Back to Question Center
0

Çfarë duhet të di për backlinks lartë SEO për të ndërtuar faqen time të internetit?

1 answers:

A e dini pse backlinks janë aq të rëndësishme në SEO? Problemi është se shumë njerëz që njihen me një temë të lidhjeve cilësore besojnë se ata vetëm po kontribuojnë në vendimin përfundimtar të Google për dhënien e pozicioneve të rangut të kërkimit - për çdo faqe interneti, blog, etj.Sigurisht, një sugjerim i tillë ka kuptim. Në të vërtetë, megjithatë, studimet e kohëve të fundit rikonfirmuan se profili organik i lidhjeve për çdo lidhje të internetit (përndryshe, backlinks lartë SEO) janë në fakt në mesin e 3 faktorëve kryesorë më të rëndësishëm të konsideruar nga algoritmi i sofistikuar i renditjes së kërkimit të Google. Natyrisht, rëndësia kryesore e backlinks cilësisë është e njohur nga të gjithë të përfshirë në industrinë e optimization search. Por tani ndikimi i tyre përfundimtar është bërë edhe më i fortë se kurrë më parë - kjo është arsyeja pse ju duhet të dini të gjithë në lidhje me konceptin e backlinks lartë SEO, ekuitetit SEO, barazim backlink dhe lëng Lidhje. Për t'ju dhënë një pasqyrë të plotë të Search Engine Optimization dhe web links, unë do të fillojë me disa terminologji themelore.

Çfarë e bën një koncept të backlinks lartë SEO?

Para së gjithash, një term "backlink" nënkupton një lidhje hyrëse nga një faqe interneti e palës së tretë, blog, ose ndoshta ndonjë burim tjetër në internet i gjetur në internet. Tjetra, fjala "top" përshkruan një karakteristikë të fortë ose performancë cilësore të backlinks - nga pikëpamja e SEO. Në fund të fundit, fjala "SEO" do të thotë që lidhjet e tilla të internetit ndikojnë në renditjen e motorëve të kërkimit - qoftë në gjendje të keqe, ose pozitive-negative, dhe nganjëherë edhe në mënyrë neutrale. Në fakt, performanca aktuale e backlinks në SEO përgjithësisht varet nga grupi i faktorëve kryesorë dhe konceptet e diskutuara më poshtë. Le të imagjinojmë botën në Web si një sistem global i përbërë nga një numër i madh i faqeve të ndërlidhura dhe faqeve të uebit

SEO Equity & Link Juice. Dhe gjithçka është në lëvizje atje - përmbajtja e internetit vazhdon të zbulohet nga numri gjithnjë në rritje i përdoruesve - gjithnjë e më shumë njerëz po e përdorin atë, duke përdorur, ndarë dhe lidhur me të. Në këtë mënyrë, çdo faqe interneti dhe blog shfaqet e përfshirë në një proces të vazhdueshëm të krijimit dhe shpërndarjes së autoritetit të faqeve, PageRank dhe autoritetit të domenit.

  • Kapitali SEO i faqes suaj të internetit tenton t'i referohet potencialit të saj të përgjithshëm të vlerësimit - i përbërë me një vlerë totale të autoritetit të faqes dhe të domenit, mbështetur me një fuqi të kombinuar të backlinks të lartë SEO. Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, kapitali SEO është aftësia juaj e internetit për të radhitur mirë në SERP-in e Google. Kjo eshte.
  • Lidheni lëngun (a. k. një. link equity) shihet në përgjithësi nga ekspertët e optimizimit si një "nënkategori" e kapitalit të përgjithshëm të SEO. Sa për mua, unë e njoh konceptin e lëngjeve të lidhjes si "sasi" e kapitalit SEO të rishpërndarë kur dy faqe të veçanta të internetit lidhen së bashku. Pra, lidhja e lëngjeve është një rrjedhë e barazisë SEO - e transferuar nga faqja e internetit pritëse dhe e kaluar në destinacionin e synuar. Në fund të fundit, këtu është një vijë e poshtme për konceptin e backlinks lartë SEO. Në fakt, të gjitha termat themelorë të përmendur më parë (p.sh.e. , Ekuitetit SEO, lidhja e barazisë dhe lëngu i lidhjeve) janë teorizuar nga komuniteti SEO - vetëm për të kuptuar se si funksionon Google. Në fakt, ata janë gjuha e optimizimit modern, jo motori i Google. Me fjalë të thjeshta, të dy Google vetë, dhe Akademia e saj për Webmaster nuk kanë dhënë ndonjë referencë të saktë për këtë çështje vërtet delikate. Pra, unë shpresoj se introja ime e shkurtër për backlinks të lartë të SEO do të ishte e dobishme për ju, të paktën ta keni atë për një fillim të qartë për pikiatën tuaj të ardhshme të thellë në botën e Optimizimit të Search Engine Source .

December 22, 2017