Back to Question Center
0

A e dini se si të merrni backlinks falas për SEO biznes të vogël?

1 answers:

Po, unë e di se si të krijoj backlinks falas për projekte të vogla në internet, pasi kam marrë disa eksperiencë duke punuar me agjencitë lokale të SEO, si dhe me fushata rajonale të fushave SEO të klientit. Unë besoj se përveç konceptit të vetë SEO lokale, sfida kryesore këtu është ndërtimi i lidhjeve të Bardhë-Hat për bizneset me buxhet, edhe në një mënyrë shumë të ngushtë. Dhe unë jam gjithmonë i tronditur sa shumë webmasters fillestar dhe pronarët e internetit të pakualifikuar, sidomos në nivel lokal, mbajnë bast në PBN (Private Blog Networks) ose madje lidhin shitësit ndonjëherë edhe hapur duke deklaruar se kanë HQ dhe backlinks të lartë PageRank për shitje . Nuk ka nevojë të thuhet se "klientët" e tyre po luajnë vetëm një lojë shumë të rrezikshme dhe të rrezikshme - në fund të fundit, kjo mund të çojë në fitimin e një dënimi të rangut të rëndë me Google. Ndonjëherë një ndëshkim i tillë mund të bëhet edhe i pakthyeshëm, për të mos thënë vështirë se mund të rikthehet. Pra, le të përballet me atë - ju duhet të dini se si të merrni backlinks falas duke përdorur vetëm metodat White-Hat të ndërtimit lidhje në SEO. Përndryshe, mund të merrni gjithashtu faqen tuaj ose blogun larguar plotësisht nga kërkimi i Google, në vend që të merrni ndonjë përparim të matshëm me pozicionet më të larta. Dhe le të kthehemi më në fund - më poshtë do t'ju tregoj se si të merrni backlinks falas duke përdorur tri taktika të zgjuara të projektuara posaçërisht për një biznes të vogël. Natyrisht, është e vështirë të ndërtohen lidhje me cilësi të lartë në mënyrë organike, veçanërisht në një buxhet të ngushtë (nëse jo zero). Por detyra është ende e padiskutueshme kur trajtohet drejtë.

Citatat dhe drejtoritë lokale të biznesit

Pse duhet të filloni me citime lokale dhe drejtori biznesi, para së gjithash? Vetëm për shkak se këto lloje të backlinks janë një mundësi e madhe për të filluar me. Mos harroni, shumica e vendeve lokale dhe projektet e biznesit në internet nuk kanë shumë ose aspak backlinks ekzistuese..Për më tepër - Citimet, drejtoritë dhe listat e biznesit janë gjërat e para që duhet të bëhen për krijimin e një lokacioni fizik dhe për të treguar një sferë të funksionimit për çdo biznes të ri, veçanërisht ato që veprojnë në nivel lokal. Këtu është se si të merrni backlinks falas atje - thjesht zgjidhni një mjet lokal për gjetjen e citateve, vendosni një tabelë që përmban përshkrimin e biznesit tuaj me pjesën tjetër të të dhënave të përgjithshme, kaloni procedurat e paraqitjes standarde për çdo citim, listë ose direktori të nevojshme - dhe ju jeni bërë.

Këshillë: mes tjerash, unë rekomandoj që Whitespark t'ju ndihmojë të gjeni mundësitë e duhura duke pasur parasysh vendndodhjen tuaj dhe frazën kryesore të synuar të synuar. Duke pasur parasysh që postimet e sponsorizuara janë shumë shpesh jashtë çdo pyetjeje (veçanërisht në industritë si financat, çështjet ligjore, marketingun).

, etj.), shkëmbimi i postës së mysafirëve do të ishte i madh jo vetëm që të rrëmbej disa lidhje shtesë cilësore, por të ndani njohuritë tuaja për një ekspozim të përfitimeve reciproke për një audiencë më të gjerë dhe për të filluar ndërtimin e autoritetit tuaj të fortë dhe besimin e përdoruesit me kalimin e kohës. Deri në pikën e postimeve të sponsorizuara të blog-it - Unë nuk e rekomandoj këtë zgjidhje definitivisht Gray-Hat, sepse duke paguar një lidhje të pashembullt me ​​një spot të sponsorizuar, ju jeni ende duke luajtur një lojë mjaft të rrezikshme sikur të blini në të vërtetë lidhje me pagesë.

Këshillë: kur çdo gjë tjetër duket se dështon, mund të provoni edhe dërgimin e mysafirëve. Po, kjo është një detyrë me të vërtetë e gjatë që do t'ju duhet të keni një aftësi të caktuar për të shkruar artikuj të mirë. Por, duke pasur parasysh një buxhet të shtrënguar të periudhës së hershme pas fillimit, dërgimi i mysafirëve në disa burime relevante mund të bëhet një zgjidhje vërtet e mirë për të marrë një lidhje të shpejtë për biznesin tuaj të vogël. Vetëm sigurohuni që i keni vendosur paraprakisht të gjitha afatet dhe kushtet e marrëveshjes dhe punoni vazhdimisht në një copë shkrimi të veçantë me vlerë reale - dhe keni disa kthime kthyese të kualitetit të lartë Source .

December 8, 2017