Back to Question Center
0

Ekspertët e Ekspertëve të Semalt-it kanë një përvojë mbresëlënëse në ueb

1 answers:

Mozenda është një cilësi e lartë rrëshqitje web software përdorur për të të mbledhë informacion relevant në të gjithë Internetin. Mozenda kafaz web dublikon aktivitetet njerëzore të surfimit të internetit për të tërhequr informacione specifike nga interneti. Scraping synon të marrë të dhënat e pastrukturuara në Internet dhe ruajtjen e të dhënave në formate të lexueshme.

Kur është fjala për scraping web, saktësia dhe besueshmëria janë dy pikat kyçe të marrin në konsideratë. Në të kaluarën, të dhënat e grumbullimit nga faqja e internetit ishin jo të besueshme dhe të kushtueshme. Qasja parësore e nxjerrjes së informatave relevante nga ueb përfshiu shkrimin e programeve unike që kanë punuar në nxjerrjen e të dhënave nga teksti i madh HTML në një faqe interneti.

Në vitin 2007, teknikat e scraping ndryshuan pasi zhvilluesit e Mozendës prezantuan një program për grumbullimin e të dhënave nga faqet e internetit pa programim. Programi ishte në gjendje të identifikonte tekstin e preferuar në një faqe interneti duke përdorur numrin e telefonit dhe kriteret e adresave të postës elektronike. Që atëherë, përvoja e scraping është përmirësuar me kalimin e kohës.

Të dhënat e vlefshme janë në dispozicion në internet për t'u përdorur për zhvillimin e strategjive të marketingut dhe qëllimeve promovuese. Megjithatë, informacioni është i disponueshëm në formate që nuk përputhen me specifikimet e sistemit tuaj. Këtu vjen Mozenda. Gërmimi i të dhënave nga faqja e internetit duke përdorur Mozendën është aq e rehatshme sa të fillosh makinën tënde.

Pse instaloni këpushësin Mozenda?

Karibi i uebit Mozenda i kthen lehtë të dhënat e internetit në inteligjencën e biznesit duke nxjerrë të dhënat në formate të përdorshme. Mozenda është padyshim kruajtja e internetit më e fuqishme në industri. Mjeti është një nga llojet e tij. Ashtu si shfletuesi juaj, Mozenda përdor një ndërfaqe përdoruesish miqësore. Për të nxjerrë të dhëna nga uebfaqja, zgjidhni tekstin tuaj të synuar dhe lini pjesën tjetër në Mozendë.

Frekuenca e nxjerrjes së të dhënave është gjithashtu një parakusht në scraping web. Me Mozenda, ju mund të mbledhni të dhëna në mënyrë efikase nga faqet e internetit në kohë të caktuara, pa presion mbi rrëzimin e harduerit. Nuk është një programues, nuk ka vend për panik. Këmba web Mozenda ofron veçori të përparuara të tilla si FTP, DOM, XPath, RegEx dhe API.

Nëse do të konsideronit punësimin e qindra praktikantëve për të kopjuar-ngjitur të dhënat gjatë gjithë ditës, duhet të zhvendosësh planet e tua. Me Mozendën, ju nuk keni nevojë për programues që t'ju ndërtojnë një zgjidhje për copëzimin e uebit. Mozenda mbulon të gjitha aktivitetet e tua të skrapimit në internet. Të dhënat e mëdha po presin për ju në të gjithë Internetin.

Pas instalimit të Mozendës në kompjuterin tuaj, ju nuk keni nevojë për mijëra punëtorë për të gjurmuar procesin e scraping

. Numri i të punësuarve bie në maksimum 2. Kur zgjedh Mozendën, ju pranoni të punoni dorë më dorë me një ekip përkrahës të përkushtuar dhe të përkushtuar. Nëse hasni ndonjë sfidë kur grumbulloni të dhëna nga faqja e internetit, njoftoni ekipin mbështetës të Mozendës për ndihmë.

Ekipi mbështetës i Mozendës ofron shërbime të mbledhjes së internetit dhe sesione trajnimi falas për fillestarët. Bëni vendimet e duhura të biznesit dhe rishikoni strategjitë e projektit tuaj. Merrni të grisni të dhëna reale me këmishën e internetit Mozenda që shkon falas në internet Source .

December 22, 2017