Back to Question Center
0

Cila është mënyra e drejtë për të vlerësuar dhe krijuar backlinks me mjete SEO online?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet se është më se e rëndësishme të merret me një pranverë të pastër në faqen tuaj të internetit ose blog herë pas here. Dhe profili juaj i lidhjes është pikërisht gjëja që duhet bërë me një kujdes shumë të veçantë. Unë do të thotë që drejtimin e një monitorimi të saktë çdo herë që krijoni backlinks me mjetet online checker duhet të bëhet një DUHET për strategjinë tuaj afatgjatë suksesi. Natyrisht, nëse nuk dëshiron të humbësh kontrollin dhe të lëndosh progresin tënd aktual në SEO me disa lidhje të gabuara që provonin të ishin toksike. Le të ballafaqohemi - monitorimi i profilit tuaj të linkut me dorë do të ishte gjithmonë një detyrë e konsumueshme dhe madje vështirë e menaxhueshme, të paktën në baza të rregullta dhe të qëndrueshme. Këtu është kur ju do të përballeni me një nevojë të tmerrshme për ta bërë këtë proces të automatizuar pjesërisht duke përdorur mjete të posaçme analitike software. Duke pasur parasysh se shumica e tyre janë në dispozicion në qasje të hapur, ndoshta është koha për ju të vlerësoni profilin tuaj të lidhjes dhe të pastroni rrëmujën. Dhe ka shumë opsione të ndryshme për t'ju ndihmuar jo vetëm që të krijojnë lidhjet me mjete të automatizimit online, por të zhvillojnë një analizë të plotë të thelluar për performancën tuaj të përgjithshme në SEO, si dhe progresin tuaj aktual në ndërtimin e lidhjeve në shkallë.

Cilat janë përfitimet kryesore të drejtimit të një analize në thellësi të SEO kur krijoni backlinks me mjet online? Thjesht, do të jeni në gjendje të shumëzoni efektin e çdo zhvendosje të vetme të vendosur në faqen tuaj ose blogun, si dhe performancën e tyre agregate në SEO, të cilat lehtë mund të dyfishohen ose trefishohen. Seriozisht, pse duhet të humbasësh një mundësi kaq të madhe? Ndjehen të lirë për të rregulluar çdo gjë në mënyrën e duhur duke përdorur mjetet e kontrollit të lidhjes së duhur - dhe t'i bëni gjërat shumë më të lehtë. Unë përdorej për të hulumtuar praktikat më të mira të ndërtimit të lidhjeve të konkurrentëve të mi të ngrohtë për të krijuar backlinks që nxitin promovimin online të mënyrës më të mirë të mundshme të faqes sime të mundshme. Në fakt, kam punuar vazhdimisht të mjaftueshme për të gëzuar rritjen eksponenciale në trafikun e internetit, si dhe fitime të qëndrueshme në rezultatin tim PageRank. Natyrisht, sot ekziston një disponueshmëri e madhe e softuerit të ndërtimit të lidhjeve të ndryshme për të krijuar backlinks dhe mjetet e kontrollit online për të trajtuar një monitorim të vazhdueshëm.

Nëse nuk kam pasur profilin tim të lidhjes të matur në shkallë, me performancën e tij të përgjithshme në SEO, dhe çdo shirit metrikësh kthyeshëm - renditja e kërkimit të faqes sime nuk do të përparonte aq mirë, duhet ta pranoj. Duke marrë parasysh zgjidhjet më të mira për automatizimin e ndërtimit të lidhjeve, hulumtimet konkurruese, analizat dhe sugjerimet e shpejtë për rregullim, rekomandoj që të provoni mjetet në vijim: Google Webmaster Tools (perfekt për lidhje të reja, të lira dhe të arsyeshme efektive), Ahrefs (studim gjithëpërfshirës i lidhjeve përbrenda / + bonus analizues i thyeshëm i linkut), Semalt Analyzer (baza e të dhënave të gjera, vlerësimi i profilit të saktë të profilit), SemRush (gjykimi me aftësi konkurruese,. Dhe mund të përdorësh edhe mjete të tjera si Open Site Explorer (Moz) ose Screaming Frog SEO Spider (për fat të keq nuk kisha mundësi të provoja të përdorja praktikisht). Pas të gjitha, është vetëm për ju për të vendosur Source .

December 22, 2017