Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat e mundshme për të marrë backlinks të lartë PR dofollow?

1 answers:

Ky artikull është projektuar posaçërisht për ata që janë të interesuar në ndërtimin e backlinks të lartë PR dofollow për faqet e tyre. Pronarët e faqeve të internetit që sapo fillojnë të zhvillojnë biznesin e tyre në internet zakonisht i referohen metodave të tilla të lidhjes së linkut si paraqitja e direktorisë, rrjetet private të blogut, postimi i mysafirëve dhe të tjerë. Këto burime, padyshim, do t'ju ndihmojnë që të merrni lidhje në faqen tuaj.

Aktualisht, lidhjet e ndërtimit përmes postimit dhe komentimit të mysafirëve gjithashtu mund të jenë të ndërlikuara pasi shumica e këtyre burimeve zbatojnë sinjale nofollow për lidhjet hyrëse që nuk kontribuojnë në optimizimin e motor kërkimi.

pr backlinks

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë diferencën midis teknikave të ndërtimit të lidhjeve nofollow dhe dofollow dhe si ato mund të kontribuojnë në përpjekjet tuaja në SEO. Për më tepër, ne do të diskutojmë vlerën e backlinks PR dhe ndikimin e tyre në rangun e internetit.

Dofollow backlinks janë lloji i vetëm i lidhjeve hyrëse që janë të rëndësishme për të marrë renditje të lartë në rezultatet e kërkimit. Lartë PR dofollow backlinks ndihmojnë për të përmirësuar autoritetin e domain-it të faqes, PageRank dhe për të rritur ndërgjegjësimin e markës në mesin e klientëve potencialë. Ka një gjë që duhet marrë parasysh gjatë krijimit të fushatës për ndërtimin e lidhjes tuaj është që ju duhet të merrni edhe backlinks dofollow dhe nofollow në faqen tuaj, sepse nëse keni vetëm backlinks dofollow, ajo dërgon sinjale të gabuara në motorët e kërkimit dhe ata mund penalizoni burimin tuaj të uebit.

Burime për të marrë lidhje të larta PR dofollow:

  • YouTube

YouTube është një platformë e madhe mediatike e cila është në pronësi të Google. Çdo ditë miliona njerëz përdorin YouTube për qëllimet e tyre, dhe ky numër po rritet vazhdimisht. Ju mund të shtoni lidhjen tuaj në seksionin rreth në llogarinë tuaj të biznesit në YouTube, por kjo lidhje do të jetë nofollow sipas parazgjedhjes.

Për të marrë cilësi backlinks dofollow nga YouTube, ju mund të ndiqni këto hapa:

  • Identifikohu në YouTube përmes llogarisë suaj Google;
  • Hapni seksionin "Advanced Channel Settings" dhe gjeni funksionin "Associated Website";
  • Vendos URL-në e faqes në "Website Associated". "

Kjo është ajo. Tani ju keni lidhje PR nga një nga platformat më të mëdha të medias në botë.

  • Google+

Një tjetër mënyrë për të marrë lidhje të larta PR nga një burim autoritar është përdorimi i Google+. Kjo platformë e mediave sociale konsiderohet të jetë një nga platformat më të njohura të krijuara nga Google. Pra, është një vend i përkryer për të promovuar postimet tuaja në blog dhe artikujt nga të cilët ju mund të merrni shumë lëng të linkut të madh dhe cilësor në faqen tuaj.

Për të marrë lidhje cilësore me cilësi të lartë nga Google+, duhet të kaloni nëpër fazat e mëposhtme:

  • Abonohuni me Google+ dhe krijoni llogarinë tuaj atje;
  • Shko te seksioni "Profil" dhe kliko mbi butonin "Rreth";
  • Më pas shtoni blogun tuaj në blog në seksionin "Links";

seo backlinks

Kjo është ajo. Tani, ke një lidhje të besueshme nga Google+ në faqen tënde të internetit.

  • WordPress

WordPress. com është një platformë falas për blogim ku mund të ndërtoni faqet e internetit dhe bloget e template pa paguar asnjë cent. Një përfitim më shumë i kësaj platforme është që ju lehtë mund të merrni edhe backfiles dofollow dhe nofollow nga WordPress.

Për të marrë backlinks të lartë PR nga WordPress, ju duhet të krijoni një blog falas në këtë platformë dhe artikujt e hulumtimit të cilësisë artizanale për të. Pastaj lidhni URL-në tuaj kryesor prej saj për të marrë backlinks cilësi të lartë nga kjo platformë popullore e lirë. Kjo është e gjitha që ju duhet të bëni për të marrë lidhje të cilësisë lëng nga platforma të tilla autoritative si WordPress Source .

December 22, 2017