Back to Question Center
0

Ekspertët e Semalt Ekspertët ndajnë një listë të nxjerrjes së veglave të uebit

1 answers:

Nëse keni për të ndërtuar një faqe interneti ose keni nevojë për të shkëmbyer RSS feed tuaj me të dhëna të sakta, të dobishme dhe autentike, mund të përdorni një sërë programesh për grerëzimin e ekranit dhe nxjerrjen e të dhënave.

Nëse doni të merrni të dhënat e produktit nga një faqe interneti në mënyrë të rregullt, duhet të zgjedhni për Mozendën. Dhe në qoftë se keni nevojë të grisni portalet e ndryshme të udhëtimit, faqet e mediave sociale dhe faqet e lajmeve, atëherë Uipath dhe Kimono janë më të mirët për ju.

Me këto 3 mjete, ju mund të automatizoni formularët e plotësimit të formularëve dhe mund të kërkoni në internet.

1. Kimono

Kimono është një i njohur nxjerrjen e të dhënave web dhe aplikimi scraping ekran. Është ideale për ata që dëshirojnë të fuqizojnë bizneset e tyre me të dhëna të drejtpërdrejta, dhe nuk keni nevojë për ndonjë aftësi kodimi për të përfituar nga Kimono. Mund të kurseni kohën tuaj dhe të plotësoni faqen tuaj me të dhëna të goditura. Ju vetëm duhet ta shkarkoni dhe instaloni këtë mjet, të theksoni elementët e faqes tuaj dhe të jepni disa shembuj në mënyrë që Kimono të mund t'i kryejë siç duhet funksionet e saj. Ky është një program i lirë me karakteristika të ndryshme dhe është i përshtatshëm për ndërmarrjet dhe përkthyesit e pavarur. Kimono etiketon të dhënat tuaja në formatet JSON dhe CSV dhe krijon API për faqet tuaja të internetit, duke i ruajtur ato në bazën e të dhënave për përdorim të mëvonshëm. Nuk kërkon ndonjë lundrim në faqe dhe përshpejton punën tuaj të nxjerrjes së të dhënave.

2. Mozenda

Mozenda është një aplikacion falas për desktop dhe program për scraping të ekranit. Kjo na ndihmon të grumbullojmë të gjitha të dhënat nga faqet e internetit të pakufizuar. Ky shërbim do të trajtojë të gjitha faqet e internetit si burim të mundshëm të të dhënave, dhe ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi programimi për të përfituar nga Mozenda. Është rekomanduar nga një numër i madh i programuesve dhe ekspertëve të SEO. Ju vetëm duhet të paraqisni faqet tuaja të internetit dhe le që Mozenda të kryejë detyrat e veta. Mund të hyni lehtësisht në API-në e Mozendës dhe të merrni informacion të saktë. Ai do të na udhëheqë përmes procesit të grisjes së ekranit përmes ekraneve të tij dhe mund të përpunojë qindra në mijëra faqe në një orë. Ky program është i lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkon ndonjë aftësi teknike fare. Ndonjëherë, Mozenda mund të korrigjojë të dhënat dhe të përpunojë faqet e faqeve në internet deri në 24 orë dhe kjo është pengesa e vetme e këtij mjeti.

3. Uipath

Uipath specializon në krijimin e faqeve të ndryshme të internetit dhe përpunimin e shumë faqeve për përdoruesit. Kjo është një nga programet më të besueshme dhe më të mira të grisjes së ekranit dhe nxjerrjes së të dhënave. Është e përkryer për të dy koduesit dhe zhvilluesit e uebit dhe mund të tejkalojë me lehtësi të gjitha sfidat e nxjerrjes së të dhënave si p.sh. navigimi i faqes. Ajo nuk mbulon vetëm faqet tuaja të internetit, por edhe skedarë të ndryshëm PDF. Ju vetëm duhet të hapni këtë skraping web magjistar dhe të nxjerrë në pah informacionin që ju nevojitet për hall. Uipath do të korrë mijëra faqe në një orë, duke ju dhënë të dhëna të sakta dhe të azhurnuara në kolonat përkatëse Source .

December 22, 2017