Back to Question Center
0

Si mund ta përmirësoj SEO-in time duke rregulluar backlinks të thyer të përcjelljes?

1 answers:

Po, është e mundur që të jepni një shtytje mjaft të mirë në përpjekjet tuaja të përgjithshme në SEO - vetëm duke rregulluar lidhjet tuaja ekzistuese dhe duke aplikuar për kthimin e referencave. Si? E pra, le të shohim.

Tre arsyet kryesore për të kërkuar lidhjet e thyera:

1. Ju mund të merrni kontrollin e plotë mbi procesin e zbatimit të tij (ndryshe nga pjesa më e madhe e punës tjetër, për shembull si promovimi i përmbajtjes);

2. Duke rregulluar lidhjet e thyera, jo vetëm që mund të rritni renditjen tuaj të kërkimit, por do të fitoni shumë përfitime të tjera të fshehura (e. G. , përvoja më e mirë e përdoruesit);

3. Ju do të bëni maksimumin e përpjekjeve me të cilat keni punuar tashmë. Duke marrë parasysh se i gjithë procesi i marrë në shkallë mund të jetë mjaft kundër-intuitiv dhe potencialisht i vështirë për t'u menaxhuar siç duhet, këtu është një grup i shkurtër veprimi për ta trajtuar atë në mënyrë të drejtë:

 • Identifikoni të gjitha lidhjet e thyera që keni në faqen ose në blogun tuaj.
 • Ndarja e tyre nga modelet kryesore të përcjelljes.
 • Përdorni ndërtimin online të lidhjes dhe mjet ndihmës për të shkruar përcjelljet.
 • Plotësoni veprat tuaja me backlinks përcjellëse dhe bëni një kontroll të përgjithshëm. Le të shpallë atë përsëri - ne do të shikojmë për backlinks përcjellëse që të çojnë rrugën për faqet e thyer brenda faqen tuaj te internetit

  ose blog. Në këtë mënyrë, do të duhet të merrni një përmbledhje të veçantë të raporteve mbi to - duke përdorur ose Google Search Console ose ndonjë mjet të specializuar ndihmës online për të dhëna shumë më të mira dhe më të qarta, të tilla si: Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer Kërcim Frog SEO merimangë. Pas të gjitha, është vetëm për ju për të vendosur se çfarë kuadri të zgjedhë për këtë detyrë.

  Duke vepruar kështu, mbani mend - gjithashtu do të keni për të rregulluar të gjitha lidhjet e thyera të brendshme që keni në faqen tuaj ose blog, pasi mund të ketë shumë URL që kanë migruar gjatë viteve të fundit. Pra, gjithçka që ju nevojitet është duke u përgatitur për shumë punë manuale dhe me sa duket kohë - duke përdorur Google Search Console për të përcjellë me dorë kthesat. htaccess ose plugin të veçantë nëse po përdorni WordPress. Ose mund të përcjellësh shumë shpejt lidhjet që kanë nevojë për një rregullim - thjesht duke përdorur një nga ndihmësit e përmendur më parë.

  Si një përdorues në WordPress, unë pritej të identifikoja modelet e mia të vjetra URL (për shembull, duke ardhur si domain + vit + muaj + emri i postës. html), dhe modelet e reja URL (p.sh.G. , domain + emri i postës). Duke u futur në anglisht, do të duhet të shkruani një udhëzim të veçantë për botët bërthamore të Google që u tregojnë atyre për këto ose për ndonjë ndryshim tjetër të përhershëm - si në URL ashtu edhe në kodin HTML (ndryshe, punoni në 301 përcjellje).

  Shkrimi i ridrejtimeve

  Sa për mua, unë përdorëm mjetet e mjeteve të mjeteve të ndihmës për të punuar me URL-të e kodit. Çdo gjë duhet të jetë vetë-shpjeguese atje, por mos harroni të keni modelin e URL-së burim si URL që fillon me domenin tuaj, të ndjekur me numra dhe një kullim, që do të përfundojë me moshën e ndryshueshme nga WordPress dhe shënoni në HTML që i shpëton periudhës. Mos harroni se variabli duhet gjithmonë të fillojë dhe të përfundojë me një kullim.

  Kthimi i tërësishëm i tërthortë dhe kontrollimi i tyre

  Për të përfunduar procedurën, thjesht futni. htaccess me kodin përmes lidhjes FTP me serverin tuaj. Kujdes - sigurohuni që çdo gjë të jetë në vend. Unë do të thotë se qasja qeverisëse në faqen tuaj ose blog me. Htaccess, në qoftë se diçka shkon keq ju mund edhe të rrëzoni gjithçka - madje edhe me një kod pak të meta. Në këtë mënyrë, të gjitha që ju duhet është të ndani përcjelljen tuaj në Burim dhe Target, të drejtuar një procedurë të kontrollit me një mjet servil - dhe ju jeni bërë!

  Këshillë: e njëjta procedurë mund të zbatohet edhe për lidhjet e brendshme të thyera. Natyrisht, në mënyrë ideale ata nuk duhet të kalojnë nëpër ndonjë përcjellje, por për fat të keq, kjo nuk është gjithmonë e realizueshme. Mos harroni - të kesh një përcjellëse është shumë më mirë se 404 Source .

December 22, 2017