Back to Question Center
0

A ka ndonjë shërbim për gjetjen e fjalëve në Amazon, apo do të marr një mjet softueri në vend?

1 answers:

Të gjithë e dinë se ekziston një shumëllojshmëri e gjerë shërbimesh të ndryshme në internet, mjete për gjetjen e fjalëve të Amazon dhe kornizat me yndyrë të plotë që do t'ju ndihmojnë me atë që me të vërtetë i kushton shumë kohë dhe punë intensive. Ndërsa disa prej tyre mund të gjenden lehtësisht në qasje të hapur (së paku me versionet e tyre bazë të disponueshme pa pagesë), pjesa tjetër e tyre vijnë si oferta me pagesë ose me një abonim gjatë / periodik, ose me tarifat e mundshme të ngarkuara për veprim (i. e. në varësi të asaj se sa operacione po kryeni atje). Por, çka nëse them se Amazon ka mënyrën e gjetjes së fjalëve në dispozicion, por nuk përdoret ende nga çdo tregtar që shitet atje? Unë do të thotë që ju mund të merrni edhe nga me hulumtimin e fjalë kyçe të produktit - fjalë për fjalë në një mënyrë duar të zbrazët. Mund të duket si një jo-brainer, por mund të përdorësh një opsion automatik të parazgjedhur në Amazon si vegël për gjetjen e fjalëve të shenjës

.

Natyrisht, duke pasur parasysh se ju keni disa mendime apo ide për farën në ndryshimet e kërkimeve gjatë bishtit. Të gjitha që duhet këtu është të vazhdosh me shtypjen në shiritin e kërkimit të Amazon - dhe të përdorësh sugjerimet e plotësimit automatik për përfitimin tënd.

Amazon PPC

Një tjetër mënyrë parazgjedhje e vendosjes së produktit tuaj përpara fjalëve kryesore të kërkimit. Vetëm le Amazon të bëjë punën për ju - duke përdorur fushata për paga-per-klikime për të tërhequr automatikisht disa fjalë kyçe të reja të ngrohtë, ose jo fjalë kërkimi aq të njohura vetëm duke fituar në popullaritet deri më tani. Sigurisht, e vetmja kusht është që ju duhet të keni listën e artikullit, si dhe disa para shtesë që do të shpenzoheni për këtë qëllim. Shark Amazon Keyword Finder

AMZ Shark tool është një mënyrë shumë e lehtë për të synuar grupin e duhur të fjalë kyçe të produktit mbështetur me sinonimet e lidhura LSI, si dhe si grabitje më shumë frazash kërkimi gjatë bishtit, dhe të zbuloni mundësi më të mira të ngrohjes që rivalët tuaj më të afërt kanë përdorur deri më tani. Të gjitha që ju duhet këtu është vetëm për të futur një fjalë kyçe të vetme - dhe ju jeni bërë. Përfitoni nga një listë me të vërtetë masive që përmban qindra sugjerime të dobishme për fjalën, ide të lidhura me produktin dhe tendencat e zakonshme të kërkimit të bishtit që mbizotërojnë atje për momentin. Thjesht mendoni se çfarë mund të punojë për biznesin tuaj dhe çfarë ndoshta duhet të vendoset për një referencë të ardhshme. Në mesin e veglave të tjera të fuqishme dhe shumë të orientuara në Amazon me fjalëkalim, Shitësi kryesor është ndoshta më i miri për t'ju ndihmuar të zbuloni shpejt disa prej fjalë kyçe më fitimprurëse dhe potencialisht fitimprurëse afatgjatë, frazat e kërkimit të bishtit lidhen ngushtë me kategorinë tuaj të tregut ose artikullin. Edhe versioni i tij i lirë u provua të jetë jashtëzakonisht fitues për mua që të përputhet me listën time kryesore të fjalëve kryesore të synuara. Shitja e versionit të shitësit të kryeministrit, megjithatë, mund t'ju ndihmojë me kërkime më të avancuara për fjalen, duke renditur optimizmin dhe duke ndjekur kuptimin e fjalëve në mënyrë që dalja nga kjo e drejtë e konkurrencës në treg mund të bëhet paksa më e menaxhueshme Source .

December 22, 2017