Back to Question Center
0

A ka ndonjë mjet të jashtëzakonshëm Amazon për fjalën e softuerëve për fillestar?

1 answers:

Është tashmë e njohur se trajtimi i një kërkimi të duhur fjalësh është ndër komponentët kryesorë të Search Engine Optimization (SEO) dhe konceptin modern të marketingut dixhital dhe të gjithë biznesit Ecommerce, duke mos respektuar ku po shisni deri më tani. Disa ekspertë SEO thonë se "përmbajtja është mbreti. "Dhe kjo ka kuptim jo vetëm për optimizimin e kërkimit origjinal në motorët kryesorë si vetë Google, por për bizneset e anijeve dhe praktikisht çdo projekt online që merret me shitjen me pakicë në internet, siç është Amazon. Dhe le të përballet me atë - ajo duhet të jetë jashtë çështjes që veçanërisht fillestar shitësit në Amazon duhet software fjalen më së shumti. Dhe jo vetëm për të qëndruar jashtë kundërshtarëve të ngrohtë dhe për të filluar ndërtimin e reputacionit dhe autoritetit të tyre si tregtarë të suksesshëm me vlerë të blerjes me. Gjëja është se askush nuk mund të mbijetojë në atë nivel të vërtetë të trazuar të konkurrencës së tregut, përveç nëse mbështetet me softuerin e duhur të fjalëve të Amazon, ndjekjen e ndihmësve dhe mjetet e çmimeve për të mbajtur listën e produktit të azhurnuar. Në fund të fundit - për të fituar kutinë e blerjes dhe të qëndrosh në mesin e artikujve kryesorë të ofruar për shitje atje. Pra, duke pasur parasysh se vet hulumtimi në fjalë, si dhe sugjerimet e tij të vlefshme konkuruese gjatë bishtit, në të vërtetë janë një domosdoshmëri më e madhe se sa çdo lloj luksoze, këtu janë disa mënyra të jashtëzakonshme për zgjedhjen e mjeteve softuerike me fjalë kyçe të lehtë por me të vërtetë të suksesshme për fillestarët. Shpresoj se do të merrni një kickstart të mirë me ta, natyrisht pa shpenzuar një qindarkë, pasi secila prej mjeteve të mëposhtme të Amazon software fjalës është në dispozicion në qasje të hapur në Web, ose të paktën versionin e tyre bazë.

Kjo mund të duket si një jo-brainer, por ky vegël elementare e përdorur nga pjesa më e madhe e atyre SEO SEO të vjetër mund të shërbejë edhe shitësit rishtar në Amazon si fjalen software që me të vërtetë punon. Gjë është se kjo zgjidhje themelore është aq e madhe veçanërisht për fillestarët. Kryesisht sepse ky vegël parazgjedhur nga gjiganti i kërkimit në botë është mjaft i mirë për t'ju dhënë një tablo të madhe që tregon të gjitha kushtet e kërkimit tuaj potencialisht fitues dhe kombinime të gjatë të bishtit, nivelin e tyre aktual të konkurrencës (përndryshe, sa të vështira janë këto fjalë kyçe) , si dhe vëllimet mesatare të kërkimit për fjalë kyçe të synuara kryesore. Dhe nuk ka nevojë të thuhet se të dhënat e ofruara nga Google duhet të jenë më të gjera dhe ndoshta më të thella, duke u tërhequr së bashku jo vetëm nga një treg i vetëm (si Amazon, eBay, Walmart etj.), por janë mbledhur nga tërë indeksi i kërkimit organik të disponueshëm në internet. Këtu është një listë e shkurtër e përfitimeve kryesore të siguruara nga Planifikuesi i Fjalë kyç i Google kur përdoret në kapacitetin e softuerit për kërkimin e fjalëve të Amazon:

