Back to Question Center
0

Mund të zgjedh shpejt Amazon listën time për fjalë kyçe të shtyjë veten në krye të kontrolluar artikuj?

1 answers:

Nëse doni të vendosni veten deri në sukses, duhet të poziciononi dhe të zgjedhni listën tuaj të Amazon për fjalët kryesore të synuara (p.sh.e. , ato fjalë kyçe të vetme dhe kombinime gjatë bishtit që përdoren më shpesh për kërkimin e produktit). Por si të gjesh fjalë kyçe të duhura dhe të zgjedhësh listën Amazon në mënyrën më të mirë të mundshme? Gjë është se shumë si me Search Engine Optimization (SEO), për të optimizuar listën tuaj Amazon ju duhet të zgjedhni fjalë kyçe në kërkesën më të lartë të kërkimit (i. e. , vëllimi i madh i kërkimit), në përputhje me një nivel të përshtatshëm të konkurrencës së fjalëve (i. e. , relativisht e lehtë për tu radhitur). Kjo është arsyeja pse para çdo gjëje ju do të keni për të zgjedhur mjetin e duhur fjalen. Dhe më poshtë do t'ju tregoj disa skema praktike për ju që të zgjedhni Amazon listën për fjalë kyçe të drejta dhe duke përdorur mjetin e duhur me një efikasitet të provuar. Pra, le të gërmoj në! Fillimisht me Google Keywords Planifikues

Seriozisht, ky mjet themelor kërkimi fjalen e di nga pothuajse të gjitha SEOs ekspert mund të ju ndihmojë shumë për të optimizuar listën Amazon për fjalë kyçe të drejtë. Për të qenë më preciz, unë sugjeroj të përdorni Planifikuesin e Fjalë kyç të Google para çdo gjëje tjetër - vetëm për të pasur një pasqyrë të madhe të fjalë kyçeve të produktit tuaj të synuar dhe frazave të kërkimit të gjatë. Në këtë mënyrë, do të jeni në gjendje të kuptoni të gjitha trendet globale të përdorimit të tyre - jo vetëm në Amazon, por edhe nëpërmjet tregjeve të tjera të ngjashme, siç janë eBay, Walmart, Alibaba etj.Pasi të keni një pasqyrë të madhe të fjalë kyçeve kryesore të synuar, është koha për t'i testuar ato në veprim

. Unë do të thotë këtu ju do të duhet të marr një mjet të mirë kërkimi fjalen përshtatur në mënyrë specifike për të optimizuar listë Amazon. Ndër të tjerash, unë mund të rekomandoj përdorimin e këtyre - KeywordTool. io dhe JungleScout. Unë i kam testuar të dyja për të optimizuar listën time në Amazon për fjalët kryesore të synuara. Më poshtë, le të kemi një pasqyrë të shkurtër për secilën prej tyre.

KeywordTool. Unë

Është një mjet i shkëlqyeshëm për të vazhduar me disa ide të shkëlqyera fjalësh. Shumë si me Planifikuesin e Fjalë kyç të Google, të gjitha që ju nevojitet është që të futni fjalen tuaj të synuar - dhe të ndihmoni me një listë masive të termave të kërkimit të përdorur nga blerësit e drejtpërdrejtë që kërkojnë të njëjtën artikull ose kategori produkti. Për më tepër - KeywordTool. io duket të jetë me të vërtetë i madh, veçanërisht kur bëhet fjalë për gjetjen e kombinimeve më premtuese të fjalëve të gjata të gjatë. Mos harroni se opsioni i vetë-plotësimit në Amazon nuk mund t'ju ndihmojë gjithmonë me këto shprehje, prandaj përdorimi i këtij mjet kërkimor për fjalen e përshtatur në mënyrë specifike mund të bëhet një shpëtim i vërtetë për çdo shitës fillestar në Amazon.

JungleScout

Dhe këtu ne jemi në fund të vijnë në pikë - gjë është se as Paracaktues Keyword, as KeywordTool është në të vërtetë e dobishme për të kuptuar ndoshta gjëja më e rëndësishme atje - saktësisht fjalë kyçe kanë më shumë gjasa që të gjenerojnë më shumë shitje në Amazon. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj përdorimin e JungleScout për të identifikuar se si mund të jetë fituar çdo fjalë kyçe e caktuar ose shprehje e gjatë. Ose mund ta përdorësh atë thjesht për një referencë të tërthortë. Përfundimisht, të bëni kontrollin përfundimtar për secilën fjalë kyçe potencialisht premtuese dhe të ndjeheni të sigurt nëse është një fitues për të optimizuar listën tuaj të Amazon në mënyrë të sigurt ose jo Source .

December 22, 2017