Back to Question Center
0

A mund të kem një këshillë nga eksperti i listës Amazon?

1 answers:

Shumica prej nesh (për të mos thënë çdo ekspert në listën Amazon) e di se ky treg me të vërtetë i mbushur me njerëz është në thelb një motor kërkimesh gjigant. Dhe gjëja është se Amazon ndoshta është vendi më i madh i këtij lloji të veçantë të gjetur ndonjëherë në Web. Kjo do të thotë se niveli i zakonshëm i konkurrencës në treg është vërtet i rëndë dhe madje edhe i dhunshëm atje. Pra, si të mbijetoni në një gjendje kaq miqësore që sundon mbi tregun online Amazon? E pra, unë besoj se çelësi i suksesit komercial në Amazon qëndron drejtpërdrejt në optimizimin e renditjes së produktit për fjalë kyçe të synuar të drejtpërdrejtë në mënyrë që të mund të keni një ekspozim më të mirë në internet në kërkim të artikujve atje. Dhe më poshtë janë disa deklarata të arsyeshme dhe ide të zgjuara nga eksperti i listës Amazon për ju që të çoni optimizimin e faqes tuaj në një nivel të ri. Para së gjithash, le të përballen me atë - optimizimi i listës suaj të produktit është një proces i vazhdueshëm që ndoshta nuk do të vijë kurrë

në një fund. Dua të them se shitësit më të mirë në Amazon dhe renditja e zakonshme e rangimit të produkteve në fakt bazohet në performancën e përgjithshme tregtare, e kombinuar me mënyrën e duhur të optimizimit të listës së produktit për kërkim të artikujve. Dhe gjëja është se ky llogaritje fillestare rishikim vazhdimisht ndryshohet në mënyrë që të përditësohet çdo orë dhe pasqyron çdo histori të shitjeve të fundit të çdo produkti në shitje atje. Dhe këtu janë disa këshilla dhe truket thelbësore për t'u njohur jo vetëm nga çdo ekspert Amazon i listimit, por nga çdo tregtar ambicioz online që ofron çdo lloj artikulli për shitje. Pra, këtu është ajo që duhet të dini rreth optimizimit të listës së produkteve të Amazon, shkurtimisht.

Marrë në përgjithësi, ju keni marrë diçka rreth 50 karaktere për plotësimin e secilës prej pesë fushave tuaja të kërkimit. Dhe gjëja më sfiduese këtu është përdorimi i këtyre kufijve të karakterit me mençuri dhe duke bërë më të mirën tuaj për të krijuar sa më shumë terma kërkimi unik gjatë bishtit të jetë e mundur.

Fjalët individuale të kërkimit (Jo frazat)

Relevancy është një ndër faktorët kryesorë të rangimit të kërkimit të njohur nga çdo Amazon,. Vini re, megjithatë, që shkalla e përputhjes së saktë të tekstit është gjithashtu një faktor i lartë i rangimit (bazuar në udhëzimet zyrtare të rangut Amazon).

Këtu janë faktorët e tjerë të fuqishëm (përveç ndeshjes së saktë të pyetjeve të tekstit) që merren parasysh nga algoritmi i renditjes së kërkimit A9:

. historia e përgjithshme e shitjeve;

2. ecuria e fundit e shitjeve (mujore, javore, etj. );

3. çmimi konkurrues i produktit dhe zgjedhja;

4. disponueshmërinë aktuale.

  • Mos e humbisni kohën dhe përpjekjet tuaja për ripërdorimin e ndonjë termi kërkimi të bishtit ose individit që tashmë përfshihet në titullin tuaj të produktit, si dhe në listën e pikave të plumbave në faqen tuaj të produktit.
  • Ndjehen të lirë të marrin në konsideratë sinonime adekuate dhe kombinime të ndryshme fjalësh LSI, të cilat mund të përdoren potencialisht nga shumë blerës të gjallë duke kërkuar të njëjtin produkt.
  • Ju më mirë të shmangni përdorimin e thonjëza, në përgjithësi, sepse kjo do të zvogëlojë gjatësinë tuaj tashmë të kufizuar për secilën pjesë të faqes së produktit.
  • Mos u mërzitni me ndonjë veçori të pikësimit, njëjës / shumës, si dhe çdo variacioni të ngjashëm fjalëkalimi - Amazon thotë se përpjekjet e tilla do të jenë padyshim të padobishme, sepse motori i tij i kërkimit zakonisht trajton këto kombinime në të njëjtën mënyrë Source .

December 22, 2017