Back to Question Center
0

Cilat janë gabimet më të zakonshme me A9 Search Engine Optimization?

1 answers:

Mund të duket sikur nuk është një lëvizje e lehtë, por blerësit e-commerce mund të gjejnë pikërisht atë që u nevojitet - vetëm kur lista juaj e produktit përmban të gjitha kushtet e kërkuara të lidhura ngushtë me pyetjen e kërkimit të mbushur nga blerësi potencial. Por duke qenë se pjesa më e madhe e teknikave të optimizimit të fjalëve punon pothuajse e njëjtë, A9 Search Engine Optimization Amazon ka një qasje shumë të ndryshme për këtë proces. Dhe kjo do të thotë se ka shumë gabime që ndodhin shpesh, shumë shitës të Amazon nuk janë ende në dijeni të tyre. Kjo është arsyeja pse më poshtë do të sqaroj këtë mister rreth A9 Search Engine Optimization dhe t'ju tregoj kurthet më të zakonshme, në përputhje me gabimet e përsëritura të bëra nga shumë sipërmarrës online që shesin prodhimet e tyre në atë treg me të vërtetë të mbushur me njerëz. Pra, le të gërmoj në! Amazon është A9 Search Engine Optimization

Gabim Një: Backend Kushtet e kërkimit

Gjë është se shumë shitësit në Amazon besojnë se (në të vërtetë nuk ka gjetur vendin e tyre ose në titullin e produktit, ose në seksionin e përshkrimit) është fusha më pak e rëndësishme për A9 Search Engine Optimization. Dhe të gjithë janë tmerrësisht të gabuar. Pra, nëse doni të bëni më shumë nga optimizimi i fjalëve tuaja për listën tuaj të produktit, këtu është mënyra e drejtë e optimizimit të faqes tuaj të produktit (në rradhën e rendit të rëndësisë):

1) Titulli i produktit;

2) Lista e Pikave Bullet;

3) Termat e kërkimit të Backend;

4) Përshkrimi i Produktit.

Kjo është ajo!

Unë do të thotë këtu se në mesin e gabimeve më të shpeshta me A9 Search Engine Optimization është një situatë shumë e zakonshme, kur shitësi vë pjesën e luanit në pjesën kryesore fjalë kyçe të synuar - vetëm në një vend të vetëm, në vend që të ndahen të gjitha në pesë rreshta. Kjo do të thotë që nuk ka nevojë të japësh të gjitha 250 karaktere në asnjë fushë të vetme, pa marrë parasysh se sa rëndësi i jepni asaj. Për këtë arsye, përqendrimi në vetëm një rresht thjesht do të thotë që ndoshta po humbisni një pjesë prej 80% të mundësive të mbetura për fjalën.

Sipas Amazon, nuk ka nevojë të kopjoni ndonjë pjesë të përmbajtjes suaj, e cila është gjetur tashmë në ndonjë atribut tjetër të listës suaj të produktit

Gabim tre: Përdorni të njëjtat fjalë përsëritur

. Kjo do të thotë se çdo përdorim duplikat për fjalë kyçe kryesore të synuar - nuk është tjetër veçse humbja e asaj hapësire të çmuar. Në fund të fundit, trajtimi i optimizimit të listës suaj të produktit në një mënyrë më të saktë dhe të mençur do të lërë derën e hapur për të marrë një numër më të madh ose fjalë kyçe të renditura dhe të renditura për ju që të përfitoni nga. Thjesht, të gjitha që ju duhet këtu është të përmendni secilën fjalë kyçe kryesore të synuar vetëm një herë (që do të jetë e mjaftueshme, sigurisht) dhe do të lëvizni lirshëm në plotësimin e seksioneve të ardhshme të faqes tuaj të produktit që kanë nevojë për optimizim për pjesën tjetër të termave të kërkimit në mënyrë precize Source .

December 22, 2017