Back to Question Center
0

Mund të më tregoni për backlinks të lartë dhe listën e faqeve me tipare për t'u lidhur?

1 answers:

Le të përballen me atë - të paturit e një përmbajtjeje të madhe të faqes për faqen tuaj ose blogun për ta bërë atë të njohur dhe të përmendur shpesh në burime të tjera të famshme me PageRank të lartë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar ato backlinks të merituara për SEO. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që mund të kënaqni audiencën tuaj të synuar, por rritni një autoritet më të fortë dhe emri i markës së biznesit tuaj - të gjitha në një. E pra, më poshtë unë jam duke shkuar për t'ju ndihmuar të kuptoj më shumë rreth backlinks lartë dhe lista e vendeve të botuar në ndërtimin e lidhje organike.


Sasia VS. Cilësia

Kur është fjala për trajtimin SEO rrugën e drejtë, vetëm strategjitë e ndërtimit organik lidhje do të bëjë për faqen tuaj te internetit. Përjashtim të rastit kur ju doni të dëmtoni progresin e faqes suaj ose blogun tuaj në SEO, si dhe trafikun tuaj të tanishëm të uebit dhe të kërkoni pozicionet e rangimit në një afat më të gjatë. Duke punuar shumë për të marrë backlinks të lartë nga lista e vendeve me PR të lartë dhe autoritet të lartë, sigurohuni që të shmangni përdorimin e mjeteve të automatizuara dhe ndërtimit me lidhje të paguara ose shkëmbimit të shërbimeve. Gjë është se shumica e tyre janë duke përdorur burime spammed, krejtësisht të parëndësishme apo edhe vende të ndyra që lidhen me ju. Në fakt, ata kryesisht kanë të bëjnë me gjëra vërtetë të pamoralshme, të tilla si lojëra të fatit, kurorëshkelje dhe farmaci të palicensuara. Në këtë mënyrë, shumica e atyre shërbimeve të ndërlikuara të ndërtimit të lidhjeve nuk mund të bëjnë asgjë për SEO-in organike fare. Në fakt, ata shpesh dëshmojnë të afta të furnizojnë vetëm faqen tuaj ose blogun me tonelata të lidhjeve të automatizuara me cilësi të ulët që vijnë në burim nga burimet e gabuara në të njëjtën mënyrë, në vend që të ju japin disa lidhje të cilësisë së lartë nga lista e vendeve me një autoritet të besuar.

Një nga mënyrat më të mira për të marrë backlinks lartë autoritetit dhe pompimit një shumë e trafikut në ueb faqen tuaj ose blog është duke ndërtuar marrëdhënie të shëndetshme me burime të tjera me reputacion me autoritet të lartë që janë të rëndësishme për industrinë tuaj të biznesit ose të tregut të ngrohtë. Në këtë mënyrë, ju do të merrni qasje në backlinks redaktuese, të cilat janë ndoshta më të vlefshme dhe të fuqishme se çdo backlinks të tjera të lartë dhe faqet e listave për të bërë në terren për qëllimin e ndërtimit lidhje. Gjithashtu, mund të merrni parasysh intervistimin e një influencuesi të besuar të industrisë ose atyre blogerëve jashtëzakonisht të njohura. Natyrisht, duke qenë se ju jeni të gatshëm dhe të gatshëm të paguani mjaft kohë dhe përpjekje për "fitim" që meritoni backlinks natyrisht. Dhe mos harroni në lidhje me backlinks kontekstuale - në fund të fundit, ato mund të jenë edhe më të vlefshme se ato editoriale - dhe mund të "fitohen" me një pjesë të përmbajtjes suaj të përshtatur, siç janë artikujt e cilësisë ose postimet e ftuara shumë të kërkuara.

Nuk ka nevojë të thuhet se ekziston një larmi pasurish e mediave sociale të përdorura nga shumë markave dhe biznese për ndërtimin e autoritetit të tyre dhe grabbing disa backlinks fuqishme në në të njëjtën kohë. Por unë personalisht rekomandoj formësimin e prezencës suaj online në Google Plus, Instagram, Facebook dhe Twitter. Duke bërë kështu, mos harroni të merrni në konsideratë drejtoritë lokale të biznesit dhe listat e lidhura me industrinë për të plotësuar të gjitha të dhënat tuaja të kontaktit për marrjen e një lidhje të vlefshme në këmbim. Më në fund, më mirë të fillosh me përfundimin e faqes tënde të Google My Business dhe thjesht vazhdo me shfletimin për të gjetur pjesën tjetër të drejtorive kryesore, citimeve dhe listave të biznesit që lidhen me diskutimin e lëndës ose me tregun e ngrohtë Source .

December 22, 2017