Back to Question Center
0

A mund të më tregoni se si veprojnë backlinks për të rritur trafikun tim në internet?

1 answers:

Në ditët e sotme, shumë webmasters rishtar dhe pronarët e bizneseve online shpesh fokusohen më shumë në Search Engine Optimization në faqe (për shembull, fjalë kyçe, arkitektura e faqes, etj. ). Dhe shumë shpesh ata nuk po i kushtojnë vëmendje të mjaftueshme mënyrës së veprimit të backlinks për performancën e përgjithshme të internetit të tyre. Duke e bërë këtë, ata thjesht harrojnë rëndësinë e backlinks - pasi shumica e ekspertëve të industrisë besojnë se backlinks cilësisë zakonisht janë duke marrë rreth 80% të vlerës totale të internetit nga pikëpamja e algorithm kryesore motor kërkimi nga Google. Pra, duke përshkruar mënyrën se si veprojnë backlinks për faqen tuaj, thjesht mund të pranojmë se kultivimi i tyre nga burimet e tjera të internetit duke treguar në faqen tënde të internetit përmirëson drejtpërdrejt shikueshmërinë në internet për kërkim. Kjo është arsyeja pse kur bëhet fjalë për ndërtimin e lidhjeve, shpesh shihet si mundësi shumë e madhe vetëm për ta kaluar atë. Megjithatë, disa njerëz ende janë duke e mbajtur veten larg ndërtimit të backlinks aktivisht. A duhet të ndodhë me ju gjithashtu, këtu janë disa nga bazat se si lidhen backlinks për të rritur trafikun tuaj në ueb. Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, një backlink është një lidhje që lidh dy faqe të ndryshme të internetit. Natyrisht, ju mund të keni lidhje të brendshme që lidhin faqe të ndryshme brenda web faqes tuaj (për navigim më të mirë dhe qëllime të indeksimit). Në fund të fundit, pse duhet të kujdesemi kaq shumë për backlinks cilësore? Sepse nga këndvështrimi i motorëve të kërkimit të mëdhenj (si vetë Google, si dhe Bing dhe Yahoo), backlinks tregojnë vlerën dhe dobinë e internetit për njerëzit. Kjo është arsyeja pse të kesh një profil gjigand të backlink do të shërbejë si një sinjal i fuqishëm për motorët e kërkimit për të marrë faqen tënde "të rekomanduar" për një audiencë më të gjerë, duke pasur parasysh se duhet të jetë e vlefshme dhe e dobishme për njerëzit. Dhe mbani mend - ka disa karakteristika bazë të backlink që përcaktojnë cilësinë e tyre. Për shembull, një lidhje që vjen nga një burim plotësisht relevant për industrinë e faqes suaj të internetit do të ketë më shumë peshë. Në këtë mënyrë, do të jenë më të vlefshëm edhe ato nga faqet e internetit të palës së tretë me PR (rang faqe), DA (autoritet domain), dhe PA (autoritet faqe).

seo backlinks

Pra, cilat janë mënyrat më të mira për të marrë lidhje cilësore që tregojnë faqen tuaj për pozitë më të lartë në listën e kërkimit? Natyrisht, përfshirja në përmbajtjen e faqes zakonisht do të thotë se tashmë keni disa lidhje që drejtohen në faqen tuaj ose në blogun tuaj. Megjithatë, në fakt, kjo nuk do të ishte kurrë e mjaftueshme për të renditur mirë duke marrë parasysh një nivel shumë të mprehtë të konkurrencës së kërkimit. Unë do të thotë që ju do të më mirë të veprojë në mënyrë proaktive dhe të ndërtojë backlinks cilësi më shumë nga vetë. Këtu është se si:

  • spiunoni profilin e prapambetur të konkurrentit tuaj duke përdorur mjete të hulumtimit online si Majestic SEO, Semalt Analyzer ose Open Site Explorer për të replikuar ato më të mirat në faqen tuaj.
  • provoni postimin e mysafirëve - mos hezitoni të investoni pak kohë për të shkruar përmbajtje për faqet e internetit të tjera të palës së tretë për të marrë një kthim në faqen tuaj në kthim.
  • mbani sytë tuaj në çdo gjë që mban lajme për të bërë një njoftim për shtyp për ndarjen dhe rritjen e numërimit tuaj backlink.
  • bëhen aktiv në mediat sociale për të përmirësuar autoritetin e faqes suaj kryesore, tregoni ekspertizën tuaj profesionale dhe merrni disa lidhje në të njëjtën kohë Source .
December 22, 2017