Back to Question Center
0

Cilat janë mundësitë për të gjurmuar backlinks?

1 answers:

Në përgjithësi, lidhjet përbrenda janë çdo URL aktiv në një vend tjetër përveç të tuave do të sjellë një përdorues në faqen tuaj nëse klikohet. Një profil backlink në të është një grumbullim i të gjitha përmendjeve nga e gjithë bota që tregojnë në domenin tuaj. Cilësia dhe relevante për backlinks tuaj të tregut të ngrohtë mund të përmirësojnë renditjen tuaj të internetit dhe të sjellin trafikun e synuar në faqet tuaja. Dhe lidhjet e anasjellta nga faqet e internetit me cilësi të dobët që nuk ndjekin udhëzimet e Google mund të shkatërrojnë përpjekjet e optimizimit të motorëve të kërkimit dhe të shkaktojnë rënie në renditjen. Sipas filtrit Google Penguin të krijuar kohët e fundit, të gjitha backlinks me cilësi të ulët që vijnë nga faqet e internetit të dyshimta duhet të zhvleftësohen dhe faqet e internetit që janë angazhuar në këto aktivitete mashtruese duhet të penalizohen. Google zhvlerëson vetëm ato backlinks që vijnë nga vende spammy, me cilësi të ulët, teksti i saktë i ankorimit të ndeshjes, lidhjet e komenteve të blogut ose fermat e lidhjeve. Opsionet e lira zakonisht sigurojnë pronarët e faqeve të internetit me të dhënat e mëposhtme - listën e URL-ve të kthyera, tekstin e ankoruar të këtyre lidhjeve të kthyera dhe

how to track backlinks

rezultati i tyre i autoritetit.

Megjithatë, nëse jeni gati për të paguar për mjete analitike për ndërtimin e lidhjes, atëherë ju do të pajiseni me shërbimet e mëposhtme, krahas matricave të mësipërme: raportim i ndërlikuar dhe i detajuar, monitorim i vazhdueshëm i backlinks, thyerje të tekstit të ankoruar që tregojnë faqe të ndryshme në faqen tuaj, njoftime rreth lidhjeve të mundshme të jashtme të mundshme, një mori të metrikës shtesë të autoritetit dhe kështu me radhë.

Ka shumë shërbime të lidhura me ndërtimin e lidhjeve që ofrojnë klientëve të tyre një periudhë prove të lirë (f. e. Kompania dixhitale Semalt). Kjo ju jep një mundësi për të kontrolluar cilësinë e shërbimeve të tyre dhe për të vendosur nëse ia vlen vëmendja juaj apo jo. Ju mund të zgjidhni shërbimet që do të kënaqin nevojat e biznesit tuaj dhe buxhetin Shumica e shërbimeve të lidhura me ndërtimin e paguar mund t'ju japin shumë metrika të vlefshme dhe të thjeshtësoni një proces të fitimit të lëngut të lidhjes së cilësisë në domenin tuaj.

Ky mjet ofron shërbime falas dhe të paguara. Një shërbim falas nuk do të marrë një kohë për backlinks të pop-up. Do të kontrollojë backlinks tuaj të parë mijë. Nëse keni nevojë për hetime më të gjera, duhet të kërkoni një mënyrë tjetër për të parë të gjitha backlinks tuaja. Ky shërbim do t'ju ofrojë një raport paraprak që përfshin URL-në e faqes ku vendoset një lidhje prapa në faqen tuaj, tekstin e ankorimit të lidhjes, metrikave të tjera të rëndësishme (PageRank dhe OBL). Funksioni "Të gjitha linqet e jashtme" do t'ju tregojë të gjitha faqet që tregojnë domenin ose përmbajtjen tuaj. Për më tepër, mund t'i kontrolloni vendet ku është përmendur markë. Ky mjet gjithashtu u siguron klientëve programe të gjykimit

track backlinks .

Për shembull, muaji i parë i shërbimeve të ndërtimit të lidhjeve do të kushtojë $ 0,99. Gjatë këtij muaji të gjykimit, ju merrni një mundësi për të zgjedhur fjalë kyçe relevante për promovimin e SEO, nisni fushatën për ndërtimin e lidhjeve dhe merrni mbështetje nga menaxheri. Nëse dëshironi të merrni më shumë, ju duhet të paguani 99 $ për muajt në vijim. Për këto të holla ju do të merrni një gamë të gjerë shërbimesh që përfshijnë:

  • Keywords optimization list dhe extension për rritjen më të shpejtë të trafikut organik;
  • Përmirësimi i fushatës për ndërtimin e lidhjeve bazuar në rezultatet e arritura dhe listën e përmirësuar të termave të kërkimit;
  • Implementimi i rekomandimeve nga raportet dhe fiksimi i të gjitha gabimeve ekzistuese në një faqe interneti Source .
December 22, 2017