Back to Question Center
0

Si të ndërtoni backlinks cilësi të mirë?

1 answers:

Në ditët tona, pronarët e faqeve janë të detyruar të luftojnë për pozicionet TOP në faqen e rezultateve të kërkimit, pasi një përqindje e konkurrencës është shumë e lartë. Për të qenë i dukshëm në mesin e faqeve të shumta të lidhura me ngrohtësinë, ju duhet të krijoni një fushatë fitimprurëse fitimprurëse dhe të krijoni një profil lidhjeje cilësore. Që nga koha e azhurnimit të renditjes së fundit të Google, u bë paksa e vështirë për të ndërtuar lidhje me faqen tuaj. Në ditët e sotme, Google rreptësisht vlerëson cilësinë e lidhjeve përbrenda, duke çmuar vetëm ato backlinks që vijnë nga burime autoritative web. Kjo është arsyeja pse të gjithë webmasterat e ardhshëm duhet të jenë të vetëdijshëm se ku duhet të ndërtojnë linke të kthyera për të arritur efikasitetin më të lartë. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë teknikat efektive për të marrë backlinks cilësi të mirë dhe faktorë që mund t'ju ndihmojnë për të rritur numrin e lidhjeve hyrëse.

Mënyrat për të marrë backlinks cilësi të mirë

  • Backlinks nga burime web reputacion
faktori që përcakton një cilësi të lidhjeve hyrëse është një autoritet i burimeve nga të cilat vijnë këto lidhje. Për shembull, në qoftë se ju keni të paktën backlinks disa nga burimet e autoritetit të lartë të autoritetit ata do t'ju sjellin më shumë lidhje lëng pastaj lidhje të shumta përbrenda nga faqet e internetit me cilësi të ulët. Kjo mund të shpjegohet me ndërgjegjësimin e Google për cilësinë e përmbajtjes ose lidhjet në dalje nga vende të tilla me reputacion. Përveç kësaj, dy faktorë të renditjes në Google përcaktojnë cilësinë e burimeve të uebit - Autoriteti i Faqeve dhe Autoriteti i Domenit. Nëse një burim i uebit ka një nivel të lartë PA dhe DA, Google do ta rangojë atë më të lartë në SERP, duke i dhënë më shumë besim. Nëse lidhjet tuaja hyrëse shfaqen në këto lloje të faqeve, ato do të sjellin shumë lëng të lidhjes cilësore në faqet tuaja të internetit. Për të kontrolluar nëse lidhjet tuaja vendosen në burime autoritative të internetit ose jo, ju mund të zbatoni mjetin e analizës së internetit të Semalt.

PageRank (PR) shërben si një pikë referimi për vlerësimin e renditjes së çdo faqeje në motorët e kërkimit që janë treguar nga Google. Faqet që renditen në TOP kanë të paktën 9PR dhe kanë shumë cilësi për përdoruesit. Që nga viti 2012, PageRank nuk është aq me ndikim sa më parë, por ende shërben si një standard për vlerësimin e cilësisë së burimit të uebit dhe reputacionit të tij në sytë e përdoruesve dhe partnerëve të industrisë. By default, backlinks nga faqet e internetit 9 ose 10PR si Wikipedia, YouTube, Facebook dhe kështu me radhë, mund të sjellin shumë lëngje lidhjesh cilësore në faqet e faqes tënde. Sidoqoftë, nuk është gjithmonë e lehtë të sigurohen lidhjet hyrëse nga këto burime të internetit. Megjithatë, ekzistojnë disa teknika të ndërlikuara që mund të implementoni (mund të lexoni në lidhje me ato në artikullin tonë të mëparshëm "Si të Merrni Listën e Dofollow Backlinks For Free?"). Unë ju rekomandoj që të mos harxhoni kohën tuaj duke u përpjekur të krijoni lidhje në faqet e reja të N / A PR apo jo relevante për faqet tuaja të ulëta PR. Ju nuk do të merrni ndonjë rezultat pozitiv nga ai dhe madje do të rritni Google kujdesi ndaj domenit tuaj.

Nëse nuk mund të ndërtoni lidhjet tuaja në faqet e internetit të PR, duhet të krijoni së paku në faqet e lidhura me ngrohtësi me përmbajtje të njëjtë temë. Për shembull, nëse faqja juaj ka të bëjë me optimizimin e motorëve të kërkimit, lidhjet tuaja në bloget e marketingut do të duken të natyrshme. Edhe nëse një blog ka autoritet të mesëm, backlinks juaj do të vlerësohet si relevante dhe cilësore. Kjo është arsyeja pse para vendosjes së marrëdhënieve partnere me faqet e internetit ose bloget e tjera, sigurohuni që ata të paktën t'i referohen industrisë suaj Source .

December 22, 2017