Back to Question Center
0

Cilët janë faktorët kryesorë që përcaktojnë kërkimin e fjalëve të shëndosha në Amazon?

1 answers:

Supozoj se një hulumtim fjalësh që kryen plotësisht në Amazon është përcaktuar kryesisht nga faktorët e relevancës së fjalës (sa afër po përputhet me kërkesën e kërkimit të përdoruesit), dhe nivelin aktual të konkurrencës së rangut (sa vështirë do të jetë radhitja). Mund të duket sikur nuk është një punë e mirë, por qëllimi kryesor i hulumtimit në Amazon është gjetja e atyre potencialisht fituese, ende jo shumë të njohura të termave të kërkimit të produktit dhe kombinimeve të gjatë të barkut të përdorura nga blerësit e drejtpërdrejtë që blejnë atje. Por si të bëni përparim të lehtë të rangut në mënyrë që shikueshmëria në internet e produktit tuaj të rritet si ferri?

Ka disa mënyra që ju të merrni më me të:

  • Drejtimin e kërkimit proaktiv fjalen duke përdorur Amazon auto-fill opsion. Në këtë mënyrë, jo vetëm që mund të merrni një pasqyrë të madhe të kombinimeve më efektive të fjalëve që lidhen me kategorinë e produktit ose një artikull të caktuar të marrë veçmas, por kuptojnë se cilat fjalë kyçe të kërkimeve për blerësit lokalë kanë më shumë gjasa të marrin për kërkimin e tyre të produktit pasi të shfaqen auto-sugjeroni opsionet nga algoritmi i Amazon.
  • Identifikimi i fjalëve më të nënvlerësuara. Unë do të thotë ato terma kërkimi me një vëllim të konsiderueshëm të kërkimit, por ende një konkurrencë relativisht e ulët. Kjo është arsyeja pse ndoshta ka ende një numër të pamjaftueshëm të produkteve të lidhura në shitje të cilat janë të indeksuara për atë fjalë kyçe të veçantë për tani. Si rezultat, ato kushte të kërkimit të nënvlerësuara por ende plotësisht funksionale dhe kombinime me kohë të gjatë mund të bëhen në mënyrë të arsyeshme prioriteti juaj numër një për kërkimin në fjalë në Amazon.
  • Vendosja e fjalëve të trendit që aktualisht po fitojnë popullaritet. Marrë në përgjithësi, fjalë kyçe të trendit nuk janë shumë konkuruese, të paktën për momentin. Por përfitimet e tyre më të fundit në vëllimin e kërkimit (për shembull, gjatë muajit të kaluar) i bëjnë ata definitivisht të vlefshme të konsiderohen në mesin e objektivave të para që duhet të fitohen nga hulumtimi juaj në Amazon. Së bashku me fjalë kyçe fitimprurëse dhe kombinime kërkimi të produktit gjatë bishtit, cilësia e listës suaj të tregtarëve dhe optimizimi i tij janë faktorë të rëndësishëm. Unë do të thotë që të kesh një pako me përfitim të fjalë kyçe është e mirë për ju. Por marrja e blerjes pa një skemë të duhur të optimizimit të listës së produkteve do të vriste në mënyrë të pashmangshme biznesin tuaj të e-tregtisë me kalimin e kohës. Kjo është arsyeja pse ju duhet të siguroheni se asgjë nuk kufizon ekspozimin e listës suaj në kërkim në internet. Duke bërë kështu, unë rekomandoj që të bëj një kontroll të dyfishtë mbi faktorët e mëposhtëm që përcaktojnë një indeksim të suksesshëm fjalësh në Amazon:

    • Përshkrimi i produktit duhet të shkruhet diku rreth 250 fjalë që do të mbështetet me një listë prej pesë pika të plota, secila plotësisht përshkruese por akoma e pastër dhe koncize.
    • Imazhet e produktit janë gjithashtu shumë të rëndësishme. Dhe jo vetëm për të udhëzuar vizitorët tuaj në marrjen e vendimeve përfundimtare për të blerë me ju, por edhe për qëllimet e renditjes së kërkimit. Gjë është se Amazon njeh një sërë përmbajtjesh vizuale mbështetëse si një faktor po aq i fortë që përcakton cilësinë e listimit të produktit tuaj Source .
December 22, 2017