Back to Question Center
0

Ekspert i Semalt-it shpjegon se si ta përdorësh skrapin e uebit

1 answers:

Sot web searchers përpiqen të gjejnë një shumë të të dhënave në faqet e internetit të ndryshme për të përfunduar projektet e tyre dhe të dalë me rezultate interesante që mund t'i ndihmojnë ata të përmirësojnë bizneset e tyre. Për ta bërë këtë, ata përdorin skrap web ing. Është një teknikë e re dhe e mrekullueshme, e cila i ndihmon ata të mbledhin informacione nga faqet e ndryshme të internetit automatikisht. Në këtë mënyrë, ata mund të grumbullojnë banka të mëdha me të dhëna të rëndësishme pa pasur nevojë të bëjnë të gjithë punën me dorë. Më poshtë është një udhëzues i shkëlqyer për mënyrën se si ata mund të përdorin rrumbullakimin e uebit.

Nëse dëshironi të hallkani detajet e kontaktit ose çmimet e produkteve ose ndonjë listë tjetër, ata duhet të përdorin një shfletues interneti. Duke përdorur scraping web, puna është bërë duke krijuar vetëm një kod (i njohur edhe si 'scraper'). Ky kruajtëse bën të gjithë punën për kërkuesit e uebit. Për shembull, ai kërkon të gjitha informacionet relevante që përdoruesit dëshirojnë të gjejnë brenda dokumenteve të shumëfishta dhe t'i kthejnë ato në formate të caktuara. Këto të dhëna mund të jenë në formë të imazheve, teksteve, artikujve të produktit, emaileve, adresave të telefonit, çmimeve dhe më shumë.

Njerëzit të cilët dëshirojnë të gërmojnë faqet e internetit duhet të dinë se çdo faqe web është e ndryshme dhe ka termat dhe kushtet e veta. Për shembull, disa uebfaqe tentojnë të ndryshojnë rregullimet e tyre kohë pas kohe. Mbajtja me të gjitha këto ndryshime kërkon shumë përpjekje dhe shumë orë pune. Web kërkimet gjithashtu duhet të jenë të kujdesshëm për të ndjekur rregullat. Përndryshe, ata mund të kenë probleme. Duke vepruar kështu, ata mund të kopjojnë përmbajtjen brenda disa minutave nga faqet e internetit të ndryshme në internet. Merrni të gjithë informacionin përkatës

Scraping në internet ofron disa mjete mjaft efektive për bizneset dhe individët për të bërë hulumtime të tregut. Këto mjete të veçanta mund t'i ndihmojnë ata të marrin të gjitha të dhënat e nevojshme për punën e tyre, t'i analizojnë ato në tërësi dhe të marrin rezultatet që kërkojnë. Si rezultat, ata mund të kapërcejnë konkurrentët e tyre, mund të rrisin shitjet e tyre në asnjë kohë. Duke përdorur mjetin e scraping web, ata mund të kenë ruajtur listat e ndryshme të prodhuesit ose furnizuesit, si dhe produktet dhe më shumë të ruajtura në një skedar. Duke përdorur këto mjete efektive scraping , kërkuesit e uebit në të vërtetë mund të shkarkojnë zgjidhje të shumëfishta për të lexuar jashtë linje

. Kjo mund t'i shpëtojë shumë kohë dhe pastaj ata mund t'i lexojnë ato dhe të analizojnë nga komoditeti i kompjuterit të tyre duke shtypur vetëm një buton. Kjo u kursen atyre orë duke u përpjekur për të gjetur të gjitha këto të dhëna me dorë. Si rezultat, ata janë më pak të varur nga lidhjet aktive të internetit, pasi ato mund t'i lexojnë burimet e tyre më vonë.

Gjej personel potencial

Shumë menaxherë sot përpiqen të gjejnë kandidatë të ekspertëve për t'u bashkuar me ekipin e tyre ose punëkërkuesit të cilët janë duke u përpjekur të gjejnë njerëz për një vend të caktuar të lirë. Kur përdorni këto mjete, ata lehtë mund të gjejnë njerëzit që ata duan.

Nëse ata janë duke kërkuar për të ndjekur çmimet e produkteve të caktuara, duke përdorur scraping web ata mund t'i gjejnë ata automatikisht. Rrëzimi i uebit mund t'i ndihmojë ata të gjurmojnë të gjitha çmimet që kanë nevojë nga dyqanet dhe tregjet e shumta në internet Source .

December 22, 2017