Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat më të thjeshta për të marrë lidhje të larta PR SEO?

1 answers:

Në dritën e azhurnimeve të fundit të Google-it, shumë webmasters priren të besojnë se backlinks nuk mund të sjellë ndonjë fuqi në një faqe interneti. Po, viti 2012 solli shumë ndryshime në botën e ndërtimit të lidhjeve. Shumë burime të internetit të angazhuara në teknikat mashtruese të ndërtimit të lidhjeve kanë humbur renditjen e tyre. Megjithatë, azhurnimi i Penguin nuk ishte i dizajnuar me qëllim që të ulte vlerën e backlinks për optimizimin e motor kërkimi. Qëllimi kryesor i këtij azhurnimi ishte të ndryshonte mënyrat e marrjes së lëngjeve të lidhjes. Ata që kanë arritur të përshtaten me rregullat e reja, krijojnë profile lidhje cilësore duke përdorur vetëm teknikat e ndërtimit të lidhjeve organike. Kjo është arsyeja pse nuk ka dyshim se ndërtimi i lidhjeve ende luan një rol të rëndësishëm në optimizimin e motorëve të kërkimit


. Për më tepër, ajo është një nga faktorët më të rëndësishëm të rangimit dhe një pjesë vitale e çdo strategjie marketingu. Përdoruesit tentojnë të blejnë sende nga një markë që është e popullarizuar në internet. Për të rritur vetëdijen tuaj dhe autoritetin e markës në ueb, ju duhet të ndërtoni sa më shumë lidhje sa mundeni. Megjithatë, ju duhet të siguroheni që të gjitha backlinks tuaj SEO vijnë nga faqet e internetit të lartë PR si njerëzit priren të besojnë se edhe pse influencers. Duke u përmendur nga burimet e preferuara të internetit në kamaren tuaj është një nga mënyrat më të mira për të fituar besimin e klientit tuaj.

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë disa strategji për ndërtimin e lidhjeve praktike që do t'ju ndihmojnë të krijoni backlinks lartë PR SEO përmes krijimit dhe shpërndarjes së përmbajtjes. Si përvoja ime personale tregon një strategji për ndërtimin e lidhjeve e cila bazohet në parimet e menaxhimit të përmbajtjes mund të rrisë aksione sociale dhe të rrisë numrin e backlinks organike hyrëse.

Çdo biznes online që dëshiron të qëndrojë pranë klientëve potencial duhet të ketë një prani të fortë shoqërore

.

Konsiderimi i reagimeve të konsumatorëve është jashtëzakonisht i rëndësishëm për çdo kompani online që dëshiron të plotësojë nevojat e saj të konsumatorëve.

Kjo kompani lidhje ndërtimi është mjaft e thjeshtë për gjenerimin e lidhjeve. Ju mund të krijoni lidhje të reja duke arritur me komentet, reagimet dhe sugjerimet tuaja. Ju duhet të gjeni burime të internetit që kanë seksione të dedikuara për feedbacks dhe publikoni komentet tuaja atje.

Për më tepër, mund të përfitoni nga përdorimi i disa sajteve të rishikimit në internet si Amazon Customer Reviews, Trustpilot, Which ?, ConsumerReports dhe kështu me radhë. Këto platforma online shërbejnë për të lidhur kompanitë e gatshme për të marrë reagime nga klientët dhe ata që kërkojnë ta ofrojnë atë. Duke përdorur këtë teknikë të lidhjes së lidhjeve, ju merrni shumë shanse që komentet tuaja do të publikohen në seksionin e reagimit të konsumatorëve ose edhe në faqen kryesore.

Ju mund ta lini ose dëshminë në dy fjali ose studim të hollësishëm të rastit. Gjithsesi, ju duhet të jeni specifike, të sinqertë dhe të sinqertë. Mundohuni të mos e tejkaloni kompaninë sepse shqyrtimi juaj mund të duket si një shpallje. Bëni një theks mbi veçoritë e produktit dhe jo për përfitimet e kompanisë. Nëse studimi i rastit ofron një pasqyrë relevante dhe të vlefshme dhe paraqet përfitime reale të produktit apo shërbimit të caktuar, atëherë ka shumë të ngjarë që komentet tuaja të publikohen me një lidhje në domenin tuaj për të verifikuar ju si një person real.

Pra, si rezultat, ju do të merrni lidhje relevante të lartë PR pa shpenzuar para dhe përpjekje Source .

December 22, 2017