Back to Question Center
0

Si të renditet në Amazon për fjalë kyçe të rëndësishme relevante?

1 answers:

Nëse doni të dini se si të rreshtoni në Amazon për fjalët tuaja më të rëndësishme relevante - tashmë jeni në vendin e duhur. A e dini që faqja e parë e rezultateve të kërkimit në Amazon merr më shumë se 60% të trafikut të përgjithshëm të kërkimit që vijnë nga blerësit e drejtpërdrejtë duke kërkuar për artikujt në shitje atje? Pra, kjo do të thotë më afër që të jeni në majë të kërkimit të Amazon për produktet për fjalë kyçe të rëndësishme dhe frazat e kërkimeve të gjatë të bishtit - sa më shumë shitje potenciale do të keni të ngjarë të përfitoni nga. Por si të rreshtoni në Amazon për fjalë kyçe më të rëndësishme, veçanërisht nëse jeni akoma një shitës rishtar duke marrë hapat e parë fillestar në atë treg me të vërtetë të mbushur me njerëz? Përgjigja e shkurtër është - të kuptuarit e fjalë kyçe dhe veçoritë e tyre kryesore të shikuara nga këndvështrimi i algoritmit të renditjes së kërkimit A9. Pra, më poshtë do t'ju tregoj se si të rangoheni në Amazon - duke ofruar një udhëzues të shkurtër mbi fjalët kryesore të synuara dhe mënyrën e duhur të identifikimit të tyre atje.

Si të rangut në Amazon për Top Keywords Relevante

Para çdo gjë tjetër, le të gërmoj nëpër libra në trajtimin Amazon kërkimore fjalen rrugën e drejtë. Mos harroni, kjo e bën themelin bazë për potencialin tuaj të rangimit në Amazon. Këtu janë disa terma dhe përkufizime themelore për ju që të kuptoni se si të rangoheni në Amazon për fjalë kyçe të synuara kryesore. Sigurohuni që i keni të gjitha:

  • Fjalë kyçe - Fjalët kyçe të Amazonit, nga këndvështrimi i SEO dhe tregtisë moderne të e-tregtisë, do të jenë shkurtimet që përmbledhin vetitë kryesore të artikullit në shitje ose marrëdhëniet e tij të përgjithshme me kategorinë e produktit. Fjalë kyçe përkatëse janë një pjesë shumë e rëndësishme e optimizimit të listës suaj të produktit në kërkimin e produktit në Amazon.
  • Fjalë kyçe Long-Tail - qëndrojnë për një frazë të veçantë ose kombinime të fjalëve që blerësit e gjallë kanë më shumë gjasa të marrin për kërkimin e kërkimit të produktit në Amazon. Thënë thjesht, fjalë kyçe Amazon gjatë bisht janë kombinime të zakonshme fjalen e përdorur për kërkimin e produktit më shpesh. Në fakt, veçanërisht ky lloj i fjalë kyçe përbën diçka rreth 70% të kërkimeve të produktit të bëra nga blerësit e drejtpërdrejtë atje. Kjo është arsyeja pse është edhe më e rëndësishme të identifikohen kombinimet e duhura të kërkimeve gjatë bishtit që kanë lidhje me artikullin tuaj në shitje ose kategori të produktit

.

Në këtë mënyrë, do të keni shanse më të mira për t'u treguar një audience më të gjerë të blerësve potencialë, duke kërkuar produktet e ofruara në shitje atje. Ndër të tjerash, unë rekomandoj përdorimin e mjeteve të kërkimit në vijim, të përshtatura në mënyrë specifike për atë platformë të ecommerce. - një mjet i mirë për fillimin e një kërkimi të shpejtë në Amazon, duke u ndihmuar me shumë sugjerime të vlefshme gjatë bishtit, të cilat janë kapur drejtpërdrejt nga lartë i suksesshëm shitësit në kategorinë tuaj të ngrohtë ose të produktit.
  • Jungle Scout - është një one-stop-shop për çdo sipërmarrës online shitur në Amazon. Përveç të dhënave me të vërtetë përfituese të fjalës, Jungle Scout u dëshmua të jetë jashtëzakonisht e dobishme kur bëhet fjalë për kërkimin e disa mundësive të reja të produktit, ose për nevojën për të marrë një informacion të vlefshëm konkurrues - si për produktet potenciale fitimprurëse, kombinime të nevojshme për t'u renditur Source .
  • December 22, 2017