Back to Question Center
0

A mund të më tregoni se si të kthehem pa e dëmtuar renditjen time?

1 answers:

Para se të tregoni se si të merrni backlinks mënyrën më të mirë dhe pa fituar veten një dënim të rangut të lartë, le të gërmoj nëpër libra më thellë në çështje. Nuk ka nevojë të thuash që duhet të ndërtosh lidhje cilësore për të pompuar më shumë trafik kërkimesh në faqen tënde ose në blogun tënd. Dhe ekziston ndoshta detyra më e dukshme por akoma shumë e gjerë dhe e madhe për "fitimin" e atyre backlinks të merituar me përmbajtjen tuaj. Prandaj, gjithmonë duhet të krijoni përmbajtje të shkëlqyeshme për të tërhequr më shumë lidhje, natyrisht, i. e. , mënyra më e sigurtë e mundshme. Por mbetet pyetja - si të ktheheni në lidhjet tuaja me shkrimet tuaja të përkryera, duke pasur parasysh se për të tërhequr një audiencë të qëndrueshme dhe për të tërhequr së bashku në faqen tuaj ose blogun, ju do të keni nevojë të keni një profil të mirë lidhjesh - thjesht për tërheqjen e më besnikëve vizitorët dhe duke i lënë ata të lidhen me ju?

Kjo do të thotë që ju duhet të veproni në mënyrë proaktive dhe të filloni të punoni në përmbajtjen tuaj unike dhe relevante të faqes tani. Por ju doni të dini se si të merrni backlinks në mënyrë të sigurt në mënyrë që ju nuk jeni të shqetësuar për ato ndikime potencialisht të dëmshme që kanosës mbi faqen tuaj ose blog, e drejtë? Le të ballafaqohemi me atë - shmangia e ndëshkimeve që lidhen me përpjekjet për ndërtimin e lidhjeve të përbashkëta nuk ka të bëjë me fatin tuaj - është vetëm për të fituar backlinks me cilësi të lartë vetëm natyrisht dhe organikisht. Do të thotë që të kesh një lidhje të natyrshme natyrore me një tekst të ankoruar mirë të përgatitur në një burim të besueshëm dhe autoritativ të palës së tretë që lidhet me industrinë tuaj të ngrohtë ose të biznesit - nuk do të ndëshkohet kurrë. Dhe vjen pa thënë që çdo skemë e paguar, shkëmbimi ose pjesa më e madhe e ndërtimit të lidhjeve duhet të shmanget nëse nuk doni të ngrini një flamur të kuq me Google dhe fitoni një dënim të shpejtë dhe shpesh të pakthyeshëm.

Këtu është se si të merrni backlinks të kualitetit të lartë për të gëzuar një trafik të internetit në rritje të menjëhershme - cilësia ka rëndësi jo vetëm për të ndjehen të sigurt, por për të shërbyer edhe ju duke ecur të gjithë projektin tuaj drejt qëllimeve globale të saj në SEO në shkallë. Pra, më poshtë unë do të ju listoj dy qasje kryesore që mund të ndihmojnë në krijimin e një përmbajtjeje të shëndoshë - sigurisht, kryesisht për hir të ndërtimit të lidhjeve.

Kryeni detyrën për përkthyes të pavarur me eksperiencë - përpiquni të gjeni shkrimtarët kryesorë profesionalë brenda fushës suaj të përgjithshme. Kjo nuk është një mendim i çmendur - në fund të fundit, duke pasur gjithçka në vend dhe përshtatur posaçërisht për nevojat tuaja, ia vlen të paguani. Së paku në fillim, derisa të fitoni momentin dhe do të jeni në gjendje të trajtoni disa copëza të përmbajtjes së shëndoshë pa asnjë ndihmë të palës së tretë. Këshillë: kurrë nuk nxitoni me një shtrirje tepër të shtrembër, do të veproni më mirë në mënyrë modeste dhe do të filloni një bisedë të mirë me email, duke prezantuar veten, projektin tuaj online dhe natyrisht duke shpenzuar kohë të mjaftueshme për të vlerësuar çdo shkrimtar të përmbajtjes premtuese para punësimit.

Bëhuni Altruistë - Jepni njohuritë tuaja më të mira duke paguar kohën

Më së shpeshti, kur bëhet fjalë për fitimin e backlinks me punën tuaj gabimisht besojnë se Blogging mysafir është ndoshta e vetmja zgjidhje vepruese. Por kjo nuk është e gjithë historia, unë mund t'ju siguroj. Këtu është një listë e shkurtër e pikave të plumbit për referencën tuaj të ardhshme:

  • Provoni të shkruani disa postime standarde të ftuar për të pasur atë lidhje të merituar nga seksioni bio. Kjo do të ishte mirë për një fillim kickass, por kjo rrugë nuk është aq efektive për krijimin e një lidhje vërtet të fuqishme.
  • Konsideroni të investoni kohën dhe përpjekjet tuaja në krijimin e llojeve të mëposhtme të përmbajtjes më të njohura për ndarjen dhe lidhjen me to, siç janë udhëzuesit praktikë, studimet tuaja të rasteve, infografikë tërheqëse, spreadsheets të dobishme etj.Shënim: përpiquni të riformoni një pjesë të përmbajtjes tuaj ekzistuese - nuk ka nevojë të rivlerësoni timonin, apo jo?
  • Punoni vazhdimisht për të nisur një prezencë të fortë në internet në mediat sociale jo vetëm për të promovuar përmbajtjen tuaj të linkueshme dhe të shpërndarë, por për të përmirësuar emrin tuaj të markës ose autoritetin e biznesit në të njëjtën kohë.
  • Për backlinks më të vlefshme ende vështirë të gettable nga vende arsimore apo qeveritare me PageRank dhe peshë të lartë në fund të fundit, të konsiderojnë krijimin e një burse, drejtimin e një konkurs, apo edhe lajka të guximshme - ofrojnë atyre një artikull të përshtatur në mënyrë specifike pikërisht ajo që ata duan të dëgjojnë. Mos harroni, backlinks më të vlefshme dhe kasaforta nuk janë vetëm para, pasi të gjithë Source .

December 22, 2017