Back to Question Center
0

Eksperti Semalt: Përfitimet e Shërbimeve për Scraping në Internet për Tregtarët

1 answers:

Këto ditë, bizneset nuk mund të mbijetojnë pa të dhëna të nxjerra mirë. Do të thotë që do të duhet të marrësh të dhëna për konkurrentët, klientët, produktet, shërbimet, të sapoardhurit dhe tregjet e reja. Të dhënat në internet janë të ndikuara, por marketers dixhitale e konsiderojnë të vështirë për të mbledhur, nxjerrë dhe ripërdorimin e të dhënave. Me mjetet e duhura, megjithatë, nuk është e vështirë për të marrë informacion kosto-efektiv dhe efikas për biznesin tuaj online.

Ketu kemi biseduar per perfitimet e web scraping sherbime per internet apo social media marketers.

1. Sigurimi i të dhënave të sakta

Mjetet e nxjerrjes së të dhënave në internet ndihmojnë në nxjerrjen e të dhënave në formate të lexueshme dhe të shkallëzuara, duke ndihmuar marketers dixhitale të kryejnë një numër të detyrave. Shumica e kompanive kërkimore, ndërmarrjeve dhe firmave të marketingut mbledhin të dhëna me dorë për planifikim, kërkime dhe analiza. Kur vjen puna te marketingu online, rrëmimi i internetit është metoda më e mirë, e besueshme dhe më e sigurt për të kaluar. Tregtarët në internet tentojnë të mbledhin informacion rreth konkurrentëve të tyre, tendencave aktuale, produkteve dhe shërbimeve të ndryshme. Ata pastaj e përdorin këtë informacion për qëllime promovimi, çmimi dhe shpërndarjeje. Rezultatet me cilësi të lartë mund të sigurohen vetëm kur përdorni mjete të besueshme dhe të dhënat tuaja të nxjerra duhet të jenë pa gabime dhe të lexueshme.

2. Kurseni kohë dhe hapësirë ​​

Një përfitim tjetër i të dhënave ose shërbimeve të grumbullimit të uebit është që ata të kursen kohën dhe hapësirën tonë. Shpejtësia në të cilën informacioni është në dispozicion për marketers në internet mund të bëjë dallimin. Nëse ata mbajnë të dhënat e grisjes me dorë, mund t'u duhet kohë të mjaftueshme për të marrë rezultatet e dëshiruara. Por me mjete si importi. io dhe Kimono, ata mund të kursejnë kohën dhe energjinë e tyre dhe mund të kalojnë orë për diçka tjetër, në vend që të grumbullojnë të dhëna. Kështu, mund të themi se rrëzimi i uebit është padyshim një dobi për tregtarët dhe drejtuesit.

3. Qëndro Konkurruese

Përdorimi i fuqisë së informacionit është jetësor në transformimin. Rezultate të besueshme dhe të shpejta mbi çmimet dhe disponueshmërinë e produkteve dhe shërbimeve në internet mund të kenë vlerë të jashtëzakonshme për vendet e tregtisë elektronike, shitësit online dhe marketers në internet. Edhe kompanitë e FMCG duan të grumbullojnë të dhëna nga faqet e ndryshme të internetit. Marketers në internet pastaj përdorin këto të dhëna për të qëndruar konkurrues, për qëllime promovuese dhe të synuar një numër të madh të konsumatorëve në të gjithë botën.

4. Menaxho vëllimet

Çdo minutë, World Wide Web gjeneron quintillion bytes të informacionit. Të dhënat e transaksioneve, të dhënat e industrisë, të dhënat demografike dhe të dhënat e medias sociale janë vetëm disa forma që ju nevojitet për biznesin tuaj. Fatmirësisht, mjetet si XPath mund të ndihmojnë nxjerrjen e të gjitha këtyre llojeve të të dhënave nga faqet e internetit të ndryshme, dhe internet marketers përdorin atë për të rritur bizneset e tyre dhe strategjitë e marketingut. Ata mund të rrahin miliona faqe web.

5. Të gjitha të dhënat në një vend

E fundit por jo më pak, shërbimet e grumbullimit të uebit e bëjnë të lehtë mbajtjen e të gjitha të dhënave në një vend, vendosjen e tyre në formate të përdorshme dhe ndihmën e marketerëve të internetit që të kryejnë një sërë detyrash të përshtatshme. Kur ju duhet të merreni me lloje të ndryshme të të dhënave web, ju mund të përdorni mjete si importi. io dhe mund ta ruani atë në një bazë të dhënash të vetme, duke kursyer kohën dhe energjinë tuaj dhe duke promovuar markën tuaj ose produktin në internet në një mënyrë më të mirë. Bukuria e shërbimeve të scraping web është se ato janë të përshtatshëm dhe i përshtaten kërkesave të klientit Source .

December 22, 2017