Back to Question Center
0

Aksionet e keqtrajtimit 7 tiparet më të mira të një mjeti gërryes

1 answers:

Përdorimi i Data Scraping Studio, ju mund të nxjerrni informacione nga faqet e internetit të zgjedhjes suaj në më pak se 5 minuta. Pa dyshim, kjo është një nga mjetet më të mira dhe më të dobishme për grerëzimin e internetit në Internet. Data Scraping Studio ka një ndërfaqe të fuqishme dhe të lehtë për t'u përdorur dhe grumbullon të dhëna nga faqet e Ajax, faqet e mbrojtura me fjalëkalim, faqet e thjeshta dhe dinamike, XML, JSON dhe burime të tjera të ngjashme. Disa nga karakteristikat e saj të mrekullueshme janë përmendur më poshtë.

1. Easy Search Keyword:

Ashtu si të gjitha scrapers të tjera të famshme, Data Scraping Studio ofron një mënyrë më të mirë për të kërkuar fjalë kyçe. Ju duhet të shkarkoni dhe aktivizoni këtë mjet dhe ta përdorni për të organizuar të dhënat tuaja bazuar në fjalë kyçe. Ai sjell shumë fjalë kyçe dhe fraza për të marrë frymëzim nga. Kështu, jo vetëm që i grumbullon të dhënat tuaja, por e rregullon atë në bazë të fjalë kyçe të bishtit tuaj të shkurtër dhe bisht të gjatë.

2. Hulumtimi i Tregut:

Data Scraping Studio është i vetmi kruajtës që kryen një kërkim të mirë në treg për përdoruesit e tij. Ndryshe nga scrapers të tjerë të zakonshëm të të dhënave , ky mjet jep rezultate cilësore bazuar në kërkimin tuaj. Kështu, është e përkryer për tregtarët, hulumtuesit online, studentët, gazetarët dhe studiuesit.

3. Integrimi i të dhënave në internet:

Arsyeja më e mirë për të përdorur Data Scraping Studio është se ajo ofron opsione të dobishme për integrimin e të dhënave në internet. Është në përputhje me të gjithë shfletuesit e internetit dhe sistemet operative, duke e bërë të lehtë për ju të grisni të dhënat tuaja dhe ta integroni atë sipas dëshirave tuaja.

4. Krahasimi i të dhënave

Edhe skraporët e të dhënave të nivelit të lartë nuk mund të krahasojnë të dhënat e dy ose më shumë faqeve të internetit. Fatmirësisht, Studioja e të dhënave ka këtë mundësi dhe ju lejon të analizoni të dhënat e faqeve të ndryshme të internetit duke u siguruar që të merrni rezultate cilësore dhe të besueshme. Për më tepër, ky mjet përpunon pak të dhënat, duke hequr të gjitha gabimet drejtshkrimore dhe gramatikore nga rezultatet tuaja.

5. Vëzhgon cilësinë:

Ky program monitoron cilësinë e të dhënave tuaja, ndërsa ajo është duke u scraped e nxjerrë. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të mbani një sy në nxjerrjen, pasi ky mjet automatikisht do t'ju bëjë të dhëna të lexueshme dhe të shkallëzuara në formatin tuaj të preferuar.

6. Profili / Detajet e produktit të siguruar:

Përdoruesit e këtij softueri marrin qasje të lehtë në profilin dhe detajet e produktit. Do të thotë nëse po përdorni Scraping Studio për faqen tuaj elektronike të tregtisë, mund të merrni informacion nga gjigantët si Amazon dhe eBay pa kompromentuar në cilësinë. Ju mund ta provoni këtë mjet për të marrë detajet e produktit, listën e emrave të tyre, përshkrimet e tyre dhe madje edhe imazhet. Kështu, mund të themi se Data Scraping Studio është një alternativë e shkëlqyer për Amazon Scraper dhe Facebook Data Extractor.

7. Njoftimet:

Përdoruesit e ndryshëm ankohen për mungesën e alarmeve të punës së scraping. Ndryshe nga mjetet e zakonshme, Data Scraping Studio do t'ju lajmërojë kur të dhënat janë hequr. Ju vetëm duhet të rregulloni cilësimet e tij dhe të filloni marrjen e njoftimeve në kutinë tuaj. Ju gjithashtu mund të merrni alarmuar në celularin tuaj duke përdorur opsionet e tij të veçanta. Kështu, Data Scraping Studio është softueri i plotë që synon të bëjë procesin e nxjerrjes së të dhënave më të rehatshme dhe të përshtatshme. Gjëja më e mirë është se ajo vjen falas Source .

December 22, 2017