Back to Question Center
0

Çfarë duhet të kërkoni për një shërbim konsulence në Amazon?

1 answers:

Nëse jeni në fazën e përcaktimit të asaj që dëshironi të shitni me pakicë dhe si do të jetë e arsyeshme të bëni disa hulumtime dhe analiza për të përcaktuar se çfarë keni nevojë për t'u bërë një marketer i suksesshëm? Megjithatë, si rregull, nuk mjafton të shikosh disa udhëzime dhe opinione ekspertize për të ndërtuar biznesin tuaj në mënyrë korrekte. Ju ende do t'ju duhet dikush me përvojë, i cili mund të plotësojë boshllëqet në njohuritë tuaja dhe t'ju vendosë në rrugën e duhur. Opsioni më i mirë për ju do të jetë lidhja me ekspertin këshillues të Amazon. Në këtë postim të shkurtë, ne do të diskutojmë se si të gjejmë ekspertin profesional të konsulencës në Amazon dhe të fillojmë drejtimin e ecommerce tuaj në mënyrë korrekte.

Shikoni për shërbimet këshilluese Amazon që përfshijnë optimization search engine

Gjëja e parë që ju duhet të shikoni për në shërbimet këshilluese Amazon është SEO. Optimizimi i përgjithshëm është krejtësisht i ndryshëm nga Amazon SEO, dhe ju duhet të gjeni dikë që ka një përvojë në këtë sferë.

Në përgjithësi, Amazon është një motor kërkimi si Google, Bing dhe të tjerë. Ndryshimi është se në Amazon përdoruesit kërkojnë vetëm produktet. Kjo është arsyeja pse ky motor kërkimi është ndërtuar në algoritmin e rangut të ndryshëm që shërben për të ndihmuar Amazon që të bëjë vetëm marrëveshje të mira. Ju gjithashtu mund të gjeni produktet Amazon duke kërkuar Google. Si rregull këto rezultate janë të bazuara në pozicionin e parë apo të dytë SERP. Megjithatë, shumica e përdoruesve e gjejnë të lehtë dhe më të përshtatshëm për të shkuar direkt në Amazon kur kërkojnë produkte, pasi këtu mund të gjejnë të gjitha detajet e kërkuara dhe krahasojnë çmimet. Kur përdoruesit të kryejnë kërkimin në Amazon nga një prej pyetjeve që renditen nga ju, ju duhet që produktet tuaja të shfaqen në krye. Kjo është arsyeja pse ju duhet të shikoni për konsulentin që kupton veçoritë themelore të Amazon dhe e di se si të përshtatni listën tuaj të produktit me algoritmin A9. Amazon ka udhëzimet e veta se si shitësit duhet të drejtojnë biznesin e tyre në këtë platformë

Kjo është arsyeja pse ju duhet të gjeni një ekspert i cili qëndron i azhurnuar me të gjitha përditësimet dhe risitë e reja të Amazon. Ai duhet të jetë në gjendje të shpjegojë se si të reagojë ndaj këtyre ndryshimeve dhe çfarë të bëni për të parandaluar biznesin tuaj nga pika. Për më tepër, konsulenti Amazon i shitjeve duhet të dijë për të gjitha rregullat që lidhen me shitjen në Amazon dhe për të ndërtuar strategjitë e tij të marketingut ose të optimizimit pas tyre.

Një konsulent i mirë Amazon duhet të kuptojë dallimin në mes të parë dhe shitësit e palëve të treta dhe të jenë në gjendje të zgjedhin të përshtatshme për programin Amazon të biznesit tuaj. Ekzistojnë dy programe të ndryshme Amazon Vendor Qendror dhe Shitore Qendrore. Ata japin preferenca të ndryshme në varësi të llojit të biznesit që keni dhe qëllimeve tuaja të biznesit. Ata tregtarët që sapo fillojnë të zhvillojnë biznesin e tyre mund të ndihen të frustruar në lidhje me këtë zgjedhje. Detyra kryesore e një konsulenti është të tregojë dallimin midis programeve dhe të parashikojë nëse programi i përzgjedhur do t'i plotësojë nevojat tuaja të biznesit apo jo Source .

December 13, 2017