Back to Question Center
0

A mund të më tregoni mënyrat më të mira për të marrë lidhje të reja për SEO?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet se ndërtimi i lidhjeve ka bërë kohët e fundit edhe më e rëndësishme në Search Engine Optimization (SEO) se kurrë më parë. Kjo është arsyeja pse gjetja e backlinks të reja - natyrisht dhe organike - është DUHET për çdo webmaster dhe pronar i faqes që dëshiron të ketë një përparim të madh në SEO, me projektet e tyre në internet të parë në mesin e rezultateve të kërkimit më të lartë. Le të përballet me atë - blerjen e backlinks të reja që me të vërtetë punojnë për promovimin më të mirë në internet nuk është vetëm në lidhje me besimin e tyre apo popullaritetin. Dua të them se ndërtimi i lidhjeve natyrale qëndron në faktin për të dhënë vlerë reale me faqen tuaj ose blog - në fund të fundit, për të marrë drejtimin mbi konkurrentët e ngrohtë dhe për të bërë projektin tuaj me vlerë të ndarjes, përmendjes dhe lidhjes me. Pra, nuk ka nevojë vetëm për të nxituar duke u përpjekur për të rrëmbyer sasinë maksimale të backlinks të reja. Do të ishte shumë më mirë të vendosnim theksin në cilësinë dhe natyrën organike - së pari dhe më kryesorja. Duke bërë kështu, më lejoni t'ju tregoj disa qasje të provuara në mësim për të mësuar lidhje të reja me mënyrën më të mirë natyrore - me përmbajtjen tuaj. Përmbajtja unike që sjell më shumë vlerë

Para çdo gjëje, çdo faqe interneti ose blog duhet të ketë një përmbajtje solide të faqes që i jep vlerë të madhe audiencës së interesuar përdoruesit ose vendndodhjen e klientëve potencialë që pritet të konvertohen në klientët e vërtetë. Në këtë mënyrë, sidomos faqet tuaja të internetit mund të njihen nga Google si më e preferueshme për një ekspozim më të gjerë në internet, në vend të faqeve të tjera ose blogeve që kanë të bëjnë me diskutimin e lëndës ose industrinë e njëjtë të biznesit. Për më tepër - fitimi i backlinks të reja me një përmbajtje unike dhe me cilësi të lartë do të thotë që do të përfitoni domethënë nga lidhjet kontekstuale, të njohura edhe si ato më të fuqishme në White-Hat SEO.

Përmirësimi i përmbajtjes dhe vizualizimi

Të shqyrtojmë riformësimin e një pjese të shkrimeve të tekstit (ose së paku ato më të këqija) në disa mjete optimizuese dhe më tërheqëse të përmbajtjes vizuale. Dua të them këtu se ju rekomandohet të investoni kohën tuaj në krijimin e formave më të njohura të përmbajtjes që mund të pritet në mënyrë të arsyeshme për t'ju sjellë një trafik më të madh në internet dhe për të tërhequr më së shumti link-et në të njëjtën kohë - pothuajse në një mënyrë të vetë-shtyrë. Në këtë mënyrë, do të përqendrohesh më mirë në krijimin e infografikës, tabelave, grafikut me shikim të shtuar me vlerë të shtuar që do të vazhdonte të ndërtonte më shumë lidhje me një perspektivë afatmesme. Duke folur për disa blogerë të njohur në kamare ose influencues të lartë që lidhen me industrinë tuaj të biznesit është ende një mënyrë e shkëlqyeshme

jo vetëm për të fituar disa lidhje të reja me një PageRank shumë të fortë, por për të ndërtuar autoritetin dhe besimin tuaj në mesin e përdoruesve. Në fund të fundit - që të bëhet burimi kryesor i njohurive të ekspertëve në këtë fushë, duke marrë rolin udhëheqës dhe duke e bërë faqen tuaj ose blogun të dalë jashtë konkurrencës së kërkimit. Në të njëjtën kohë, sidoqoftë, mos harro që sa herë që dorëzon një post të ftuar cilësor për kolegët tuaj të blogerëve - po fiton që backlinks të merituara të çojnë vizitorë më besnikë në faqet e tua Source . Vetëm sigurohuni që jeni duke shkruar artikuj mirë të kërkuar nga mysafirët dhe vetëm postimet bindëse të blogut për qëllimin e duhur - dhe jeni gati!

December 22, 2017