Back to Question Center
0

Mund të më udhëzosh në SEO për Listimet Amazon?

1 answers:

Nuk është një punë e mirë, por një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar shitjet tuaja në Amazon është duke pasur një renditje të lartë të produktit atje. Dhe drejtimi i SEO për listat tuaja në Amazon mund të përmirësojë ndjeshëm pozicionet e kërkimit tuaj të kërkimit, duke ju çuar përpara audiencës së synuar të klientëve ende të pazhvilluar. Por si t'i konvertojmë ata në blerësit e vërtetë? E pra, le të shohim. Këtu është një udhëzim i shkurtër SEO për të përzënë listat Amazon në krye të kërkimit në internet dhe ekspozimit më të mirë për një audiencë më të gjerë të blerësve potencial atje. Duke pasur parasysh se algoritmi i kërkimit Amazon A9 vazhdimisht ndryshon, më poshtë do të filloj me identifikimin e grupit kryesorë të fjalë kyçe të fitimit potencial - vetëm për të patur një pikënisje të fortë për fushatën tuaj të optimizimit në vazhdim.

Më vonë, mund të vazhdoni të lëvizni me veprimet e mëposhtme të mbajtura në mendje për një referencë të ardhshme. Dua të them se pas drejtimit të një kërkimi të plotë fjalësh, ju rekomandohet të vazhdoni me ofrimin e zbritjeve, duke siguruar kënaqësinë e konsumatorëve për më shumë klientë, duke përmirësuar normën e fryrjes dhe kohën e kaluar në faqe, duke përdorur reklamat e sponsorizuara, si dhe duke fituar Box Amazon në Amazon për të dominuar që tregu i mbushur me njerëz.

Optimizimi i fjalëve është ndoshta pjesa kryesore e drejtimit të një SEO të suksesshëm për listings Amazon. Dhe gjëja është se është absolutisht e ndryshme nga çdo motor kërkimi tjetër i madh, si vetë Google, si dhe Yahoo, Bing, etj. Mbani mend, qëllimi juaj kryesor këtu është të siguroheni që ofertat e produktit janë renditur mirë për sa më shumë fjalë kyçe dhe kombinime kërkimi gjatë bishtit të jetë e mundur. Pra, në mënyrë që të vendosni ato me numërimin maksimal të kushteve të kërkimit të përshtatshëm, unë rekomandoj që të përdorni një nga mjetet e mëposhtme të softuerit dhe kornizat online të përshtatura posaçërisht për të trajtuar një strategji SEO të përkryer të përshtatur për listings Amazon që me të vërtetë shesin:

(11 Sonar - është një mjet i lirë kërkimi për fjalen në Amazon që tregon anët e tij më të forta kur është fjala për identifikimin e të gjitha fjalëve kyçe të fitimit që lidhen me produktin tuaj në shitje dhe formimin e listës kryesore të kërkimit popullor kërkesat e përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë në Amazon. Thjesht futni ndonjë fjalë kyçe të synuar që keni - dhe merrni një informacion të vlefshëm konkurrues, të mbështetur me një sërë sugjerimesh praktike për ju që të dominoni tregun e ngrohtë ose kategorinë e produktit tuaj.
  • LSI Graph - është një tjetër mjet i lirë, i cili është jashtëzakonisht i dobishëm kur bëhet fjalë për një proces automatik të shpejtë dhe të lehtë të gjenerimit të fjalëve kryesore me performancë të rëndësishme për subjektin tuaj. - këshillohet për fazat më të hershme të hulumtimit të fjalëve të produktit në Amazon. Unë do të thotë që ju do të më mirë të provoni të parë dhe më kryesorja kur keni nevojë për të drejtuar një hulumtim ide brainstorming nevojshme për optimizimin SEO dhe Amazon listings.
  • Thesaurusi - ky ndihmëtar online është ndoshta një nga mjetet më të nënvlerësuara të hulumtimit të fjalës së thelluar dhe optimizim SEO për listat e produkteve në Amazon. Thjesht përpiquni që të merrni disa sugjerime shtesë për fjalën në gjuhën angleze dhe thjesht identifikoni të gjitha emrat e alternativave të papërdorura ende të rekomanduara për t'u përfshirë në fushatën tuaj të vazhdueshme të optimizimit të SEO për listat e produkteve në Amazon Source .
  • December 13, 2017