Back to Question Center
0

Si të gjeni produktet më të kërkuara në Amazon?

1 answers:

Nuk është një brainer që çdo shitës i suksesshëm duhet gjithmonë të mbetet i azhurnuar në trendet aktuale të tregut me pakicë dhe të jetë plotësisht në dijeni të produkteve më të kërkimit në Amazon. Pse kjo njohuri është kaq e rëndësishme për çdo sipërmarrës modern të rënies së anijeve? Thjesht sepse jo vetëm dyqanet e uebit, por dyqanet origjinale të tullave dhe llaçeve dhe tregjet - kanë për qëllim t'i japin njerëzve saktësisht ato produkte që njerëzit po kërkojnë. Kjo do të thotë se ofrimi i produkteve kryesisht të kërkuara dhe aktualisht të modës është ndoshta mënyra e vetme e konvertimit të blerësve potencialë maksimalë tek blerësit e vërtetë. Pra, nuk është për t'u habitur në të gjitha nëse nëse jeni duke bërë më së miri për të bërë listat tuaja të artikujve të mbushur me produktet më të kërkuara në Amazon - ju keni marrë këtë ide të dukshme që tashmë po lëvizni në rrugën e duhur. Për ata që ende ndjehen të pasigurtë në litarët e duhur të nevojshëm për të gjetur bestsellerët më të mirë në Amazon ose potencialisht premtuese shet oferta që po fitojnë tani në popullaritet - këtu është një udhëzues i shkurtër për ju që të ndihmoni me atë lehtësi.

Kontrolloni për trendet e Google

Mënyra më e thjeshtë për zbulimin e produkteve më të kërkuara për t'i ofruar ato në listat e produkteve tuaja Amazon thjesht është duke plotësuar çdo send potencialisht premtues - direkt në shiritin e kërkimit të Trends Google. Nuk ka nevojë të thuhet se ky mjet origjinal nga gjiganti online në botë është në dispozicion në qasje të hapur. Provoni këtë qasje të saktë dhe me të vërtetë shkencore për të kontrolluar shpejt nëse një produkt i caktuar është në rritje të kërkesës së konsumatorit, ose asgjë për të. Gjithçka rreth tendencave të Google është e vetëkuptueshme. Dua të them se çdo produkt më i kërkuar, përfshirë ato në Amazon, mund të pritet që të gjendet brenda vëllimeve të kërkimit dhe vendeve gjeografike të specifikuara me Google Trends. Përveç Amazon, mund të shfletoni edhe disa tregje të tjera ekzistuese online të cilat janë mjaft të popullarizuara në mesin e blerësve aktivë të ecommerce në mënyrë që të mund të merrni një foto e madhe e konjukturës së tregut të tërë - vetëm duke vizituar edhe një platformë të vetme ecommerce. Dua të them se ju mund të kuptoni lehtësisht se cilat produkte janë tashmë të njohura për shitje, ose potencialisht premtojnë të bëhen oferta më të nxehta shumë shpejt. Vetëm paguani një vizitë të përsëritur në seksionet e produkteve Amazon me shitësit më të mirë, shikoni për artikujt më të shitur në eBay, si dhe marrëveshjet më të mira në dyqan online Alibaba.

Merrni ndihmë të ekspertëve me JungleScout Tracking Tool

Dhe tani është koha për të sjellë JungleScout Amazon mjet në lojë, pasi të gjithë. Po sikur të harrosh për të gjithë atë rrëmujë një herë e përgjithmonë? Merrni ndihmën me një ndihmës profesional online të krijuar posaçërisht për të ndjekur të gjitha trendet e shitjes dhe të çmimeve, për të trajtuar mundësitë për gjetjen e produkteve atje, si dhe mjaft të dobishme për të gjetur produktet më të kërkuara në Amazon. Për më tepër, duke përdorur JungleScout, nuk mund të gjeni vetëm ndonjë produkt popullor që ju nevojitet, por merrni një informacion të vlefshëm të kërkimit të drejtpërdrejtë për të optimizuar listat e produktit tuaj me fjalë kyçe të drejta dhe frazat e kërkimeve gjatë bishtit - dhe shihni veten midis shitësve kryesorë kryesorë në atë të vërtetë të mbushur me njerëz tregu i shkallës globale Source .

December 6, 2017