Back to Question Center
0

Këshilla të Scraping Web nga Semalt

1 answers:

Nyja. js është një mjedis me burim të hapur për të ekzekutuar kodet JavaScript. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM dhe Cisco Systems janë përdoruesit e saj më të famshëm të korporatave. Në muajt e fundit, janë nxjerrë disa çezma të të dhënave të bazuara në Nyja, por më i famshëm është Product Scraper.

Kruajtësja e produktit është i përshtatshëm për faqet e internetit të tregtisë elektronike dhe informacionet e scraps nga BestBuy, Walmart, eBay, Target dhe Amazon si faqet e internetit. Ky mjet na siguron informacion të saktë rreth një produkti duke përfshirë titullin, përshkrimin, imazhin dhe çmimin e tij. Për më tepër, kruajtja e Produktit ka një API të lehtë për përdorim dhe mund të integrohet me çdo shfletues të internetit në mënyrë të përshtatshme.

Nëse keni ngritur kohët e fundit një uebfaqe të e-commerce, ju mund të dëshironi të mbledhni informacion rreth konkurrentëve dhe furnizuesve tuaj, produktet, çmimet dhe imazhet e tyre. Ju mund të krahasoni me lehtësi faqet e ndryshme të tregtisë elektronike si Amazon, Walmart dhe eBay dhe të merrni informata të dobishme duke përdorur Product Scraper. Ky mjet është unik sepse ndihmon në krahasimin e faqeve të ndryshme të tregtisë elektronike, të marrë listat e tyre të produkteve, imazhet, rishikimet dhe informacionet për çmimet. Ndryshe nga mjete të tjera të zakonshme, kruajtësi i produktit merr të dhënat duke zvarritur dhe duke krahasuar faqet e internetit të ndryshme në internet dhe ju merr detajet rreth shitësve dhe furnizuesve. Kështu, mund të themi se Product Scraper është shtylla kurrizore e faqeve të internetit të tregtisë elektronike. Përdorimi i kruajtësit të produkteve për të monitoruar çmimet dhe shërbimet e konkurrentëve:

Shitja e produkteve të ndryshme online me çmime konkuruese ka qenë gjithmonë sfiduese për të gjithë ne. Ndonjëherë përdoruesit hutohen për çmimet luhatëse të produkteve të ndryshme në internet. Amazon dhe eBay përpiqen të mbajnë çmimet në një nivel të mirë dhe synojnë të tërheqin gjithnjë e më shumë konsumatorë. Për një fillimin, marrja e informacionit të produktit është shumë e rëndësishme. Me Produkt Scraper, do të jetë e lehtë për ju që të krahasoni çmimet e produkteve të ndryshme dhe të optimizoni faqen tuaj në një mënyrë më të mirë. Për shembull, nëse dëshironi të nxjerrni të dhëna nga portalet e udhëtimit ose nga kompanitë e tregtisë elektronike, duhet të provoni në kohë Produkt kruajtës. Ky mjet do të mbledhë, organizojë dhe nxjerrë të dhënat për ju në kohë reale.

Faqet e e-commerce dhe bizneset online rregullisht monitorojnë homologët e tyre. Për shembull, Amazon mban një sy në tendencat aktuale të tregut dhe mbledh informacione për produktet dhe shërbimet e BestBuy dhe Walmart. Për më tepër, ai krahason çmimet dhe produktet e tyre me gamën e vet. Kruajtësja e produkteve do t'ju japë të njëjtin informacion. Ky mjet do të ndihmojë në marrjen e njohurive të zbatueshme dhe do t'ju sjellë të dhëna të nxjerra mirë për biznesin tuaj. Përveç kësaj, do të japë informacion rreth asaj se si konkurrentët tuaj po dërgojnë produktet e tyre dhe çfarë lloj zbritjeje ofrohet online.

E-commerce faqet e internetit dhe tregjet kanë qindra e furnizuesve aktive

Scraper Produkt merr informacion të saktë në lidhje me furnizuesit:. Me Produkt Scraper, ju mund të mbledhni informacion në lidhje me furnizues të shumtë dhe mund të krahasoni produktet dhe çmimet e tyre. Ju gjithashtu mund të tërheqni të dhëna nga Amazon dhe eBay dhe mund të zvarritni faqet tuaja të internetit në përputhje me rrethanat. Zhvilluesit dhe programuesit e uebit mund të krijojnë një server të shkallëzuar me kruajtësin e produktit dhe mund të kryejnë shumë detyra me lehtësi Source .

December 22, 2017