Back to Question Center
0

A mund të rekomandoni një mjet të mirë të listës Amazon për të menaxhuar inventarët e mia?

1 answers:

Ofrimi i produkteve të mjaftueshme për klientët tuaj potencial është edhe më e rëndësishme për një biznes të suksesshëm të transportit të anijeve që mund të mendoni. Ç'është më e mrekullueshme - në fakt, nuk do të ndihesh shumë krenar për të marrë imazhin e produktit të suvatuar me tagun "shitur". Dua të them që kurrë nuk duhet t'i bëni klientët tuaj duke pritur ripërpunimin tuaj - çdo blerës duhet gjithmonë të shërbehet shpejt duke e menaxhuar me saktësi inventarin tuaj. Këtu është kur është koha që ju të zgjidhni mjetin e duhur të listës Amazon dhe përfitoni nga drejtimi i menaxhimit të inventarit në mënyrë që dyqani juaj i anijeve në internet të bëhet më fitimprurës. Secili mjet i klasifikimit në Amazon, i klasifikuar më poshtë, është projektuar posaçërisht për tregun kryesor në botë në këtë botë - dhe unë personalisht i provova të gjitha, vetëm për hir të plotësisë. Pra, vazhdoni të lexoni dhe të ndjeheni të lirë për të zgjedhur zgjidhjen më të mirë të menaxhimit të inventarit që plotëson nevojat dhe qëllimet tuaja. Shitja e parë dhe ndoshta më fleksibël e listës së Amazon, Sellics vjen me një varg karakteristikash mjaft të mira dhe është shumë e lehtë për t'u përdorur, madje edhe për shitësit rishtar. Ndër anët e tjera të forta të këtij softueri, ekziston një monitorim i fitimit në kohë reale me Pultin e Fitimit, optimizimin e lehtë të fushatës dhe minimizimin e kostove të shitjes përmes Menaxherit PPC. Ju gjithashtu mund të përdorni Sellics për të ndjekur dhe optimizuar listings tuaj të produktit me ndihmën e hulumtimit gjithëpërfshirës në dispozicion për renditjen fjalen, analiza konkurruese, dhe shqyrtim produkt.

Stitch Labs

Mjet tjetër i dobishëm i Amazon për listim do të doja të kaloj nëpër është Stitch Labs. Kjo platformë me një ndalesë merret kryesisht me operacione me shumë kanale, duke rritur profitabilitetin me anë të automatizimit, ristrukturimit dhe centralizimit. Thënë thjesht, ky softuer mund të furnizojë shitësin në Amazon me raporte të detajuara dhe më të thella të nevojshme për rritjen e shkallëzuar dhe nxitur përfitimin. Kjo thjesht lejon shitësit të marrin vendime më të mira që përmirësojnë besimin e klientit në të njëjtën kohë. Ndër avantazhet e tjera të rëndësishme që vijnë me këtë mjet të listës në Amazon, gjeta një depërtim konkurrues konkurrues për një ekspozim më të mirë në internet, një kontroll më të fortë mbi rreziqet e operacioneve, parashikimin e saktë dhe planifikimin global. Ky mjet i zgjuar i inventarit është një zgjidhje e shkëlqyer për të mbajtur gjurmët e vazhdueshme të margjinave tuaja të pritshme, për të krijuar lista të fuqishme konkurruese të produkteve, si dhe për të merrni mbështetje me rekomandime të vlefshme praktike dhe alarme me kohë duke treguar sugjerime të arsyeshme dhe veprime që duhet të ndërmerren për mirëmbajtjen e zinxhirit tuaj të furnizimit (për shembull, kur të riorganizoni produktet dhe çfarë sasie është e nevojshme).

Ecomdash

Ecomdash është vegla e fundit e Amazon që unë do të doja t'ju tregoja sot. Dhe nëse shitni në disa kanale, ky softuer i menaxhimit të inventarit të automatizuar do të ishte zgjedhja juaj vrasëse atje. Ecomdash funksionon mjaft thjesht - mund të përdoret për të unifikuar inventaret dhe listat tuaja. Dua të them që lehtë mund të grumbulloni çdo copë të të dhënave të nevojshme nga të gjithë veglat e shitësit tuaj - siç janë kërkesat e transportit detar, urdhrat e shitjeve dhe kështu me radhë - t'i vendosni të gjitha në një mënyrë të përshtatshme dhe të dobishëm. Me një sinkronizim të të dhënave në dispozicion në kohë reale, ju mund të jepni një nxitje të matshme për biznesin tuaj dhe të filloni të shisni edhe më shumë produkte përmes një numri kanalesh - thjeshtë dhe lehtësisht Source .

December 8, 2017