Back to Question Center
0

Semalt Review: Një Scraping Awesome Screen Shërbimi

1 answers:
Web2DB është një mjet i fuqishëm dhe i dobishëm për grerëzimin e ekranit dhe për nxjerrjen e të dhënave të mjeteve (Web). Punon si një ndërtues i bazës së të dhënave dhe na lejon që të minojmë informacionin e faqeve të ndryshme të internetit me lehtësi. Ky korektor web mbledh informacione të pastrukturuara nga faqet e internetit dhe faqet HTML dhe e organizon dhe strukturon atë siç duhet. Ju vetëm duhet të tregoni se çfarë doni të kërkoni dhe si dëshironi të formatoni të dhënat tuaja, dhe Web2DB do të kryejë detyrën e tij sipas udhëzimeve. Të dhënat mund të ruhen në formatet MySQL, CSV, Access dhe Excel. Web2DB ka një mori karakteristikash që e bëjnë atë opsionin më të mirë për webmasters, ndërmarrjet, biznesmenët, programuesit dhe koduesit. Disa nga karakteristikat e tij dalluese janë diskutuar më poshtë.

1. Si Redaktor i Projektit:

Web2DB vepron si një redaktor i fuqishëm dhe i mahnitshëm i projektit. Projektimi i projekteve të gërmimit të uebit nuk është i lehtë derisa të keni aftësi të mjaftueshme programimi. Por me Web2DB, ju nuk keni nevojë të jeni një programues profesional ose coder sepse mund të kryeni detyrat tuaja pa të. Ky mjet do të mbledhë, modifikojë, minojë ose nxjerrë të dhënat tuaja. Plus, ndihmon në zhvillimin e modeleve të ndryshme të të dhënave që punojnë në mënyrë të përkryer edhe kur faqosja e faqeve ka ndryshuar. Të gjitha projektet tuaja të redaktimit dhe nxjerrjes realizohen me vetëm disa klikime.

2. Easily Capture Struktura e tërë e përmbajtjes:

Ju mund të konfiguroni Web2DB për të shkarkuar të gjithë web faqen ose disa nga faqet e saj. Ai kap lehtë strukturën e tërë përmbajtjes, duke i dhënë asaj një formë të shkëlqyer. Ju mund të konfiguroni disa faqe web ose të gjithë sitin bazuar në kërkesat tuaja, por cilësia e përmbajtjes nuk është e shqetësuar fare. Ky mjet është i përshtatshëm për faqet gjigande si Amazon, eBay, PayPal dhe të tjerë. Web2DB ka karakteristika të ndryshme të përparuara dhe na ndihmon të optimizojmë performancën e skrapimit të uebit. Është një mjet i besueshëm dhe gjithëpërfshirës.

3. Submit Web Forms:

Duke përdorur Web2DB, ju mund të paraqisni formularët e web-it, veçanërisht formularët e kërkimit dhe formularët e prenotimit në internet pa asnjë problem. Format mund të dorëzohen për të gjitha vlerat e dhëna dhe të dhënat e nxjerra merren në formatin CSV. Ju gjithashtu mund të krijoni të dhëna me bazë fjalen duke përdorur këtë program dhe të paraqisni faqen tuaj te motorët e kërkimit për indeksim dhe zvarritje më të mirë.

4. Marrëveshje me faqet dinamike:

Një veçori e veçantë e Web2DB është se mund të merret me të dyja faqet bazë dhe dinamike. Shumica e programeve primitive nuk mund të nxjerrin përmbajtje të lexueshme nga faqet e internetit shumë dinamike. Edhe rrëmbyesit e uebit profesional kanë të dhëna për mbledhjen e të dhënave nga faqet e internetit të AJAX, por Web2DB e bën të lehtë për ju të nxjerrni të dhëna nga faqet dinamike. Ju duhet të mbani në mend se të dhënat e AJAX faqet do të marrë disa kohë për të marrë nxjerrë.

5. Mbështetni formate të ndryshme:

Web2DB mund të eksportojë të dhënat tuaja të nxjerra në Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML dhe Excel. Ju gjithashtu mund të përdorni skripat e eksportit për të rregulloje eksportimin e të dhënave nëse zotëroni aftësitë bazë të programimit. Web2DB mund të eksportojë informacion në Excel 2003 dhe Excel 2007 dhe ju ndihmon të futni imazhet në të dhënat tuaja në mënyrë gjithëpërfshirëse. Ky mjet gjithashtu siguron spam mbrojtje, duke siguruar sigurinë tuaj dhe privatësinë në internet Source .

December 22, 2017