Back to Question Center
0

Cila është rruga e drejtë për të shkruar një koment të blog për backlinks?

1 answers:

Më së shpeshti, kur është fjala për procesin e Search Engine Optimization (SEO) në shkallë, shumë njerëz të hutuar ose ndoshta edhe të frustruar me krijimin e një profili të shëndoshë backlink për web faqen e tyre ose blog. Por cili është problemi? Gjëja është që ndërtimi i backlinks dhe fituar ato - në të vërtetë janë dy gjëra të ndryshme. Ndërtimi i backlinks do të thotë krijimi ose blerja e tyre vetëm për qëllime SEO. Në fund të fundit - ju keni nevojë për ta gjetur veten midis 10 rezultateve më të mira të kërkimit në Google. Nga ana tjetër, megjithatë, fitimi i backlinks do të thotë që ju i meritoni me të vërtetë. Investimi i një kohe dhe përpjekjeje për të shkruar një koment të shëndoshë të blogut për backlinks është pikërisht ajo që qëndron për të fituar ato meritë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të dini se si të formësoni komentin e drejtë të blog për backlinks të cilat me të vërtetë punojnë për përmirësimin e përpjekjeve tuaja SEO në shkallë. Pra, çfarë e bën komentin "ideal" blog që do të "fitonte" ju si shumë backlinks HQ me PageRank të lartë të jetë e mundur? Le të shikojmë atë!

Por para se të fillojmë, le të përballet me atë - backlinks fituar do të thotë që ju duhet të jetë fuqimisht user-centric. Nga pikëpamja e SEO, nëse e bën përdoruesin të lumtur, ju do të ju lutemi edhe Google search engine. Unë do të thotë që nuk ka nevojë të harxhoni aq shumë kohë duke kërkuar ndonjë pengesë apo mashtrim për të mashtruar ose manipuluar me algoritmin e kërkimit më të madh. Dëshiroj që të mund të kthej kohën time, por më mirë ta marrësh si të mirë - nëse dëshiron të ndërtosh një biznes real që gjeneron të ardhura reale, duhet të përqendrosh përpjekjet për të kënaqur përdoruesin. Në fakt, duke i bërë ata të gjithë të kënaqur në një bazë të qëndrueshme, secili prej tyre mund të kthehet në ndihmësit tuaj të vegjël në fushën e marketingut - përdoruesit e lumtur do të fitojnë më shumë lidhje të palidhura, ndajnë përmbajtjen tuaj në të gjithë webin dhe kanë më shumë gjasa të kthehen dhe të bëhen blerësit tuaj të vërtetë, pasi të gjithë.

Duke u kthyer në pikë - cila është mënyra e drejtë për të pasur një koment të mirë për komentet e kthyera - më lejoni t'ju tregoj procesin në shkallë. Këtu është ajo që ju duhet të bëni:

Bëhuni user-centric

Bëni fushatën tuaj të përgjithshme SEO të rrokulliset rreth përdoruesit vetëm - para së gjithash. Të gjithë ju duhet të mbani mend është se Google njeh çdo link të kundërt si një "votë. "Në këtë mënyrë, të gjitha që ju duhet këtu është që të merrni më shumë" cilësi "vota në mënyrë që çdo koment unik blog për backlinks të bëhet një të vërtetë e dobishme.

Nuk ka nevojë të thuhet se gjithçka duhet bërë organikisht, pa nxituar vetëm për të pjellë sa më shumë postime që të jetë e mundur. Përndryshe, të gjithë veprimet do të interpretoheshin nga Google si spam ose ndonjë lloj manipulimi. Në këtë mënyrë, mbani mend - plagjiaturë nuk lejohet këtu, pasi edhe një koment i vetëm për bloget për backlinks të fshirë diku tjetër në internet mund të dëmtojë cilësinë tuaj.

Bëni përmbajtjen tuaj të qëndroni jashtë

Siç e thashë më sipër, krijimi i sasive të mëdha të përmbajtjes së plehrave nuk do të të çojë kudo. Unë do të thotë se e vetmja mënyrë për të bërë faqen tuaj ose blog rritet është që të marrë drejtimin dhe të qëndrojnë jashtë konkurrencës. Duke marrë parasysh komentin tuaj "ideal" të blogut për backlinks, unë ju rekomandoj që të siguroheni që nuk keni ndonjë përgjigje të parëndësishme ose të vjetëruara. Në këtë mënyrë, mos hezitoni të trajtoni një hulumtim të plotë të të dhënave çdo herë që komentoni në mënyrë që të mos ketë kurrë mungesë personaliteti ose thellësi të pamjaftueshme. Gjithashtu, duhet të jeni kreativ dhe gjithnjë i gatshëm të bëni gjëra të nënvlerësuara nga të tjerët (duke përfshirë konkurrentët tuaj të vërtetë dhe rivalët e ngrohtë). Në fund të fundit, mos harroni të merrni në konsideratë mënyra alternative për shpërndarjen e përmbajtjes suaj, përveç komentimit të blog-ut

. Unë do të thotë ka shumë opsione të tjera për të fituar lidhje, të tilla si shkrimi artikuj mysafir dhe postimet herë pas here, apo edhe brenda orarit tuaj të qëndruar Source .

December 22, 2017