Back to Question Center
0

A e dini se si të bëni backlinks në SEO mënyrë më të mirë të mundshme?

1 answers:

Nuk ka nevojë të thuhet që çdo webmaster dhe pronari i biznesit në internet duhet të dinë se si të bëjnë backlinks në SEO - për të pompuar më shumë trafik të internetit dhe në fund të fundit të përfitojnë nga pozicioni më i lartë në SERP. Por çfarë e bën një profil miqësor të SEO-it për çdo faqe interneti ose blog? Monitorimi i kujdesshëm dhe i vlefshëm, verifikimi dhe procedurat e rregullimit të shpejtë, në mënyrë që fuqia origjinale e çdo lidhje të vlefshme të bëhet plotësisht e kontrolluar për t'u përshtatur gjithmonë me një njoftim të shkurtër. Në terma të thjeshtë, një herë që një lidhje e prapme ka filluar të humbasë vlerën e saj, ajo duhet të ripunohet menjëherë ose menjëherë të hiqet. Pra, si të bëni backlinks në SEO? Le të përballojmë atë - kjo do të ishte një proces i vazhdueshëm. Të marra në shkallë, ai kombinon mjete të përgjithshme të ndërtimit të lidhjeve dhe mirëmbajtjes konstante me një orar të rregullt të kontrollit. Para çdo gjëje, çdo "prapambetje" e mirë (ndryshe, natyrale ose organike) duhet të vijë nga vetëm uebfaqet reale, bloget , ose ndonjë burim tjetër në internet. Tjetra, burimi i një prapavi të mirë duhet të ketë një rezultat të arsyeshëm në PR (pagerank), DA (autoritet domain), si dhe PA (autoritet faqe). Në fund të fundit, çdo kandidat potencial për t'u lidhur me (ose faqen e internetit ose blog) pritet të ketë një përmbajtje të shëndoshë të faqes, e cila jep vlerën aktuale për përdoruesit e gjallë.

Në mënyrë ideale, përmbajtja e tillë duhet të thotë mirëpritur për ndarjen në mediat sociale. Dua të them se këto shkrime të thjeshta të teksteve të mërzitshme duhet të ripërpunohen më me zgjuarsi - të paktën të qëndrojnë jashtë konkurrencës - në disa grafikë, grafikë, infografikë, fletë pune ose ndonjë mjet tjetër vizualizimi sy-tërheqës dhe informues për të ilustruar gjithçka në më të thjeshtë dhe mënyra më e qartë. Nga rruga, riorganizimi i përmbajtjes tuaj normale të faqes në diçka më miqësore mund të bëhet një vendim i arsyeshëm për faqen tuaj ose blogun tuaj. Pra, duke investuar disa kohë dhe përpjekje në riorganizimin e së paku përmbajtjes më të gjatë, ose ndoshta pjesa më e keqe e saj është tepër e lodhshme për të lexuar dhe përthithur. Në këtë mënyrë, me disa copëza të këtij përmbajtjeje miqësore dhe aq "lehtësisht të tretshme" nuk mund të gjeneroni më shumë lidhje, aksione, përmend, drejtime dhe abonime - por më shumë trafik të uebit. Si të bëni backlinks në SEO

  • mbështeten në një strategji të mirë-formuar lidhje ndërtimit;
  • përpiqen të përdorin përvojën më të mirë në fushën e marketingut dixhital;
  • kanë një orar të rregullt të kontrollit për të monitoruar lidhjet tuaja - si cilësinë e tyre ashtu edhe cilësinë e profilit të lidhjes;
  • shkruaj artikuj të ftuar ose postime blogesh për t'i botuar ato në disa burime autorizuese të palëve të treta;
  • trajtojnë vetëm faqet e internetit ose bloget me reputacion të lartë, të cilat duhet të jenë plotësisht të rëndësishme për temën kryesore të biznesit tuaj, ngrohtësinë e tregut ose të paktën industrinë e industrisë së lidhur. Në mesin e një shumëllojshmërie të pasur të hulumtimit dhe mjeteve sugjeruese të backlink, testova Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) dhe Majestic SEO toolkit në uebfaqen time të filluar të ecommerce të nisur kohët e fundit. Në fund të fundit, është vetëm për ju që të vendosni se si të bëni backlinks në SEO, dhe cili mjet online të provoni të parë. Më në fund, mos harro që lidhjet e krijuara rishtazi mund të duken plotësisht të padobishme. Natyrisht, duke pasur parasysh se ju do të lidheni me një faqe interneti ose blog, e cila është më e dobët në aspektin e metrics SEO se sa tuaj Source .

December 22, 2017