Back to Question Center
0

Best Web Data Extractor Sipas Ekspertëve Semalt

1 answers:

Që kur interneti filloi të rritet në aspektin e cilësisë dhe madhësisë, entuziastët e të dhënave dhe bizneset

kanë filluar të kërkojnë nxjerrësit e të dhënave të përshtatshme. import. io dhe Octoparse kanë qenë rreth e rrotull për shumë kohë. Të dyja këto mjete kanë pretenduar të hallkojnë më shumë se shtatë milionë faqe web deri më tani - cantidades analogicas. Për fat të keq, ata nuk janë të përshtatshëm për të dy programuesit dhe jo-programuesit dhe kërkojnë disa aftësi kodimi. Kështu, përkthyesit e pavarur dhe jo-coders vazhdojnë të kërkojnë alternativa të përshtatshme. ParseHub dhe Kimono Labs mund të jenë zgjedhja juaj nëse nuk keni mësuar ndonjë gjuhë programimi si Python, C + + dhe Ruby.

1. ParseHub:

Kur vjen puna te organizimi dhe përcaktimi i pamjes dhe formës së faqes suaj, programi ParseHub është i përshtatshëm për ju. Ka shtesa të ndryshme të Firefox-it dhe mund të kontrollojë elemente të shumta të internetit në emër tuaj. Ky program ndan një faqe interneti në seksione të ndryshme, nxjerr të gjitha faqet e saj, rezervon skedarët dhe kursen faqen e internetit të plotë në kompjuterin tuaj për përdorim jashtë linje.

Pasi të keni zgjedhur faqen e internetit ose blogun që dëshironi të nxjerrni, hapi tjetër është që të lejojë ParseHub të bëjë punën e tij.

Përfitimet e këtij mjeti:

  • Opcioni i tij i kapës është mjaft i fuqishëm dhe i dobishëm. Kjo na lejon të marrim dhe kontrollojmë se si do të nxjerrin të dhënat.
  • Vegla e saj e veglave është projektuar për të trajtuar një gamë dinamike të faqeve dhe blogjeve.
  • Mund të rregullojë të dhënat tuaja në mënyrë alfabetike, pa asnjë nevojë për të shkarkuar çdo skedar me dorë.
  • API është mjaft i fuqishëm dhe ka tendencë të kthejë rezultatet me vonesa në vend që të dështonte.

2. Kimono Labs:

Ashtu si ParseHub, Kimono është një program gjithëpërfshirës nxjerrje web . Megjithatë, duhet një qasje e re për të fshehur të dhënat komplekse prapa skedarëve të thjeshtë dhe rregullimin e faqeve në bazë të performancës dhe strukturës së tyre. Çfarë duhet të bëni është të zgjidhni faqen e internetit që do të nxirren, t'i jepni një emër të përkohshëm dhe të lejoni që Kimono të bëjë punën e vet.

Përfitimet e këtij shërbimi:

  • Është një mjet i thjeshtë për t'u përdorur që mund të integrohet me ndonjë shfletues apo sistem operativ.
  • Ajo vjen me një plugin të veçantë të Chrome dhe rezultatet e tij mund të shihen ose të shkarkohen në modelin në kohë reale.
  • Ky program lejon shkarkimin e të dhënave të sakta menjëherë.
  • Ka dokumente të ndryshme interaktive dhe statike për të mbështetur përdoruesit e rinj.
  • Mund të trajtojë lehtësisht faqet e internetit të vogla dhe të mëdha.

Përfundim

Është shumë e vështirë të thuhet se cili mjet është më i mirë. Megjithatë, sipas reagimeve dhe rishikimeve të përdoruesve, ParseHub është më e preferueshme se Kimono. Sidoqoftë, kjo nuk do të thotë që Kimono nuk i arrin pritjet tuaja. Në të vërtetë, të dyja këto mjete të nxjerrjes së internetit ofrojnë një balancë të mirë midis përdorshmërisë dhe fuqisë.

December 22, 2017