Back to Question Center
0

A mund të më thoni se ku të blini backlinks cilësore në faqen e internetit të turizmit?

1 answers:

Në ditët e sotme ka shumë vende të ndryshme për të blerë backlinks cilësorë për faqen tuaj te internetit - duke filluar me dërgimin e mysafirëve dhe ofruesve të lidhjes së ndërtimit, në SEO ose Digital Marketing. Natyrisht, duke pasur parasysh se ju nuk mund të krijoni faqen tuaj të turizmit nga vetë. Megjithatë, shumë shpesh agjencitë dhe kompanitë e tilla, për të mos thënë ata që dinë se ku të blejnë lidhje cilësore për një çmim të arsyeshëm, gjithashtu mund të jenë përgjithësisht të mbiçmuara. Dua të them se duke shpërfillur temën kryesore të faqes, dhe ndoshta në çdo sferë të biznesit online, shumica e tyre thjesht po përpiqen të ulin etiketat aktuale të çmimeve në kurriz të cilësisë së shërbimit të tyre. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të dini jo vetëm se ku mund të blini backlinks cilësorë, por të njihni të gjitha litarë për marrjen e përshtatjes së duhur për faqen tuaj të turizmit. Kthimi prapa në pikë, le të përballet me atë - backlinks cilësore duhet të përcaktohen si lidhje me vetëm faqet e vërtetë, duke mbajtur një autoritet të lartë PageRank dhe domain, si dhe trafik të mjaftueshëm

where to buy quality backlinks

, një bazë solide në mediat sociale dhe një përmbajtje të mirë në faqe. Në fund të fundit, nuk do të merremi me asnjë lidhje PBN, apo jo? Në këtë mënyrë, më poshtë po ju tregoj se ku të blini backlinks cilësore për faqen tuaj të turizmit përmes tri metodave të ndryshme - duke kërkuar burime të udhëtimit të mesëm, duke marrë disa veprime duar dhe duke filluar blogimin e mysafirëve në bloget kryesore të udhëtimit. Së pari dhe më kryesorja, unë sugjeroj një metodë për të gjetur faqet e internetit të udhëtimit të mesëm, sepse projekti juaj i udhëtimit do të refuzohet zakonisht nga faqet e mëdha - ata do të kishin pak gjasa për të pranuar pagesën tuaj në këmbim të një prapavijë. Pra, unë rekomandoj që të kërkoj një burim të mesatares në lidhje me industrinë e udhëtimit - thjesht duke përdorur kërkimin në Google për të identifikuar informacionet e duhura të kontaktit, për të kuptuar kushtet dhe kushtet lokale, për të dërguar këto email "të ftohtë" prapa në kthim. Sa për mua, kam përdorur një varg kërkimi si ai "site:" post mysafir "" ndjekur nga fjalë kyçe kryesore relevante. Ju gjithashtu mund të kërkoni për "na shkruani" dhe të drejtoheni direkt në vendin e duhur.

Marrja e veprimeve të duarve

Dua të them këtu që duhet të ndiqni një plan të thjeshtë veprimi si kjo. Para së gjithash, përgatit një listë të faqeve që konsideroni më të preferuara për postimin e mysafirëve. Së dyti, plotësoni çdo formular aplikimi dhe dërgoni një mesazh për secilin kandidat premtues. Së treti, ju do të keni për të investuar disa kohë në të mësuar të gjitha ins dhe largimet e çdo burim të veçantë. Në fund të fundit, kur më në fund arriti në skenë, mos hezitoni të veproni me guxim - jepni një blogeri shpjegimin e saktë të përpjekjes tuaj për të marrë backlinks SEO. Duke bërë kështu, shumica e blogerëve do t'ju ofrojnë etiketat e tyre të çmimeve - kjo është e gjitha për biznesin, apo jo? Le të përballen me të - për fat të keq, shumë larg jo të gjithë janë një shkrimtar i mirë nga natyra .

Ose mund të ndiheni të munguar koha për të dalë dhe të shkruani një përmbajtje me cilësi të lartë në disa bloge autoritative të udhëtimit. Nëse kjo ndodh kështu, zgjidhja juaj e vetme është që të merrni disa duar të punësuara. Natyrisht, do të duhet të paguash për këtë, por punësimi i shkrimtarit të vetëm të përmbajtjes së ekspertëve mund të bëhet një shpëtim i vërtetë për të gjithë djemtë që ende shikojnë se ku mund të blinin backlinks cilësorë me blogimin e mysafirëve. Në fakt, duke paguar për një artikull të madh dhe duke e dërguar atë në bloget e udhëtimit ose ndonjë burim tjetër të interesuar në industrinë tuaj, do të thotë se gati gjithçka do të bëhet tashmë për ju. Në këtë pikë, e vetmja gjë që mbetet për vëmendjen tuaj të saktë është gjetja e shtrirjes së duhur. Në këtë mënyrë, mos harroni të punoni mirë në profilin tuaj të tekstit të mbërthyer - mbajeni të natyrshëm që nga fillimi dhe para çdo gjëje tjetër Source . Paç fat!

December 22, 2017