  • Merrni parasysh marrja e renditjes suaj të produktit renditet për një fjalëkalim të ri ose kombinim kërkimi gjatë bishtit. Thjesht futni një vend të ngushtë, çdo frazë kontekstuale, kategori produkti, faqe interneti ose prodhues - dhe keni përfunduar.
  • Keni një pasqyrë të madhe të vëllimit të kërkimit për çdo fjalë kyçe të modës specifike të produktit ose kombinime kërkimi potencialisht të fituara që përdoren nga përdoruesit e drejtpërdrejtë në të gjithë botën.
  • Shumëfishoni listat tuaja kryesore të fjalë kyçe të rëndësishme dhe të mirëqëndrueshme, duke marrë një pasqyrë të vërtetë të vlefshme dhe sugjerime afatgjata të fjalëve të fjalëve menjëherë. Dhe mos harroni se Planifikuesi i Fjalë kyç i Google është një mundësi reale e artë për të identifikuar shpejt fjalët tuaja më premtuese të rajonit, të synuara nga vendndodhja (i. e. , qyteti, shteti dhe vendi).

Ndryshe nga mjetet e tjera softuerike me fjalë kyçe të përdorura në Amazon, ky vegël për të gjithë ka për qëllim kryesisht t'ju japë një pasqyrë të saktë fjalësh - të grabitur direkt nga kundërshtarët tuaj të ngrohtë , ose të mbledhura nga ato më të suksesshme që shiten diku tjetër në Web. Duke pasur versionin bazë të lirë dhe të paguar me yndyrë të plotë, Keyword Spy është një zgjidhje e vërtetë e mirë për shitësit fillestarë që të vlerësojnë shpejt vëllimin e kërkimit për çdo fjalen, në përputhje me dhënien e një pakete masive të kombinimeve kërkimore të lidhura dhe duke sugjeruar të gjithë bishtin e gjatë kombinime (me opsione të mundshme fjalen LSI) ju jeni rekomanduar të rangoheni. Ky kornizë origjinale SEO ka veglën e vet të shërbimit, e cila lehtë mund të bëhet zgjidhja juaj e dytë e madhe alternative kur është fjala për zgjedhjen e së drejtës

Amazon software fjalen. Ndër anët e saj më të forta, karakteristikat e mëposhtme për një hulumtim gjithëpërfshirës të fjalëve u dukën mjaft të mira: vlerësimi i vështirësive të rangut për çdo fjalen, vlerësimi mujor i vëllimit të kërkimit, menaxhimi i reklamave të PPC, hulumtimi konkurrues dhe analizat organike të trafikut të kundërshtarëve tuaj të tregut.

Keyword Tool

Ky titull vetë-sqarues është emri i një platforme software shumë të dobishme për Amazon fjalen. Po, Keyword Tool nuk është një ndihmës i vetëm i fjalës, por e gjithë platforma online që ofron një version falas bazë për Amazon shitësit novice për të gjetur fjalët më të mira që kryejnë,. Vini re, megjithatë, që për të zbuluar disa karakteristika të vërtetë të avancuara dhe të ndërlikuara të kësaj platforme, tregtarët me eksperiencë më të madhe në Amazon, do të duhet të paguajnë për versionin e avancuar të njohur si Keyword Tool Pro.

KwFinder Research Tool

KwFinder është softueri i fundit i softuerëve me fjalëkalim Amazon, dua t'ju tregoj për sot. Ky opsion do të përshtatet më së miri kur bëhet fjalë për gjenerimin e masave të fjalë kyçe të bërthamës së mundshme dhe frazat e kërkimit të produktit që fitojnë popullaritet në mesin e blerësve të gjallë deri më tani. KwFinder është po aq e dobishme jo vetëm për Amazon, por për pjesën tjetër të platformave më të njohura të ecommerce (si eBay, Walmart, Alibaba etj.), si dhe disa vende të tjera, madje edhe ato që nuk shiten, të tilla si shërbimi i video hostingimit në YouTube, faqja e dytë më e vizituar në botë. Në fund të fundit, Kam gjetur KwFinder edhe më shumë përfitim, veçanërisht për një numër të karakteristikave të dobishëm si procedurën e lehtë të përzgjedhjes së kopjimit për lëvizjen e shpejtë të listave të mia, me sugjerimet alternative jo shumë të përdorura gjerësisht nga indeksimi latent semantik, pyetje për secilën fjalë kyçe të nevojshme, si dhe vështirësitë potenciale të saj të rangimit Source .

December 22, 2017