Back to Question Center
0

A është e mundur të sigurohet backlinks cilësore nga faqet e larta të PR?

1 answers:

Kur krijoni lidhje për faqen tuaj, ju duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë burimeve që zgjidhni për këtë qëllim. Sasia më e madhe e webmasterëve dhe specialistëve të lartë të SEO-it pohojnë se backlinks më të fuqishme që transferojnë lëng të lidhur me vlerë vijnë nga faqet e internetit të larta të PR, si Google, YouTube, Wikipedia ose Facebook.

Ne do të fillojmë këtë artikull me një supozim që tashmë keni një llogari biznesi në Facebook dhe një faqe interneti ose së paku faqe uljeje për kompaninë tuaj.

Pra, siç tregon praktika, gjithçka që ju nevojitet për të gjeneruar shumë trafik cilësie në faqen tuaj është të krijoni një përmbajtje të konfiguruar në mënyrë korrekte duke përdorur termat e kërkimit përkatës dhe të ndërtoni backlinks dofollow nga faqet e internetit të lartë të PR.

Është një detyrë e dhimbshme për të marrë backlinks cilësore nga domainet e autoritetit të lartë sidomos nëse keni nisur kohët e fundit site-in tuaj

.

Sidoqoftë, nuk duhet të heqësh dorë pasi ka shumë teknika të ndërlikuara për ndërtimin e lidhjeve organike që do t'ju ndihmojnë të arrini në TOP në motorët e kërkimit brenda një periudhe të shkurtër.

YouTube është një platformë popullore e mediave në pronësi të Google. Rezultati i autorit të domain-it të këtij burimi të internetit është 10 nga 10. Ju mund të merrni backlinks me cilësi të lartë nga ky burim, duke ngarkuar videon tënde atje. Çdo gjë që ju nevojitet është të krijoni një video të hollësishme rreth produkteve ose industrisë tuaj në përgjithësi dhe të ngarkoni këtë video në internet. Pas kësaj, ju duhet të krijoni një përshkrim të angazhuar video, duke përfshirë URL-në tuaj të faqes në të.

Wiki është një nga enciklopeditë më të mëdha online krijuar me ndihmën e vullnetarëve. Ky burim i internetit dallohet nga autoriteti dhe rëndësia e tij. Kjo është arsyeja pse ajo ka gradën më të lartë në Google nga pyetjet e shumta të ndryshme Rezultati i Autoritetit të Wikipedia është gjithashtu 10 nga 10. Është një burim i përsosur për rritjen e kredibilitetit dhe autoritetit të çdo fushe nëse ajo është e re apo ka ekzistuar gjatë. Ka shumë mënyra për të marrë lidhje të larta PR nga ky burim i vlefshëm. Megjithatë, kur bëhet fjalë për verifikimin manual, gjërat bëhen më të komplikuara. Para publikimit të çdo postimi, njerëzit e vërtetë e kontrollojnë dhe e miratojnë atë. Kjo është arsyeja pse backlinks tuaj mund të hiqen gjatë procesit të verifikimit manual. Megjithatë, ka disa teknika të dobishme që do t'ju ndihmojnë të merrni backlinks fuqishme nga Wikipedia pavarësisht nga kufizimet:

  1. Krijo një faqe të re në Wiki, nga mos publikoni asgjë në të. Për disa periudha kjo faqe do të jetë në skenë projektuese.
  1. Pastaj zgjidhni faqen Wiki nga disa prej pyetjeve më pak të njohura dhe ngjisni lidhjen tuaj të faqes atje. Është e pamundur të verifikohen të gjitha faqet, prandaj Wikipedia vullnetarët thjesht injorojnë pyetjet informative të cilat nuk janë të njohura.
  1. Lidhja juaj do të shfaqet në listën e burimeve të referencës.

Vlen të përmendet që backlinks e Wikipedia-it nuk janë linku. Kjo është arsyeja pse lidhjet nga ky burim nuk do t'ju sjellin trafik. Sidoqoftë, për të rritur kredibilitetin dhe autoritetin e burimit tuaj të internetit, këshillohet që të ktheheni nga faqet e larta të PR si Wikipedia Source .

December 22, 2017