Back to Question Center
0

A mund të rekomandoni ndonjë softuer të mirë për ndjekjen e Amazon Amazon?

1 answers:

Nëse pyetja juaj lidhet pikërisht me Amazon software ndjekjen e SHBA në kuptimin e zakonshëm, unë mund të ju tregojnë mjet Deliveries për Android. Ky Amazon software ndjekja e SHBA mund të mbajnë gjurmët e të gjitha dërgesat tuaja - thjesht dhe në lehtësi. Pa marrë parasysh se ku ndoshta mund të jeni për momentin - të gjitha që ju nevojitet është thjesht të futni ID-në e ofrimit dhe të shikoni progresin e saj të transportit detar dhe vendndodhjen aktuale.

Ndër anët më të forta të veglës amerikane të Shpërndarjes Amazon, do të doja të theksoja përfitimet e mëposhtme kryesore që më pëlqen më së shumti:

  • Gjurmë - nëse jeni në mesin e partnerëve logjistikë të Amazon, gjurmimi i paketës me ndihmën e Google Maps është në dispozicion sipas parazgjedhjes.
  • Sync - funksioni i shërbimit të sinkronizimit më ndihmoi shumë kur u detyrova të punoja në pajisje të shumta.
  • Njoftimet paraprake - nuk ka nevojë të mbajmë gjithnjë dorëzimet. Ekziston një mundësi e mirë për të marrë një njoftim sa herë ndryshon statusi i dërgesës.
  • Optimizimi - ky mjet u provua të jetë i optimizuar mirë për tableta. Kam provuar atë në telefonin tim të mençur shumë - dhe nuk kishte probleme me të, unë u kënaqa me një gamë të plotë të funksioneve të yndyrës - sikur ta drejtoja atë në kompjuterin tim desktop.
  • Widget - Ishte e bukur dhe shumë e volitshme për të shtuar vegla për një pasqyrë të shpejtë pa hapur aplikacionin - vetëm në ekranin tim në shtëpi.

Këto karakteristika dukeshin shumë të dobishme për mua si për një përdorues të lirë. Për t'ju thënë të vërtetën, nuk kisha mundësi të provoj versionin e tij pro. Njerëzit thonë se nëse e bleni atë, jo vetëm që do të merrni disa funksione shtesë, por do t'i hiqni ato reklama të bezdisshme njëherë e përgjithmonë. Në të njëjtën kohë, do të ketë disa opsione shtesë për përshtatje në dispozicion kur të keni blerë.

Dhe në qoftë se ju jeni ende të interesuar, këtu janë funksionet kryesore që vijnë me dërgesat Pro (natyrisht, sipas zhvilluesi software):

  • Opsione të avancuara të sinkronizimit që punojnë me llogari të shumëfishta si në Amazon ashtu edhe në eBay.
  • Quite-setup mode dhe version reklamimi pa pagesë.
  • Tema të ndryshme të aplikacioneve të personalizuara të disponueshme në qasje të hapur.
  • Pak më shumë gjuhë të mbështetura me versionin e paguar.
  • Dhe shumë cilësime të tjera lehtësie.

Aplikacioni amerikan për ndjekjen e Amazon-it për dërgim u provua të jetë me të vërtetë i dobishëm për mua, veçanërisht kur më duhej të sinkronizoja një numër të llogarive të shitësit tim në Amazon dhe eBay. Nuk e di nëse versioni i tyre i paguar me yndyrë të plotë është me të vërtetë i dobishëm, por ajo që mund të them me siguri - versioni i tyre i lirë është treguar mjaft i dobishëm për mua që të harroj çdo rrëmujë me përcjelljen e dërgesave të shumta - një herë e përgjithmonë Source .

December 22, 2017