Back to Question Center
0

A janë mjetet për hulumtim fjalësh për shitësit Amazon, me të vërtetë të domosdoshëm për listën time të produktit?

1 answers:

Në fakt, çdo ecommerce ose drop-shipping platformë biznesi (si vetë Amazon, si eBay, Alibaba dyqan, Walmart, etj. ) janë në të vërtetë shumë si motorët e kërkimit origjinal nga natyra. Kjo do të thotë që një strategji e duhur e optimizimit të përmbajtjes është një pjesë e domosdoshme e çdo suksesi tregtar me pakicë atje. Në këtë mënyrë, hulumtimi pikërisht në shënjestër dhe në thellësi i fjalës është pikërisht ajo që tërheq linjën midis një projekti të vërtetë të dhënë në internet dhe dështimit absolut të biznesit. Dhe kjo do të thotë që përdorimi i mjeteve kërkimore me cilësi të lartë të projektuar për shitësit Amazon bëhet një domosdoshmëri e tmerrshme - e nevojshme vetëm për të mbijetuar nën atë nivel të vërtetë të trazuar të konkurrencës së tregut atje - në vend se çdo lloji si ju mund të mendoni. Pra, më poshtë do t'ju tregoj disa mjete shumë të mira fjalësh për shitësit Amazon.

Ata të gjithë janë ndihmëtarë të provuar dhe të besueshëm online që kam testuar për listën time të produktit në atë treg të mbushur me njerëz - mos ngurroni të paktën që të provoni sa më poshtë: 1)

Planifikuesi i Fjalë kyç i Google

Nuk është çudi që ky hulumtim i mirë i vjetër për kërkimin dhe menaxhimin e reklamave është një vegël e fuqishme e optimizimit e përdorur në mënyrë konvencionale nga pjesa më e madhe e ekspertëve SEO. Sigurisht, Google Keyword Planer nuk është në mesin e atyre mjeteve të përshtatur në mënyrë specifike për shitësit Amazon. Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për kërkimin në fjalë kyçe dhe kuptimin e tendencave kryesore të kërkimit të produktit - mjet i Planifikuesit të Fjalë kyçeve është pikërisht ajo që mund t'ju japë një pikënisje të mirë për të filluar, në përputhje me t'ju tregojë një tablo të madhe të të gjitha fjalë kyçe potencialisht fitimtare dhe fitimprurëse. Në mënyrë ideale, nëse optimizohet mënyra e drejtë, ato duhet të bëhen fjalë kyçe kryesore të synuar për të përzënë trafikun e kërkimit organik në listat e produktit tuaj në Amazon dhe duke përcaktuar kështu mundësitë e biznesit tuaj për gjenerimin e të ardhurave. Kur është fjala për identifikimin e fjalë kyçe më fitimprurëse dhe kombinime kërkimi të produktit gjatë bishtit, Shitësi Kryeministri sigurisht që gjendet në mesin e mjetet më të mira për shitësit Amazon. Gjithçka është mjaft e thjeshtë këtu. Dhe të gjitha që ju nevojitet është thjesht të futni ndonjë emër produkti ose numrin individual ASIN të Amazon - dhe keni përfunduar, duke pasur një listë me sugjerime të vlefshme fjalësh të përgatitura për ju pothuajse në asnjë kohë.

AMZ Insight

Është një tjetër mundësi e mirë për hulumtimin tuaj fjalësh dhe optimizimin e listimit në Amazon. AMZ Insight është tërësia e mjeteve të dizajnuara për shitësit Amazon, për të qenë më të saktë. Kjo është arsyeja pse ky "toolkit" i mundshëm mund t'ju ndihmojë jo vetëm me njohuri konkurruese dhe sugjerime fjalësh të gjata, por me gjetjen e pyetjeve më të mira të kërkimit, duke vlerësuar vëllimet mesatare të kërkimit, duke matur numrin e produkteve të lidhura të cilat janë indeksuar tashmë për një fjalë kyçe e caktuar, duke vlerësuar nivelin aktual të konkurrencës së fjalëve, reklamave të CPC dhe madje edhe më shumë Source .

December 22, 2017