Back to Question Center
0

Semalt flet për WebHarvy, një nga Scrappers më të mirë në internet falas

1 answers:

Në internet ka ngarkesa të programeve të grumbullimit të të dhënave. Disa nga këto mjete janë të përshtatshme për përdoruesit jo-teknikë, përkthyesit e pavarur dhe edukatorët, ndërsa të tjerët janë zgjedhja paraprake e ndërmarrjeve, markave të mëdha dhe bizneseve. WebHarvy është një softuer relativisht i ri për grumbullimin e të dhënave që automatikisht mund të nxjerrë informacione nga imazhet, emailet, tekstet dhe URL-të. Ky freeware kursen kohën tuaj në nxjerrjen e të dhënave dhe siguron përmbajtjen në formate të ndryshme. WebHarvy është lehtë për t'u përdorur mjet që fillon të grisni brenda sekondave. Ai nxjerr të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit bazuar në fjalë kyçe dhe e ruan në formate të përdorshme dhe të lexueshme. Disa nga opsionet më interesante janë përmendur më poshtë:

1. Pika dhe Click Interface

Duke qenë një kruajtës vizual webharvy ka një pikë dhe një ndërfaqe klikimi në mënyrë që të mos keni nevojë të shkruani skriptet dhe kodet gjatë grumbullimit të të dhënave tuaja. Plus, mund të përdorni shfletuesin e tij të integruar për të lundruar në faqe të ndryshme të internetit dhe për të zgjedhur informacionin që do të scraped me një klik të miut. WebHarvy është një nga ato shumë pak mjete për grumbullimin e të dhënave që premtojnë rezultate cilësore dhe nuk ju kushtojnë asgjë.

2.

Duke përdorur WebHarvy, ju lehtë mund të gërmoni të dhënat nga faqet e ndryshme të internetit të tilla si listat e produkteve, dyqanet online, adresat e-mail, faqet e lajmeve, portalet e udhëtimit etj.Ky mjet, jo vetëm nxjerr të dhënat, por gjithashtu e bën të lehtë për ju të zvarritni faqen tuaj dhe për të përmirësuar renditjen e tij në rezultatet e motor kërkimi.

3. Kategoria Scraping

Me WebHarvy, tani mund të grisni informacionin nga lista e lidhjeve të cilat mund të çojnë në faqe ose lista të ngjashme të faqes. Me fjalë të tjera, mund të themi që ju mund të përdorni WebHarvy për nxjerrjen e të dhënave nga faqet e bazuara në kategori si Amazon dhe eBay pa kompromentuar në cilësinë. Për më tepër, ky mjet i lehtë për t'u konfiguruar ndan të dhënat tuaja të skrapuara në nën-kategori të ndryshme.

4. Shkarkoni Imazhe

Ekstraktimi i të dhënave nga imazhet është një nga problemet kryesore me të cilat përballemi këto ditë. Me WebHarvy, ju mund të shkarkoni imazhet pasi të jenë plotësisht ose pjesërisht të scraped në hard drive tuaj. Ky mjet do të copëtojë automatikisht imazhet e shfaqura në faqet e ndryshme të internetit dhe faqet e tregtisë elektronike.

5. Zbulimi i modelit automatik

Ky mjet është i ndryshëm nga programet e tjera të zakonshme të grumbullimit të të dhënave, sepse WebHarvy mund të identifikojë automatikisht modelet e të dhënave që ndodhin në faqet e internetit të ndryshme. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të grisni të dhënat individualisht nga faqet e çmimeve dhe adresat e emailit. Kjo është për shkak se WebHarvy do të konfigurojë gjithçka për ju dhe identifikon automatikisht kategoritë dhe modelet e të dhënave të scraped.

6. Scraping me bazë në fjalë

Ndryshe nga shërbimet e tjera të zakonshme të skrapimit, WebHarvy kryen scraping me bazë fjalen për përdoruesit e tij. Kjo do të thotë nëse doni të nxjerrni informacion nga faqet e internetit në bazë të fjalë kyçe të tyre, ju mund të rregulloni cilësimet WebHarvy dhe le mjet për të kryer funksionin e tij. Të dhënat do të nxirren nga faqet e internetit pa u shqetësuar fjalë kyçe, dhe është gjithmonë pa gabime.

7. Shprehjet e rregullta

Është e sigurt të thuhet se WebHarvy është një alternativë e mirë për Kimono Labs dhe Import. io. Ky freeware ju lejon të aplikoni shprehjet e rregullta në të dy burimet e tekstit dhe burimeve të HTML dhe të dhënat e gërvitjeve për ju pa kompromentuar cilësinë Source .

December 22, 2017