Back to Question Center
0

Semalt: Mozenda Data Extractor - Mjeti më i mirë dhe i besueshëm

1 answers:

Mozenda është një shërbim gjithëpërfshirës për scraping ; ajo është më e njohur për karakteristikat e saj të dobishme dhe aftësinë për të kryer detyra të shumta në një kohë. Ky program ju lejon të grisni përmbajtjen nga Aliexpress. com, Boohoo. com, Amazon, dhe eBay. Ju mund të ruani skedarët në Dropbox dhe Google Drive, ose shkarkoni direkt në diskun tuaj të vështirë.

Si funksionon Mozenda?

Mozenda kryen detyrat e tij sipas modelit të mëposhtëm:

1. Ekstrakton të dhënat nga faqet e shumta. Së pari, Mozenda identifikon modelet e të dhënave.

2. Në hapin tjetër, ai kombinon grupet e të dhënave.

3. Së treti, Mozenda ngarkon rezultatet në dy shërbime kryesore për ruajtjen e reve: Dropbox dhe AWS.

Web Console Mozesa dhe Builder Agent

1. Mozenda Web Console - Ky aplikacion i uebit na lejon të menaxhojmë agjentët tanë (projektet e goditjes). Ne gjithashtu mund të shohim dhe të organizojmë rezultatet dhe të eksportojmë të dhënat e nxjerra në CSV dhe JSON.

2. Agent Builder - Është një aplikacion i Windows i përdorur për të ndërtuar projekte të shumta të nxjerrjes së të dhënave në të njëjtën kohë.

Veçoritë dalluese të Mozendës:

1. Të gjitha-në-një software:

Mozenda është më i njohur për ndërfaqen e saj të lehtë për t'u përdorur. Kjo nuk është vetëm një nxjerrje web por edhe një servil; ky softuer përdor bots të ndryshëm për të zvarritur faqet tuaja të uebit. Ajo mund të nxjerrë ndonjëherë të dhëna nga faqet e internetit të ndaluara, dhe vetëm duhet ta nxjerrë në pah URL-në për ta nxjerrë atë në çast. Plus, siguron spam mbrojtje dhe rregullon të gjitha gabimet e vogla në përmbajtjen tuaj.

2. I përshtatshëm për bizneset e vogla:

Si fillim, mund të mos jetë e mundur për ju të investoni në skrap të shtrenjtë të të dhënave . Sidoqoftë, Mozenda është softueri i lirë që mund t'i kryejë detyrat shumë të frikshme. Ai analizon dokumentet e uebit, mbledh informacione rreth konkurrentëve, tendencat e fundit, tregjet në zhvillim dhe ju merr rezultatet e dëshiruara për një çast minuta. Mozenda është e mirë për përkthyes të pavarur dhe biznese të vogla dhe nuk kërkon që ju të zotëroni aftësitë e kodimit ose të programimit.

3. Hidhni tërë faqen e internetit:

Nëse jeni duke kërkuar të gërmoni të gjithë webfaqen, Mozenda është opsioni i duhur për ju. Studiuesit duhet të marrin informacion nga revistat dhe e-libra për të kryer eksperimentet e tyre. Ky mjet ndihmon në mbledhjen e të dhënave cilësore dhe sasiore në një mënyrë më të mirë, dhe kompanitë mund ta përdorin Mozendën për të nisur dhe për të tregtuar produkte të ndryshme.

4. Mirë për ndërgjegjësimin e markës:

Nëse keni nisur një markë ose dëshironi të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja në internet, duhet të përdorni Mozenda. Me këtë shërbime për grumbullimin e të dhënave , lehtë mund të mbledhni të dhëna, të kryeni një numër eksperimentesh dhe të monitoroni cilësinë e dokumenteve tuaja. Gjithashtu, ky mjet ndihmon të gjenerojë më shumë drejtime dhe të promovojë markën tuaj në mediat sociale në mënyrë efektive dhe efikase. Me pak fjalë, ju mund të rriteni biznesin tuaj duke përdorur këtë softuer dhe mund t'i orientoni klientët potencialë në mbarë botën Source .

December 22, 2017