Back to Question Center
0

Mjetet më të mira për grumbullimin e të dhënave të mëdha - Këshilla për keqtrajtim

1 answers:

Ka mënyra të ndryshme për të marrë të dhëna nga Interneti

. Disa nga mjetet janë të destinuara për hobbyists, dhe të tjerët janë të përshtatshme për ndërmarrjet dhe markave. Nëse dëshironi të nxjerrni të dhëna nga bloget private ose faqet e internetit të tregtisë elektronike, do të duhej të përdorni mjetet e mëposhtme që premtojnë rezultate cilësore.

1. Hub Outwit:

Hub Outwit është shtrirja e Firefox-it. Është një nga mjetet më të famshme për grumbullimin dhe vizualizimin e të dhënave të mëdha nga interneti. Pasi të instalohet dhe aktivizohet, Hub Outwit do të japë aftësi të shkëlqyera të skrapimit të internetit në shfletuesin tuaj të internetit. Është më i njohur për karakteristikat e njohjes së të dhënave dhe nuk kërkon aftësi programimi për të marrë punën tuaj. Ju mund të përdorni Hub Outwit për të dy faqet e internetit private dhe web faqet dinamike. Ky freeware është i përshtatshëm për startups dhe bizneset e mesme.

2. import. io:

Importi. io është një alternativë e mirë për Kimono Labs. Është një shërbim gjithëpërfshirës dhe i fuqishëm për vizualizimin dhe grumbullimin e të dhënave të mëdha brenda disa minutave. Me import. Unë, ju mund të vendosni sitemaps dhe kap një numër të madh të faqeve web. Ai posedon aftësi të shkëlqyera për nxjerrjen e të dhënave dinamike dhe trajton skedarët AJAX dhe JavaScript. Përveç kësaj, import. io nxjerr informacion nga skedarët PDF dhe imazhet pa kompromentuar në cilësi.

3. Spinn3r:

Është një zgjedhje e shkëlqyeshme për grumbullimin e tërë faqeve të internetit, blogjeve, faqeve të mediave sociale dhe RSS feeds. Me Spinn3r, ju mund të indeksoni dhe zvarritni faqen tuaj të internetit në mënyrë të përshtatshme. Përdor API-në e zjarrit dhe ju jep mundësi për të filtruar të dhënat me lehtësi. Pjesa më e mirë e këtij programi është se ajo scraps të dhënat tuaja duke përdorur fjalë kyçe të veçanta dhe ndihmon për të zhdukur përmbajtjen e internetit të parëndësishme.

4. FMiner:

Është një mjet gjithëpërfshirës për grumbullimin dhe vizualizimin e të dhënave të mëdha në internet. Fminer është programi më i mirë i scraping web që kombinon tiparet e nivelit të lartë dhe kryen me lehtësi disa projekte të nxjerrjes së të dhënave. Nëse keni zhvilluar një blog dhe dëshironi të rriteni biznesin tuaj, duhet të përdorni Fminer për të të dhënat nga sa më shumë uebfaqe të jetë e mundur. Mund të trajtojë me lehtësi projekte që kërkojnë zvarritje me shumë nivele dhe lista të serverëve proxy.

5. DEXI. io:

Ky mjet është i dobishëm për faqet e internetit dinamike dhe të dhënat e gërvishtjeve pa kompromentuar cilësinë. DEXI. io është një nga shërbimet më të mira dhe më të lehta për grisjen dhe vizualizimin e të dhënave të mëdha. Ky mjet na lejon të vendosim crawlers dhe të marrim të dhënat në kohë reale. Ajo është më e njohur për ndërfaqen e saj miqësore dhe të dhënat ruhen direkt në Box. neto ose Google. Ju gjithashtu mund të eksportoni të dhënat tuaja në skedarët CSV dhe JSON.

6. ParseHub:

Parsehub është një program gjithëpërfshirës dhe i dobishëm i scraping web që nxjerrë të dhëna nga faqet e internetit komplekse që përdorin JavaScript, AJAX, cookies, dhe përcjellimet. Ky mjet është i pajisur me një teknologji të mësimit të makinës dhe lexon dhe analizon lehtë dokumentet tuaja të internetit. ParseHub është i përshtatshëm për përdoruesit e Linux, Mac dhe Windows dhe mund të trajtojë deri në dhjetë projekte në të njëjtën kohë. Versioni i tij i lirë është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme dhe versioni i tij i paguar është i mirë për markat dhe ndërmarrjet më të mira. Ju lehtë mund të eksportoni të dhënat e nxjerra në formatet CSV, Excel dhe HTML Source .

December 22, 2017