Back to Question Center
0

Çfarë bën një listë të mirë të pikave të plumbave në përshkrimin e produktit të Amazon?

1 answers:

Të gjithë të njohur me konceptin origjinal të SEO e di mirë - përmbajtja është gjithmonë mbreti. Pra, bëni pikat tuaja të plumbave në përshkrimin e produktit Amazon! Dua të them se është me të vërtetë e rëndësishme të zgjedhim këtë fushë vendimtare vetëm për fjalëkalimet me performancë të lartë dhe pikërisht në shënjestër dhe për frazat e kërkimit të gjatë. Pse? Thjesht sepse lista juaj e shkurtër e pikave të plumbave në përshkrimin e produktit të Amazon është pikërisht ajo që jep një përshkrim konciz të artikullit në shitje dhe përshkruan qartë përfitimet kryesore dhe veçoritë e tij. Në fund të fundit, të bëheni element kryesor që jep një arsyetim të mirë dhe bindni vizitorët tuaj se jeni me siguri me vlerë duke blerë. Pra, çfarë e bën "ideale" dhe në mënyrë të përkryer kryerjen e listës së pikave të plumbave në përshkrimin e produktit të Amazon? E pra, le të shohim.

Tip Një

Unë rekomandoj që të mbani listën tuaj të plumbave brenda diçkaje rreth dy ose tre rreshta secili (kokat lart - jo fjali!). Në këtë mënyrë, do të ishte vendimi juaj i mirëformuar nëse përpiqeni ta përdorni formatin HTML për të bërë gjithçka gjithsesi më tërheqës dhe të shkëputur në mënyrën e duhur. Ju mund të merrni përparësi shtesë mbi kategorinë tuaj të produktit / kundërshtarët e ngrohtë duke përdorur fjalë kyçe të objektivit kryesor dhe kombinime kërkimi gjatë bishtit ende nuk janë të përfshira në titullin tuaj të produktit

Tip Dy

Natyrisht, titulli i produktit të ndoshta ndonjë listë të produktit të Amazon ka nevojë vetëm për fjalë kyçe të fuqishme. Megjithatë, ka shumë të tjera të forta që mbeten për ju - duke pasur parasysh se jeni të gatshëm dhe të gatshëm për të investuar kohën dhe përpjekjet tuaja në trajtimin e një kërkimi në thellësi të fjalëve.

Tip Tre

Mbani në mend se secili nga pesë plumbat e juaj lejohet të dalë deri në 500 shkronja. Ndërsa çdo pikë ka për qëllim të fillojë me një letër të kapitalizuar, nuk ka kërkesa strikte për shenjat e pikësimit për pikat e plumbit në përshkrimin e produktit të Amazon. Kjo do të thotë që ju jeni të lirë për të bërë përshtypje klientët tuaj potencial me idetë më tërheqës duke i renditur ato si fragmente të shkurtra të fjalisë. Bëni ato sa më lehtë të jetë skimmed të jetë e mundur - dhe ju jeni tashmë në gjysmë të rrugës poshtë! Tipi Katër

Asnjëherë mos bëni një përshtypje të gabuar se jeni duke i mashtruar vizitorët tuaj. Unë do të thotë që ju duhet të përfshini detajet e tjera përshkruese (si opsionet e ngjyrave në dispozicion, formën vizuale të produktit, matjet e sakta, materialet, etj.) Vetëm nëse ato janë me të vërtetë relevante dhe jeni i sigurtë se ato kanë për qëllim të shfaqen në lista e plumbave gjithsesi.

Tip Five

Nuk është një brainer që shumë larg çdo klient potencial nuk ka shumë kohë të lirë për të trilluar tërë artikullin duke dhënë vetëm një mesazh të vetëm - pse marrëveshja juaj e ofruar qëndron jashtë konkurrencës , si dhe atë që e bën atë produkt definitivisht me vlerë të blejnë vetëm me ju dhe askund tjetër. Le të përballen me atë - pikat tuaja të plumbave në përshkrimin e produktit të Amazon duhet gjithmonë të jenë të ëmbla dhe koncize. Dhe gjëja më e mirë që mund të bëni me ta është të theksoni fjalët e tua të zgjedhura dhe shprehjet e gjatë të bishtit, të cilat janë ato më të kërkuarit për blerësit e mrekullueshëm Source . Jepini njerëzve atë që po kërkojnë - dhe ju jeni bërë, apo jo?

December 13, 2017