Back to Question Center
0

Eksperti i Semalt: Kariera e internetit dhe rëndësia e tij në projektet e nxjerrjes së të dhënave

1 answers:

Shërbimet e gërvitjes së internetit ofrohen nga kompjuteri i mirëfilltë programe të cilat nxjerrin të dhëna nga faqe të ndryshme të internetit sipas udhëzimeve tuaja. Ndryshe nga mjetet e tjera të zakonshme dhe tradicionale , karieri i uebit synon konvertimin e të dhënave të strukturuara në të dhëna të strukturuara, të cilat pastaj magazinohen dhe kontrollohen në bazën e të dhënave të centralizuar. Duke përdorur këtë mjet, është shumë e lehtë për të nxjerrë të dhëna nga faqet e internetit të ndryshme. Disa legalitete janë të improvizuara për të mbrojtur ndryshimin e informacionit privat mbi mediat, portalet e udhëtimit dhe faqet e rrjeteve sociale. Rrëmbyesi i uebit ndjek të gjitha rregullat dhe ju merr të dhëna pa të drejta autoriale për një sekondë.

Roli në projektet e nxjerrjes së të dhënave:

Nëse jeni programues, kodues, dijetar, gazetar, webmaster ose biznesmen, gjithmonë do të keni nevojë të nxirreni mirë dhe të organizoni të dhëna për të përmirësuar performancën e sitit tuaj dhe për të rritur biznesin tuaj. Fatmirësisht, karierët e uebit mund të ndërmarrin një numër projektesh për nxjerrjen e të dhënave dhe premtojnë të japin informacion në formate të dëshirueshme si CSV dhe JSON.

Zgjedhja paraprake e ndërmarrjeve dhe firmave

Për shkak të kërkesës së saj të lartë, firma dhe biznese të ndryshme zgjedhin kruajtësin e internetit për punë të besueshme dhe autentike të nxjerrjes së të dhënave. Ky mjet jo vetëm që grumbullon ose nxjerr informacionet por gjithashtu korrigjon vetë gabimet gramatikore ose drejtshkrimore. Kjo do të thotë që të dhënat që marrim janë pa gabime dhe deri në shenjë. Ai ndihmon kompanitë të dërgojnë njoftime për klientët e tyre duke përfshirë ndryshimet e çmimeve dhe promovimet. Përveç kësaj, kruajtësja web ndihmon kompanitë të krahasojnë përshkrimet dhe çmimet e produkteve me konkurrentët e tyre.

Monitorimi i ndryshimeve të motit me kruajtësin e uebit

Është veçoria më e shquar dhe dalluese e kruajtësit të uebit. Ai monitoron ndryshimet klimatike dhe ndihmon meteorologët të përqëndrohen në kushtet klimatike në një mënyrë më të mirë. Ky mjet nxjerr informacion nga mediat e lajmeve të ndryshme dhe faqet e internetit të qeverisë, marrja e informacionit të gjerë rreth mjedisit, ndryshimeve klimatike, ndotjes dhe gjërave të ngjashme.

E madhe për faqet e internetit të tregtisë elektronike

Nëse keni krijuar një faqe elektronike të e-commerce dhe po kërkoni të nxjerrni të dhëna nga vende të ndryshme si Amazon dhe eBay, duhet të provoni kruajtës i uebit. Me këtë mjet, mund të siguroheni që të merrni informata autentike dhe të sakta siç janë përshkrimet e produkteve, informacionet për çmimet, titujt e produktit dhe imazhet e tyre. Ai gjithashtu ndihmon marketers dixhitale dhe ekspertët e mediave sociale të promovojë produktet dhe shërbimet e tyre në një mënyrë më të mirë. Në tërësi, kruajtja e uebit është një mjet gjithëpërfshirës dhe i dobishëm për nxjerrjen e të dhënave me ngarkesa të opsioneve dhe veçorive.

Merr të dy faqet e internetit statike dhe dinamike

Një nga karakteristikat më të rëndësishme dhe më të mira të karieres së faqes së internetit është se ky mjet merr dy faqet dinamike dhe statike të uebit. Ai gjithashtu transformon përmbajtjen e uebit në të dhëna të shkallëzuara dhe lejon formulimin e platformave të grumbullimit vertikal. Kështu, faqja e internetit mund të merret me të dhëna të sofistikuara dhe uebfaqe dinamike dhe nxjerr informacione prej tyre brenda pak minutash.

Një alternativë e mirë për import. io dhe Kimono Labs:

Importi. io dhe Kimono Labs janë dy mjete të famshme të scraping në internet në internet. Ata vijnë në të dy versionet e lira dhe të paguara dhe kanë lehtësuar një numër të madh njerëzish deri më tani. Është e sigurt të thuhet se Scraper në internet është një alternativë bindëse për të importuar. io dhe Kimono Labs dhe synon mbledhjen, ruajtjen dhe analizimin e të dhënave të dobishme për përdoruesit e tij. Kështu, ky mjet është i shkëlqyer për të dy projektet tuaja në internet dhe jashtë linje Source .

December 22, 2017