Back to Question Center
0

A mund të marr më shumë lidhje në faqen time pa paguar një qindarkë?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuash që duhet të marrësh më shumë lidhje të kualitetit të lartë nëse dëshiron të konvertosh strategjinë tënde aktuale të SEO në një të vërtetë të denjë me një potencial më të lartë. Natyrisht, përhapja e "lëngjeve të lidhjes" tënde dhe përmirësimi i autoritetit të faqes tënde ose të blogut në sytë e Google është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngarë trafikun e internetit. Në fund të fundit - për të parë faqen tënde ose blogun në mesin e 10 rezultateve më të mira të kërkimit në listën e SERP-ve të Google. Por si mund të merrni më shumë lidhje, nëse nuk keni mundësi apo thjesht nuk doni të merrni ato ato që janë shumë të rrezikshme? Ndoshta zgjidhja më e arsyeshme këtu është që të merrni vetë më shumë backlinks - për fat të mirë ka shumë mënyra të përdorimit të DIY të përdorimit të lidhjes cilësore që mund të rrisin përpjekjet tuaja të përgjithshme në SEO falas - pa shpenzuar as një qindarkë dhe sigurisht pa vënien faqen tuaj ose blogun nën rrezikun e fitimit të një dënimi të rangut me Google. Këtu ata janë, definitivisht më të arritshëm dhe më të thjeshtë se ju mund të mendoni.

Blog Komentet

Duke komentuar mbi bloget me një atribut DoFollow - është një mënyrë e shkëlqyeshme për t'ju ndihmuar të merrni më shumë lidhje. Sigurisht, shumë larg çdo blog popullor nuk lejon rënien e backlinks DoFollow brenda seksionin e saj koment - kryesisht për të parandaluar ndonjë aktivitet spammy ose irelevant. Sidoqoftë, unë rekomandoj fillimin e fushatës së ndërtimit të lidhjeve të tua të drejtpërdrejta atje. Të gjitha që ju duhet këtu është vetëm të kaloni disa kohë duke shfletuar blogun e duhur pa këtë kufizim dhe përdorni këtë në avantazhin tuaj. Përditësimi i profileve sociale ekzistuese të faqerojtës sociale ose plotësimi i atyre të rinj është gjithashtu një zgjidhje e madhe praktike për të marrë më shumë lidhje të menjëhershme - në vend të shpejtë dhe falas. Të gjitha që duhet të keni një lidhje të re që tregon faqen tuaj ose blogun është që të siguroheni që të gjitha profilet tuaja në platformat kryesore sociale (si Facebook, Google Plus, LinkedIn, Twitter etj.) Kanë lidhje që tregojnë përsëri në faqen tuaj ose blog - dhe ke mbaruar. Ju gjithashtu mund të bëheni ekspert në industrinë tuaj të biznesit ose në tregun e ngrohtë - thjesht bashkoni disa diskutime të nxehta (për shembull, në Quora) me pyetje dhe përgjigje relevante për temën kryesore të faqes tuaj ose blog. Vetëm sigurohuni që të zgjidhni temën e duhur, kaloni pak kohë për të marrë njohuri edhe më të thellë dhe thjesht vendosni një pasqyrë të vlefshme ose një zgjidhje të përkryer të përshtatur, që do të ndiqet me një lidhje të kthyer drejt burimit tuaj. Në këtë mënyrë, jo vetëm që mund të merrni më shumë lidhje në faqen tuaj ose blog, por tregoni ekspertizën tuaj të fortë dhe autoritetin e mirënjohur që e shtyn strategjinë tuaj të përgjithshme SEO në një afat më të gjatë.

Guest Blogging

Sigurisht, kjo nuk është një metodë absolutisht falas për të marrë më shumë lidhje. Unë do të thotë që Blogging mysafir do të kërkojë nga ju që të investoni pak kohë dhe përpjekje për të shkruar një pjesë imponuese dhe të vlefshme të shkrimit (për shembull, artikulli i cilësisë ose postimi i mysafirëve) për të marrë një kthim të merituar në kthim. Sidoqoftë, unë rekomandoj që të shqyrtoni këtë mundësi midis zgjidhjeve të ndërtimit të link-ut tuaj të lartë për të përmirësuar strategjinë e përgjithshme SEO në shkallë. Vetëm mos harroni të merrni gjithçka të rënë dakord me një bloger ose pronar të internetit, dhe të vazhdojë me dhënien e një copë të vlefshme të shkruar për të fituar një backlink natyrore për këtë Source .

December 8, 2017