Back to Question Center
0

Semalt paraqet GitHub: një kullues drejtues me shumë karakteristika

1 answers:

GitHub është një nga shërbimet më të famshme të nxjerrjes së të dhënave. Ky mjet mund të gërshetojë një numër të madh faqesh në një format të lexueshëm dhe të shkallëzuar. Është më i njohur për teknologjinë e saj të mësimit të makinës dhe është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme. Karakteristikat më të dallueshme të GitHub janë diskutuar më poshtë:

Scalability

Me GitHub, ju mund të nxjerrni sa më shumë faqe web si ju dëshironi dhe transformoni të dhënat në një format të shkallëzuar të tilla si CSV dhe JSON. Ju gjithashtu mund të monitoroni cilësinë e të dhënave, ndërsa ajo është duke u scraped; GitHub anashkalon lidhje të padobishme dhe ju merr të dhëna të strukturuara mirë.

Gabimet e minimizuara

Ndryshe nga shërbimet e tjera tradicionale të grumbullimit të të dhënave , GitHub gërviqet të dhënat tuaja dhe rregullon të gjitha gabimet e vogla dhe të mëdha automatikisht. Ai na siguron informacion të saktë dhe pa gabime dhe vëzhgon vetë cilësinë e të dhënave. Ju gjithashtu mund të grisni skedarët PDF dhe dokumentet HTML me këtë mjet.

Resilience

GitHub është më i njohur për ndërfaqen e tij të thjeshtë dhe gjithmonë shërbim të besueshëm. Nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje dhe mund të përdoret muaj pas muajsh. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri formatesh dhe le të GitHub të grisni dhe të eksportoni të dhëna në një format të dëshirueshëm. Ai është i përshtatshëm për fillestarët, studentët, mësuesit dhe përkthyesit e pavarur.

Gërvishtni informacion nga faqet e internetit dinamike

Me GitHub, ju mund të gërmoni informacion nga faqet e internetit të thjeshta dhe dinamike. Ky mjet gjithashtu grumbullon të dhëna nga faqet e mediave sociale, portalet e udhëtimit dhe faqet e tregtisë elektronike pa asnjë problem. Për më tepër, ajo ndryshon kodet HTML bazë dhe rregullon të gjitha gabimet e vogla automatikisht.

Një nga tiparet më të dallueshme të GitHub është se ajo mund të menaxhojë dhe të krijojë dy agjentë dhe skripta. Ky mjet thirret me lehtësi masat e rregullimit masiv dhe mund të gris deri në dhjetë mijë faqe ueb brenda pak minutash. Me GitHub, migrimi i agjentëve dhe pajtimeve të përdoruesve të të dhënave midis sistemeve bëhet pa një çështje.

Transformon të dhënat e pastrukturuara në të dhëna të strukturuara dhe të përdorshme

Ndryshe nga Import. io dhe Scrapy, GitHub transformon të dhënat e pastrukturuara në të dhëna të organizuara, të përdorshme dhe të strukturuara në pak sekonda. Ky mjet është veçanërisht i përshtatshëm për programuesit dhe jo-programuesit. Ajo jo vetëm që gërmon faqet tuaja të internetit, por edhe indekson faqen tuaj dhe ju ndihmon të gjeneroni më shumë pista në internet. Të dhënat mund të eksportohen në formatet XLS, XML, CSV dhe JSON, duke lehtësuar punën e biznesmenëve dhe ndërmarrjeve në një masë.

Agjentët Inteligjente

GitHub mund të krijojë agjentë brenda minutave dhe nuk ka nevojë për ndonjë programim ose aftësi kodimi. Bazuar në një teknologji të mësimit të makinës, ky mjet automatikisht shënon rezultatet dhe godet URL të shumta në të njëjtën kohë. Për më tepër, ai është i aftë të rrëmbejë të gjithë sitin për një sekondë dhe është veçanërisht i dobishëm për degët e lajmeve si CNN, BBC, The New York Times dhe The Washington Post.

Ndoshta është koha për të vlerësuar teknikat e grumbullimit të të dhënave dhe përdorni GitHub për të rritur biznesin tuaj Source .

December 22, 2017