Back to Question Center
0

A është e mundur për të blerë backlinks GOV?

1 answers:

Kur bëhet fjalë për backlinks më të fuqishme nga faqet e internetit të qeverisë dhe faqet e blog, këtu është një gjë që ju duhet të kuptojnë më së pari dhe më kryesorja. Gjë është se ju nuk mund të vërtetë të blerë backlinks GOV, ju vetëm mund të fitojnë ato. Kjo është arsyeja pse më poshtë po ju tregoj procesin e fitimit të këtyre backlinks të vlefshme në disa mënyra të përdorimit të provuara që kam testuar kohët e fundit për web faqen time. Dhe kjo do të ishte një detyrë që duhej shumë kohë, duhet ta pranoj. Por ju ende doni të gëzoni faktorin e autoritetit të tyre të fuqishëm, apo jo? Pra, këtu është se si mund të blini backlinks GOV - duke investuar vetëm kohën dhe përpjekjet tuaja në një nga sa vijon: duke komentuar bloget e qeverisë, duke shkruar për një institucion qeveritar ose disa organizma të lidhur, duke intervistuar një agjenci ose anëtar të komunitetit, si dhe të guximshme për të marrë atë kthim të merituar në kthim. Pra, le të shqyrtojmë çdo rast që mund të lejojë që të ndihmoni të blini backlinks GOV - duke paguar me punën tuaj për këtë. Duke lënë komentet në bloget dot GOV është ndër mënyrat më të zakonshme për të fituar backlinks qeveritare

.

Ashtu si komentimi diku tjetër në internet, megjithatë, detyra nuk është aq e thjeshtë sa mund të duket në shikim të parë. Gjë është se pjesa më e madhe e faqeve të lidhura nuk janë të lejuara për të komentuar, ose të paktën janë shumë të mundshme për të ofruar vetëm jo-follow backlinks. Pra, do të duhet të kaloni shumë kohë për të gjetur kandidatët e duhur për të marrë lidhje komentesh. Kjo do të ishte detyra më sfiduese këtu.

Shkruani rreth Institucionit ose Trupit të Lidhur

Merreni më shumë vëmendje në faqen tuaj ose blog - shkruani një artikull të madh për institucionin qeveritar ose trupin e tij të lidhur. Ju gjithashtu mund të shkruani për një politikan - intervistimi i një anëtari të agjencisë ose një influencues i madh i komunitetit është gjithashtu një mënyrë e provuar me përdorim për të kapur disa backlinks. Për shembull, krijimi i një artikulli të veçantë ose diskutimi në Sektorin e Energjisë do të ishte një vendim i mirëformuar për ata që ndërtojnë shtëpi, makineri efikase për energji ose që përfshihen në ndonjë industri të ngjashme dhe shumë relevante ose të ngrohtë. Ato që kanë të bëjnë, për shembull, me kimikën ose farmacinë mund të gjejnë një ndeshje të përsosur me organet e Mbrojtjes së Mjedisit ose Organizatat e Kujdesit Shëndetësor në pronësi të qeverive. Ashtu si metoda e mëparshme, intervistimi i një politikan apo disa influencues të lidhur ngushtë është gjithashtu një shans i mirë për të fituar backlinks nga faqja e internetit qeveritare. Të gjitha që ju duhet këtu është të njoftoni personin e intervistuar dhe të keni gjithçka të vendosura paraprakisht - para se të filloni të punoni në atë artikull të vlefshëm dhe më në fund të merrni një lidhje mbrapa në faqen tuaj ose blog. Këshillë: Merrni në konsideratë zgjedhjen e ndonjë ligji të propozuar rishtazi që pritet të ndikojë në projektin tuaj online ose biznesin në tërësi.

Ndërtimi i Burimeve Page

Në varësi të vendndodhjes, ndërtimi i një faqe burimore nganjëherë mund të bëhet një zgjidhje me të vërtetë e zgjuar. Unë disa raste, për shembull me biznesin lokal, konsiderojeni krijimin e faqeve të burimeve për të siguruar informacion praktik mbi legjislacionin lokal ose rregulloret zyrtare që do të ishin të dobishme për përdoruesit lokalë. Gjithashtu, merrni në konsideratë marrjen e listës në disa faqe të burimeve tashmë ekzistuese, të cilat zakonisht janë në pronësi të shumë faqeve të qeverisë. Në fund të fundit, lajkatimi është pothuajse gjithmonë një mënyrë e garantuar dhe e provuar për të blerë backlinks GOV nga institucionet qeveritare

Bold Flattering

. Të gjitha që ju duhet është që të gjeni pikat e duhur të dhimbjes me rëndësi të madhe aktuale - dhe vetëm shqiptojeni me përmbajtjen tuaj pikërisht atë që ata duan të dëgjojnë. Natyrisht, ju duhet të keni ndjenjën aktuale natyrisht - dhe të promovoni përmbajtjen tuaj sa më këmbëngulur sa mundeni Source .

December 22, 2017