Back to Question Center
0

Semalt sugjeron gjuhët më të mira të programimit për të fshehur informacionin nga faqet e internetit

1 answers:
Nëse jeni duke kërkuar për nxjerrjen e të dhënave nga faqe të ndryshme të internetit dhe dëshironi të rritni biznesin tuaj , duhet të mësoni disa gjuhë programimi. Ekzistojnë një numër mjetesh për të grumbullimin e të dhënave nga bloget dhe faqet, por gjuhët e programimit ju lehtësojnë nxjerrjen e informacionit kuptimplotë dhe pa gabime, pa kompromentuar cilësinë. Gjetja e gjuhës më të mirë për scraping web është e rëndësishme. Nëse tashmë jeni njohur me gjuhët e programimit, do të jeni në gjendje të nxjerrni me shpejtësi faqe të ndryshme.

Më poshtë janë disa nga karakteristikat që një gjuhë programimi duhet të ketë:

Fleksibiliteti PHP është një gjuhë fleksibël dhe e lehtë për t'u përdorur. Eshtë me të vërtetë gjuha më e mirë programuese me shumë përfitime.

Aftësia për të ushqyer bazat e të dhënave Duhet të ketë aftësinë për të ushqyer baza të ndryshme të të dhënave në mënyrë të përshtatshme. Python dhe PHP janë dy gjuhë programimi bazë që ndihmojnë në zvarritjen e faqeve tuaja të internetit dhe përmirësimin e renditjes së motorrit të kërkimit të faqes tuaj.

Mirëmbajtja C ++ është një gjuhë programimi e lehtë për tu ruajtur që nuk ka nevojë për ndonjë njohuri teknike.

Lehtësia e kodimit - Faqet e internetit mund të scraped vetëm kur gjuha juaj e programimit zbatohet lehtë dhe ka nevojë vetëm për disa kode për të filluar me .

Scalability HTML është një gjuhë gjithëpërfshirëse që ofron shumë opsione për grumbullimin e të dhënave. Ai ndihmon në kapjen e dokumenteve HTML dhe ju merr rezultatet e dëshiruara menjëherë.

Gjuhët më të mira të programimit për grumbullimin e uebit dhe nxjerrjen e të dhënave:

Nyja. js:

Nyja. js është e mirë në zvarritje të faqeve dhe blogjeve dhe përdor kodet dinamike për të bërë punën tuaj të kryer. Kjo gjuhë rekomandohet për faqet e internetit të mëdha dhe projektet e nxjerrjes së të dhënave.

C dhe C ++:

C dhe C ++ janë dy gjuhë të programuara të njohura për scraping web. Ato janë të mira për bizneset e vogla dhe bloget e reja. Por nëse doni të zvarritni faqet e internetit dinamike, nuk duhet të zgjedhni C dhe C ++.

PHP:

PHP është një nga gjuhët më të njohura dhe më të mahnitshme të programimit për nxjerrjen e të dhënave. Ai është i përshtatshëm për ndërmarrjet dhe programuesit, por mbështetja e dobët për multi-filetim është pengesa e saj kryesore. Kështu, PHP nuk është i përshtatshëm për projekte komplekse për nxjerrjen e të dhënave.

Python:

Python është si një gjithë-rrumbullakët dhe trajton zvarritje të internetit dhe proceset e nxjerrjes së të dhënave pa probleme. Supë e bukur dhe Scrapy janë dy korniza të famshme të bazuara në Python.

HTML

Nëse doni të grisni informacionin nga dokumentet HTML dhe skedarët PDF, HTML dhe JavaScript janë dy mundësi të mëdha për ju.

PHP është një gjuhë e shkruar e interpretuar, dhe ju nuk keni nevojë të mbani mend kodet komplekse për ta përdorur atë. Është një gjuhë e dobishëm për rrumbullakimin e uebit që siguron rezultate cilësore. PHP e bën të lehtë për ju të kapni faqet e internetit dinamike dhe të merrni të dhëna të dobishme në asnjë kohë.

Sapo të njiheni për anët e mira dhe të këqija të të gjitha gjuhëve të programimit, do të jetë e lehtë të grumbullohen të dhënat nga faqet e internetit bazë dhe të përparuara. Me PHP, ju lehtë mund të gërmoni portalet e udhëtimit, faqet e e-commerce, degët e lajmeve dhe bloget private. Kjo gjuhë jo vetëm që grumbullon të dhëna të shkallëzuara por gjithashtu zvarrit faqen tuaj dhe përmirëson renditjen e motorëve të kërkimit Source .

December 22, 2017