Back to Question Center
0

Si të filloni shitjen në Amazon me artikujt më të kërkuar?

1 answers:

Duke zgjedhur produktet e duhura për t'i shitur me sukses në Amazon në mesin e artikujve më të kërkuar është një faktor shumë i rëndësishëm i suksesit të biznesit në atë treg të mbushur me njerëz. Seriozisht, nuk është një mendim se pikërisht zgjedhja e produktit përcakton gjithçka për suksesin e biznesit para çdo gjëje tjetër. Le të përballen me atë - pa marrë parasysh se sa mirë po optimizoni dhe menaxhoni listat e produkteve tuaja në Amazon. Nëse keni zgjedhur produktin e gabuar që nuk arrin të përmbushë kërkesat kryesore të një fitimprurës, do të ishte e vështirë që ofertat tuaja të gjendeshin në mesin e artikujve më të kërkuar të Amazon që u shitën mijëra blerësve çdo ditë. Prandaj është e rëndësishme të kuptoni - kurrë nuk duhet të hezitoni të investoni pak kohë dhe përpjekje për të kërkuar produktin e duhur që do të kërkohet mirë dhe do të shitet vazhdimisht. Pra, çfarë e bën një produkt fitimprurës? Më poshtë po ju tregoj një listë të shpejtë dhe të ndotur të sugjerimeve dhe rekomandimeve për ju që të gjeni një produkt të mirë me siguri.

Çmimi Final i Produktit (mesatarisht)

Para së gjithash, ju duhet të merrni atë të dhënë - çmimi i gamës brenda 10-50 dollarë një vend i çmuar i çmimeve në Amazon që zakonisht zënë vendet më të kërkuara. Pse? Për shkak se tregtarët thonë se, njerëzit kanë më shumë gjasa të marrin vendime të rastësishme për blerje kur shohin etiketat e çmimeve mesatare, veçanërisht brenda asaj vlere. Një arsye tjetër për ju për të ndjekur shembullin është se artikujt e tillë jo shumë të shtrenjtë janë ndoshta ato të thjeshta, në të vërtetë pa shumë për ta, apo jo? Në fund të fundit, duke zgjedhur këtë barrierë të ulët të çmimit do të vendimi juaj i mirë-formuar për të filluar të hyjnë në treg. Duke marrë në një kuptim më të gjerë, zgjedhja e një peshe të saktë të produktit është një gjë shumë e rëndësishme për të parë ofertat tuaja në Amazon në mesin e gjërave më të kërkuara. Sa për mua, besoj se pesha e përgjithshme më e mirë e një produkti me të vërtetë fitimprurës të anijeve duhet të qëndrojë diku rreth 1.5 deri në 2.5 kilogram. Kjo natyrisht përcakton një madhësi më të pakta të paketës me një kosto më të lirë të shpërndarjes. Gjë është se zakonisht është një detyrë e vështirë për të marrë ndonjë vlerësim të saktë të produktit BSR (shitësi më i mirë i shitësit

), sigurisht para se të fillonit ta shisni atë. Por ajo që ju mund të bëni është që të siguroheni që produkti juaj i ri ka shanse të arsyeshme për t'u shitur mirë. Pra, unë rekomandoj që të ketë një kontroll të dyfishtë në produktet e kategorisë të ngjashme dhe rezultatet e tyre BSR. Sa për mua, do të merrja një numër 5,000 BSR si një prag për të kontrolluar artikujt më të kërkuar të Amazon, në të njëjtën kategori kryesore, ose produkte të ngjashme. Vetëm për të qartësuar gjërat - është vetëm supozimi im që kam zhvilluar kohët e fundit përmes praktikës së shitjes me e-tregti. Sidoqoftë, siç tregon koha, sugjerimi funksionon Source .

December 6, 2017