Back to Question Center
0

Semalt Ekspert përcakton faqet më të mira të Scraping

1 answers:

Scraping në internet është një procedurë e dobishme për të dy kërkuesit e uebit dhe korporatat që përpiqen për të gjetur një pjesë të madhe të informacionit në internet nga faqet e internetit të ndryshme. Në vijim janë 7 faqet e internetit më të mira që u ofrojnë hulumtuesve të internetit mjete të pabesueshme zvarritëse.

1. Octoparse

Është një platformë shumë e efektshme e kruajtësit, ku përdoruesit e saj mund të nxjerrin të gjitha të dhënat që u nevojiten nga faqet e internetit të ndryshme. Përdor një platformë të thjeshtë me mundësi të shumëfishta. Për shembull, ajo gjithashtu ofron disa mjete shumë të thjeshta për fillestarët që nuk dinë si të lundrojnë nëpër faqe.

2. Kruajtës

Është një vegël e lehtë për karierën e uebit , e cila ofron disa opsione ekstraktimi për kërkuesit e uebit. Si rezultat, ata mund të bëjnë një hulumtim të madh online për të gjetur dhe ruajtur të dhënat që u nevojiten shumë shpejt. Scraper është një mjet i lirë për nxjerrjen e uebit , i cili u jep mundësi përdoruesve të saj që të gjenerojnë automatikisht XPath të vogla.

3. ParseHube

Kjo është një tjetër platformë e madhe për grumbullimin e uebit që ofron mundësi të mëdha për përdoruesit e tij. Për shembull, mbështet kryesisht faqet e internetit që përdorin teknologjitë Ajax dhe JavaScript. ParseHube përdor metoda të përparuara për të gjetur dhe analizuar dokumentet. Ky aplikacion mbështet sistemet si Linux dhe Windows. Visual Scraper Është një suitë e thjeshtë për nxjerrjen e uebit, e cila ofron një ndërfaqe të thjeshtë dhe të qartë..Përdoruesit e tij mund të gjejnë lehtësisht të dhëna në kohë reale që u nevojiten nga faqet e internetit të ndryshme në të gjithë rrjetin. Për më tepër, ai u ofron përdoruesve të tij mundësinë për të caktuar që projekti i tyre të drejtohet në një kohë të caktuar brenda një dite. Gjithashtu ofron shërbime të ofrimit të të dhënave.

4. Webhose.io

Webhose.io është një suitë për zvarritje, ku përdoruesit e saj mund të mbledhin të gjitha të dhënat e rëndësishme për to, siç janë listat me produktet, informatat kontaktuese, çmimet dhe më shumë formate të ndara në kompjuterin e tyre. Për më tepër, ai u ofron atyre mundësinë për të nxjerrë disa fjalë kyçe nga përmbajtje të shumëfishta në disa gjuhë, duke përdorur filtra të caktuar.

5. Import.io

Web searchers mund ta përdorin këtë platformë të nxjerrjes së internetit pa qenë nevoja të përdorin ndonjë kod. Në fakt, ata mund të krijojnë grupet e tyre të të dhënave. Për shembull, ata mund të kërkojnë për të gjetur informacionin që ata kanë nevojë nga disa faqe web dhe pastaj mund t'i ruajnë në skedarë në grupet e tyre të të dhënave. Njerëzit mund të rrahin faqet e shumta të internetit dhe të marrin rezultatet e tyre në vetëm disa minuta.

6. Përmbajtja Grabber

I jep përdoruesve të saj mjete të shkëlqyera për nxjerrjen e uebit. Si rezultat, shumë biznese mbledhin të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit shumë dinamike, duke përdorur agjentët e tyre, për të mbledhur të gjithë përmbajtjen që u nevojitet. Në këtë mënyrë, ata mund të analizojnë të gjithë informacionin, për të kapërcyer konkurrentët e tyre dhe për të rritur performancën e kompanisë së tyre. Pastaj, përdoruesit mund të ruajnë të gjitha të dhënat në kompjuterin e tyre në formate të ndryshme të bazës së të dhënave. Përdoruesit mund të nxjerrin të gjitha të dhënat e mbledhura në një format të zgjedhur prej tyre.

7. UiPath

Është një softuer i automatizuar i internetit, i cili u ofron përdoruesve të tij një mjedis të madh të zhvillimit të automatizimit. Web kërkimet mund ta instalojnë këtë program me një konfigurim të shpejtë dhe të lehtë të flukseve të punës robotike. Veglat e jashtëzakonshme të UiPath janë të zgjerueshme dhe të hapura, duke i lejuar kërkuesit e uebit të automatizojnë një numër procesesh dhe t'i vendosin ato në dosjet e tyre. Për më tepër, një bibliotekë e fuqishme e bën automatizimin një përvojë efektive për kërkuesit e uebit Source .

December 14, 2017