Back to Question Center
0

Cilat janë mjetet më të mira për fjalën Amazon?

1 answers:

Miliona përdorues nga e gjithë bota përdorin Amazon për të gjetur dhe blerë të gjitha llojet e produkteve, duke filluar me ushqimin dhe duke përfunduar me ushqim dhe duke përfunduar me shërbime në shtëpi. Është e përshtatshme për të bërë blerje në Amazon, pasi këtu mund të gjeni shumë artikuj që ju nevojiten për shkak të filtrave dhe funksioneve të shumta. Për më tepër, mund të lexoni komentet e përdoruesit dhe të kontrolloni vlerësimin e shitësit. Nuk ka rrezik që ju të mashtroheni këtu, ndërsa Amazon kujdeset për të gjithë konsumatorët dhe shitësit.

Krijimi i llogarisë suaj të shitësit në Amazon është i lehtë. Megjithatë, nuk është e njëjtë e lehtë për të fituar fitim nga ajo. Ju duhet të zgjedhni faqen tuaj sipas kërkesave të algoritmit A9. Një nga fazat thelbësore të fushatës suaj të Amazon për optimizim është kërkimi për fjalen. Investimi i kohës dhe përpjekjeve në vlerësimin e synuar të fjalë kyçeve mund të maksimizojë potencialin tuaj të të ardhurave dhe të rritë pozicionet e produktit tuaj për kërkime të kërkimit në shënjestër dhe me vlerë.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të kryejmë një hulumtim fjalësh në Amazon për t'i bërë produktet tuaja të dukshme për klientët tuaj potencialë në SERP. Ne do të kemi një vështrim më të afërt në veglat e ndryshme të fjalëve të Amazon dhe do të përpiqemi të gjejmë më të vlefshëm. Faktorët e shumtë mund të ndihmojnë produktet tuaja në rangun më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit të Amazon-it.

Këta faktorë përfshijnë cilësinë dhe sasinë e rishikimeve tuaja, vëllimin e shitjeve që keni bërë në të kaluarën, shkallën e konvertimit të faqes tuaj të produktit (sa përdorues blejnë produktet tuaja) dhe relevancën (sa relevante janë produktet tuaja në pyetjet e përdoruesit) . Shumica e këtyre aspekteve të optimizimit kërkojnë kohë, por rritja e relevancës së listës suaj është diçka që mund të kontrollohet menjëherë. Përfitimi më i madh është se ka mënyra kuantitative për të ditur saktësisht se çfarë termash kërkimi duhet të përfshijë në listën tuaj për të rritur shitjet tuaja.

Pra, le të diskutojmë disa nga mjetet dhe strategjitë për të gjetur fjalët më të fokusuara për promovimin e biznesit tuaj Amazon.

Keywordtool.io

Ky mjet profesional ndihmon në gjetjen e ideve më të mira për bizneset. Punon pothuajse e njëjtë me Google Keyword Planer. Së pari ju duhet të futni një fjalë kyçe të sugjeruar dhe pastaj të merrni një listë të termave të kërkimit të lidhur që klientët tuaj potencial përdorin për të gjetur produktet tuaja. Përfitimi më i madh i këtij mjeti është se ju mund të merrni kërkime fjalësh specifike për Amazon. Kjo ndihmon në gjenerimin e termave të kërkimit të kërkimit gjatë bishtit duke marrë parasysh funksionin e sugjerimit të kërkimit të Amazon.

Amazon siguron përdoruesit me sugjerim kërkimesh kur futin pyetje specifike në një kuti kërkimi. Amazon përdor një algoritëm të sofistikuar për të siguruar përdoruesit me produktet më të mira të përputhjes në pyetjen e tyre. Mjet Keyword Tool përdor këtë tipar Amazon për të gjeneruar qindra terma kërkimi gjatë bishtit për optimizimin e listës në Amazon. Kur vendosni fjalen tuaj në sistem, Veglat e Fjalorit e vendosin atë në kutinë e kërkimit të Amazon dhe e shtojeni me letra dhe numra të ndryshëm. Si rezultat, ju merrni një listë të sugjerimeve për fjalën për biznesin tuaj Source .

December 8, 2017