Back to Question Center
0

Cilat burime mund të më ndihmojnë më mirë me backlinks DoFollow?

1 answers:

Duke kërkuar për faqet e internetit ose bloget që do të ishin më të mirat për backlinks DoFollow, ndoshta ju mund të mendoni për komentimin e blog-ut, postimin e mysafirëve, paraqitjen e katalogut dhe të biznesit, etj.Sigurisht, ju mund të gjeni disa zgjidhje mjaft të mira për ndërtimin e lidhjeve me cilësi të lartë atje. Por pika është, a ka ndonjë zgjidhje përfundimtare që do të ishte më e mira për të mirë për backlinks DoFollow në veçanti? Kam disa karakteristika për ju.

Por, para shqyrtimit të secilës prej tyre, le të fillojmë me një konferencë të shkurtër. Pas të gjitha, pse duhet të keni ato në faqen tuaj ose blog? Duke bërë më të mirën tuaj për të blerë backlinks DoFollow, çfarë përfitimi mund të presim nga ata?

Përfitimet më të mira të Backlinks DoFollow

  • rrit Search Trafikut drejtuar drejtpërdrejt në faqen tuaj ose blog faqet;
  • Autoriteti më i fortë i Domenit duke i dhënë një shtysë të përhershme performancës së projektit;
  • ngre CPC tuaj të AdSense (kostoja për klikim);
  • nxisni progresin tuaj të vazhdueshëm me Google PageRank;
  • përmirësoni renditjen aktuale të motorëve të kërkimit dhe justifikoni promovimin tuaj të mëtejshëm.

Ka rreth një duzinë vendesh me tipare të lartë që priten të përshtaten më mirë për backlinks DoFollow. Ndër të tjerash, unë do të doja të përshkruaj burimet e mëposhtme në internet si ndoshta vendet ideale për të filluar një kickass për ndërtimin e lidhjeve me atributin DoFollow. Më poshtë do të filloj me Google Plus, YouTube, LinkedIn, për të përfunduar me Blogger dot com. Pra, le të zbresim në këtë çështje! Google Plus

Duke qenë një nga faqet më të njohura të Social Media, Google Plus duhet gjithashtu të njihet si një platformë e madhe sociale për të drejtuar një promovim efikas për faqen tuaj ose blogun. Më besoni apo jo, por për disa arsye, ky shërbim standard nga gjiganti i kërkimit në botë shpesh duket i nënvlerësuar nga shumë webmasters rishtar dhe pronarët e faqes. Megjithatë, unë rekomandoj që të provoni llogarinë tuaj personale atje - të gëzoni backlinks me cilësi të lartë të DoFollow me autoritet të lartë vetëm në minuta.

YouTube

Ky video hosting tepër popullor mund të përdoret për të marrë disa lidhje shtesë - vetëm duke krijuar kanalin tënd dhe duke plotësuar "rreth" seksionin. Duke vepruar në këtë mënyrë, megjithatë, mund të keni vetëm backlinks NoFollow. Për të marrë një lidhje mbrapa më të vlefshme me DoFollow, do të duhet të kontrollosh cilësimet e avancuara të kanaleve. Në këtë mënyrë, klikoni në "faqen e internetit të asociuar" dhe thjesht vendosni URL-në e faqes suaj. Vini re, për të bërë punën mashtruese në mënyrën e duhur, duhet së pari të kalosh një procedurë verifikimi në veglat e tua të Webmasterit të Google. Nuk është vetëm një vend i mirë për të formuar një rrjet të gjerë të marrëdhënieve profesionale dhe afariste, por një mundësi e shkëlqyer për të pasur disa lidhje të larta të autoritetit - dhe ato mund t'u tregohen përdoruesit e interesuar nga e gjithë bota. Dhe ju nuk doni ta humbisni, apo jo? Për të krijuar një lidhje tjetër me atributin DoFollow në LinkedIn - thjesht krijoni një profil personal, kaloni dy minuta për të plotësuar seksionet e nevojshme dhe për të ndarë një lidhje për shembull në postën tuaj të blog, në rishikimin e produktit etj.Në këtë mënyrë, ndoshta çdo lidhje që ju ndani do të bëhet një gjë e vlefshme. Impresionuese, eh?

Blogger dot COM

Kjo platformë Blogging nuk është aq e famshme, por unë me të vërtetë këmbëngulin që ta kontrolloni atë në asnjë rrethanë. Këtu është se si ju mund të merrni një lidhje prapa me DoFollow atje - vetëm të filloni blogun tuaj të ri mbështetës në Blogger dot com, dhe të paguani pak kohë për ta mbushur atë me një përmbajtje të shëndoshë Source . Lidhni faqen tuaj kryesore të biznesit ose blog - dhe ju jeni bërë!

December 22, 2017